puutarha

keskeytetty kannella – käytännön tietoa ja ideoita

roikkuu rivitalossa-of-moderni-arkkitehti

Suspendoitunut kansi rakenne on määritelty kuuluvan rakennuksen ja jolla on muoto alustan. Toisin kuin perinteiset terassi, suspendoitunut kaveri ei sijaitse pohjakerroksessa mutta vie tilaa korkeussuunnassa.


Joskus suojaa auringolta ja sateelta muotoinen katto tai pergola, se melkein väistämättä on kaide. Sen tehtävänä on tietenkin suojella käyttäjiä tilan. Upeat, keskeytetyn tyyppi terassi on osa arkkitehtuuria monia moderneja asuntoja. Joillekin se on alkuperäinen valinta järjestämisestä sisätilat. Toisille se on ainoa tapa nauttia hetki terassi. Itse asiassa,

ripustetun terassi on oikea ratkaisu

hyväksyä taloon rakennettu klassista kentällä. Tämä pätee erityisesti niille, jotka eivät ole riittävän tasainen tilaa rakentamiseen klassisen terassi. Mutta ei väliä miksi luulet valinnut tällaista rakennetta. Katsokaamme mitkä ovat sen edut ja haitat!

Mitä etuja on keskeytetty kannella?

Terassi keskeytetty puu-moderni-pool-Layoutsin

Rakennuksessa ripustettu modernin terassi tarjoaa useita mitätöntä etuja. Ensinnäkin rakentamisen tällainen on yleensä tuettu pylväiden tai puujalat. Joten, voit nauttia ulkotila tilava tarpeeksi, mutta myös merkittävä alue alla rakennuksen. Tämä on ihanteellinen alue rakentamiseen puutarha tai parkkipaikalla!

roikkuu rivitalossa-of-ylellisyyttä modernin arkkitehtuurin

Samasta syystä, tämä keskeytettiin rakenne on lisäetu: se on täysin erotettu puutarhassa. Tämän tuloksena lähes kaksi erillistä ulkotiloihin. Ja voit määrittää eri toimintoja!

terassi de reve-puu-house-of-ylellisyyttä idee

Pidentää saman ajatuksen, keskeytetyn tyyppi terassi tarjoaa upeat näkymät luonnon rakennuksen. Siksi se on osa arkkitehtuuria talojen ja modernia huvilaa, erityisesti ne, jotka sijaitsevat suurimpien kaupunkien ulkopuolella. Ottaa talo suuri terassi on nauttia loistavat näkymät meri, meri tai vuori.

house moderni terassi-jousitus suunnittelun

Ja sitten, kun se vie suuremman alueen, tämä alue tarjoaa ulkoiluun mahdollisuuksia todella kaunis. Siten se mahtuu puutarha huone tai ruokailutila sijaitsevat samassa päässä terassilla. Tai niille, joilla suurempi budjetti, uima-allas tyyliin allas, jollainen on kuvassa toimittamien Ensamble Studio.

moderni terassi-parveke-keskeytetty-idee deco

Mutta tärkein etu roikkuu terassien edelleen se, että ne on suunniteltu mukautumaan epätavallinen maastossa. Ulkoisen julkisivut, pienissä tiloissa ja puutarhaa useilla tasoilla tarjoavat ihanteelliset puitteet tämäntyyppisen rakenteen.

valaistus terassi-ulkopuolella roikkuvat-allas

Unohtamatta sitä, että toisin kuin terassille talon jalka, roikkuu tyyppi, joka on täysin riippumaton sääolosuhteista, jotka vaikuttavat maahan. Tulos on, että se ei vaikuta kosteutta ja likaantuneen maaperän.

Onko haitat keskeytetty kannella?

house-moderni arkkitehti-terassi-parveke-keskeytetty

haitta puolella, se on yksi asia huomata: roikkuu tyyppi terassi on melko kallista saavuttaa. Hinta antaa olennaisesti riippuu koosta rakenteen ja materiaalien että te suosivat. Alla tarjoamme joitakin käytännön tietoa hinnasta rakentamisen.

terassi-house-allas-keskeytetty-terasseille

Saat keskeytetty puinen kansi, sinun pitäisi budjetin välillä 200 ja 500 euroa neliömetriä. Vertailun betonirakentamisen kysyy välillä 200 ja 350 euroa neliömetriä.

terassi-lattia-house-moderni lasitettu lahti

Korkeat hinnat miksi tällainen terassi yhä harvinaisempi ratkaisu nykyajan kodeissa.

keskeytetty kannella kaide-lasitettu

Luonne keskeytetty terassi on kaikkea muuta kuin tavallinen, se vaatii huolellista suunnittelua. Siksi on erittäin suositeltavaa erikoislääkärin puoleen, koska luomiseen suunnitelman sen toteuttamiseksi. Tämä on toinen näkökohta harkitsemaan ennen kuin lopulta valita tämäntyyppisen kannen.

Mitä vaiheita säätää keskeytetty terassi rakennuksen?

terassi keskeytetty moderni-puu-terasseille-ideoita

Keskusteltuaan tärkeimmät edut ja haitat keskeytetty terassi, määritä mihin toimiin odotetaan toimivan tällaista rakennetta. Ja ennen kaikkea, huomaa, että oikeudelliselta kannalta, aurinkoinen terassi on rakenne, jonka pinta-ala on yli 9 neliömetriä. Alemmalla rakennukset nähdään puolestaan ​​kuten parvekkeet.

Villa de luxe-allas-terassi-huone-lahti vtree

Lisäksi koskien terassi, jonka haluat lisätä olemassa olevaan taloon, kolme tapausta pidetään. Ensimmäinen koskee rakenteita välillä 5 m ja 20 m. Täällä, selvitys työn on jätettävä viranomaisten kanssa.

keskeytetään kannella pinnoite puu-talo arkkitehti

Mitä rakenteiden yli 20 neliömetriä ja alle 150 neliömetriä, sinun olisi rakennuslupaa. Lopuksi, jos aiot rakennuksen yli 150 m², huomaa, että sinun pitäisi saada rakennuslupa ja otettava yhteys arkkitehti.

Mitä materiaaleja minun aurinkoinen terassi?

Ulkoasuja idea-terassi-betoni-keskeytetty-pieni-talo

Kuten olemme edellä on todettu, käytetyt materiaalit rakentamiseen keskeytettiin terassi, yhdessä pinta, määrittää sen lopullinen hinta.

Plan-house-allas-suunnittelu-valaistus-ulkoterassilla

Lisäksi materiaalit myös vaikuttaa siihen, miltä rakenteen, miten se liittyy talon edessä ja siksi koko kodin. Niin monia syitä oppia etukäteen tätä puolta!

terassi-suunnittelu-moderni-arkkitehtuuri-house

Nykyisin yleisimmin käytettyjä materiaaleja rakentamiseen modernin terassi keskeytetään tyyppi ovat puu ja betoni. Alla tuottaa hyödyllistä tietoa molemmat vaihtoehdot.

Miksi valita puinen terassi keskeytetty

terassi puu-keskeytetty-house-mökki-vuori

Puu on materiaali käytetään talonrakennusta alusta lähtien aikaa. Jos se pysyy suosittu tänään on, koska se on helppo käyttää, kätevä ja orgaaninen. Koskien keskeytetty puinen terassi, se näkyy moderni ja ympäristöystävällinen rakenne. Miellyttävä, se on myös kestävä ja käytännöllinen käyttäjille.

roikkuu Terassiallas-ääretön-allas terasseille

Hyvä tietää: keskeytetyn puuterassilla tulee huoltaa säännöllisesti. Hoito on luonnollinen materiaali auttaa estämään haalistumista ja harmaantumista materiaalin.

terassi puu ulkona-keittiö-parveke-keskeytetty

Se olisi myös tapa varmistaa, että olet ottanut kaikki tarvittavat toimenpiteet hyönteisiä, jotka hyökkäävät orgaaniset pinnat.

terassi-betoni-lasi-julkisivu-house-puusta

Puulajien käytetään ulkona puun kannen rakentaminen ovat tuotannosta Euroopassa ja eksoottisissa maissa.

roikkuu rivitalossa moderni Photo

Entinen, kuten männyn, kuusen ja tammea, ovat helpommin. Ne voivat kuitenkin pyytää erityiskohtelua vastustaa hyvin ulkoilmastosta.

Toisen kerroksen terassi lasitettu lahti

Kuten eksoottisia puulajeja, kuten IPE ja tiikki, se on tunnettu hyvästä kosteudenkestävyys ja erinomainen lämmönkestävyys ja sään. Kun kaikki nämä edut, puu on suuntaus materiaali toteutumista modernin terassi keskeytetty tyyppi.

Betonin terassi, nykyaikainen ratkaisu ulkokäyttöön

betoni terassi roikkuvat-valokuva-house-moderni

Muut moderni terassi muotoilu vaihtoehto taipuvaisten pinnoite: betoni. Tunnettu siitä, että vastuksen ja eliniän pidemmälle kuin puu, betoni on myös kierrätettävä. Siksi on materiaali, joka vetoaa huolissaan suojella planeettaa, jotka haluavat panostaa kestävään tuotteeseen.

house-keskeytetty terassi-ulkopuolella-ulkoasut

Useiden viimeistelyt konkreettinen tarjous useita muokkausmahdollisuuksia. Kiillotettu betoni, joka on sekoitus kalkkia, hiekkaa, savea ja hartsi yhdistetään vettä, kiitos niille, jotka rakastavat teollisen tyyliin. Kuten kiillotettu betoni, se toimii erityisesti antavat pinnalle valoisa ja tyylikäs vaikutus.

malli-koti-moderni-ulkoterassi-ideoita

Betoni soveltuu myös räätälöinnin värin. Tämä tunnetaan värjätään betoni, joka on saatu lisäämällä mineraali- ja värikäs kovetetta. Puhumattakaan harjattu betoni vaihtoehto, joka on tunnettu siitä, että sen kuvioitu pinta on varustettu käsittelemällä ei-metallisten harjat. Luistamaton, tämä pinnoite on erinomainen valinta kehittämään ulkotilaa.

terassi puu-moderni-arkkitehtuuri-house-keskeytetty

Ainoa haittapuoli on keskeytetty betonin terassi: toteuttamaan tätä pinnoite on jonkin verran monimutkainen. Paras olisi kääntyä ammattilainen jotta mallinnus täyttää odotuksesi. Tämä auttaa myös välttämään ikäviä yllätyksiä (kuten halkeamia päällysteen).

Useita mukautettuja maisemointi vaihtoehtoja

Ulkoasuja roikkuu Terassiallas lounge puutarha

Kaikki nämä ideoita keskeytetyn Terassit, myös lisätä personointi ratkaisuja läpi useita täydentäviä tekijöitä.

terassi moderni suspendoitiin pergola-puu

Lattiaan ruumiin vartijoita, pergolat, väritystä ja viheralueiden antaa ulkotilaa viimeistellyn ulkoasun ja mukautettuja.

house-of-ylellisyyttä keskeytetty-allas deco ulkopuolella