puutarha

puusta ja kivestä terassilla luonnollinen ja raikas

puusta ja kivestä ulkoterassi talon lattiapinnoite ajatus

puusta ja kivestä terassi : Tässä ovat häät ihanteellisia materiaaleja tehdä sen luonnollinen ja lämmin ulkona. Unohda laatta, terästä ja betonia ja kutsua luonnollinen yhdistelmä puuta ja kiveä luoda harmoninen ilmapiiri ulkopuolella.

puusta ja kivestä kannen sujuvan ulkoilmaan

terassi puusta ja kivestä ulkopuolisen pinnoitteen konkreettisen käsityksen terassi

Aurinkoiset päivät tulee pian, pian se on kevät ja kevään jälkeen, se on kesä! Se on sitten aika miettiä sen ulkoa ja hyvin valmistautunut nauttia siitä. Tässä julkaisussa esittelemme valikoima terasseja talon nykyarkkitehtuurin ja kattoterassi että juhlia avioliitto kaksi eniten luonnonmateriaaleja sisustus ja ulkomuoto: puusta ja kivestä .

Terassi puuverhous ja nykyarkkitehtuurin kivitalo

puu kivi rivitalossa idea ottaa maa pyrkii kiviterassi

Miksi valita puu ja kivi päällysteen, ulkoasu ja koristelu sen ulkomitat? Molemmat materiaalit ovat luonnollisia ja sopivat erittäin hyvin ympäristöön tahansa puutarhassa. Ne ovat myös erittäin kestäviä ja sopivat kaikkiin tyyliä: moderni, klassinen, minimalistinen, teollisuus-, resuinen chic.

Ajatus Design House ja luonnon puu kannella

puusta ja kivestä rivitalossa moderni ajatus puun ulkomuoto trendi

Laittaa sen maaperällä kivestä tai puusta riippuu makuun, mieltymykset ja resursseja haluat sijoittaa oman patio maisemointi projekti. Puun päällyste on melko kallista, koska se vaatii käsittelemistä erityisesti kestää sään. Jos terassi on katettu, niin riski on vähäisempi ja puun aina suojattava auringolta ja sateelta. Stone puolestaan ​​on materiaali, joka kestää kaiken, ei pyydä erityistä hoitoa, se on helppo asentaa. Sen hinta riippuu myös laadusta, mutta löydämme hintaan melko edullista.

modernin talon ulko uima-allas ja betoni lattia

kiillotettu betoni kannella pinnoite ajatus allastalo modernin arkkitehtuurin suunnittelu

Puu ja kivi voi kutsua monin tavoin omalla terassilla. Asenna puiset kalusteet ja koristele kivet on hyvä halpa ratkaisu, esimerkiksi. Jos sinulla on jo kannelle pinnoitettu toisella materiaalilla.

House modernia arkkitehtuuria puusta ja kivestä terassi

nykyarkkitehtuurin puu talo ulkomuoto ajatus kivi

Joka kivi valita sen pinnoite puusta ja kivestä terassi? Me valita tekokivi ja luonnonkiveä. Molemmat ovat erittäin houkuttelevia ja erittäin kestävä, on niiden hinta vaihtelee. Uusperheellä kivi verhous maksaa noin 200 euroa. Luonnonkivi on halvempi ajatus, se riippuu sen laadusta. Lopuksi, älä epäröi investoida suuremman budjetin pinnoittamiseen patio.

Puutalo allas ja suuri kivi katettu terassi

Moderni design talo ajatus puulattia konkreettisia sivuraide allas sohvapöytä

Luonnollinen viehätys puun sekoittuu aito ilme kivi tehdä ulko kauniimpi terassi. Kuten tiedätte, puu on monia lajeja ja on aina nähnyt hyvin lämmin. Valinta Lattianpäällystelevyinä on useita etuja: helppo asentaa ja ylläpitää, monia lajikkeita ja värejä, myydään kohtuullisin hinnoin. Hinnat vaihtelevat tietenkin riippuen lajista ja paksuudesta.

Nykyarkkitehtuurin talon ulko kivi päällystetyn

nykyarkkitehtuurin talo betonilattia pinnoite puusta kivitalo ajatus

Kuvitteellisella puettu puumuovikomposiittitehtaan kannella? Puumuovikomposiittitehtaan on vähemmän luonnollinen kuin puu, mutta on myös hyvin kestävä. Valmistettu hartsista ja puukuidun, se vaatii vähemmän huoltoa ja se harvoin muuttaa väriä. Sen hinta on varsin edullinen, kestää välillä 40 ja 80 euroa neliöltä, ja on hyvin kestävä.

Terassi puusta ja kivestä moderneilla pergola ja kesäkeittiö

ulkona pergola ajatus terassi kivi pöytä moderni tuolit kesäkeittiö

Kivi valitaan usein sen aitoja puolella. Kestävä ja luonnollisesti livahtamaan sen monia sävyjä, kivi tekee kaikista yksikerroksinen. Se kestää 30-150 euroa neliömetriä kohden ja luonnonkivet hyväpalkkainen - 200 euroa. Hinta vaihtelee paksuuden, se yleensä tarttuu betonilaattaan.

Moderni kivitalo ja terassi ja lämmin koteloida

Ajatus puusta ja kivestä ulkoterassi talon puutarhassa penkki tyynyt trendi

Edullisin vaihtoehto luonnonkivestä, se on komposiitti kivi. Tässä materiaali, jonka juuressa kiven ja mineraalien, on samat edut kuin puupohjaiset: sen väri ei muutu, se on erittäin kestävä, ei luista eikä vaadi paljon huoltoa. Lisäksi voidaan suoraan sijoittaa sen hiekka pohja.

Terassi puun kotiin Pierrre päällystetty maahan puukomposiitti ja ulkotakka

ulkotakka ajatus puinen terassi ja puukalusteet Design House kivi

Kysy puinen kansi tai puupohjaiset itsessään ei ole oikeastaan ​​niin monimutkainen kuin todella uskoo. Vain noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä menestys ja varo tekemästä virheitä. Valitse huonolaatuisia puuta, puhumattakaan rinteessä tai laita liian lähelle teriä toisiinsa - tässä on kolme virhettä, jotka on vältettävä jää tyytymätön lopputulokseen. Ensinnäkin meidän on oltava valmiita sijoittamaan jonkin aikaa asennuksen ja ennen kaikkea kärsivällinen, yksittäinen valvonta voi olla kohtalokasta teidän kannella!

Nykyarkkitehtuurin: Suunnittelu talo puinen terassi ja kivi

Puun kivitalo ajatus modernin terassilla kivimuuri

Mitä laatu valita hänen Kansi pinnoite puuta? Asiantuntijat neuvovat valita puun luokan neljä, tämä koskee myös valintaan luokan listojen ja terät, me valita luokan neljä. Asentamalla oma puu kannella, on tärkeää muistaa kaltevuus, joka on vastuussa estämään veden sade!

Kosteus on todellakin yksi ilmasto-olot, jotka vaikuttavat enemmän sinun puupinnoitteelle. Tämän vuoksi meidän on varottava ylikiristys terät, kun niitä ilmenee. Säännöllinen väli on noin 5 mm, olisi noudatettava sallia vapaa sadeveden kuin puu muuttuu hieman riippuen kosteus on ilmassa. Kaikissa vaiheissa laatoitat puusta pinnoite tai komposiitti, tai luonnon tai komposiitti kivi, suosittelemme lukemaan artikkelin löydät lopussa artikkeli *.

Ulkona kannella puu päällystetään että jännitystä

Terassiallas ajatus kiven päällystetyn hiokepuuta allas ulkona moderni talo

Puki kerroksessa puinen kansi tarkoittaa kutsuva luontoa kotona. Marry puulattiasi modernissa puutarhakalusteet, tai luoda ulkona kivi takka tai kesällä improvisoitua keittiö ja nauttia kauniista kevätpäivistä perheen tai ystävien kanssa. Jos etsit koristeluun ideoita halpa patio ulkopuolella, pyydämme sinua löytää yksi meidän viime artikkeleita tästä aiheesta.

Sol puinen katettu terassi keittiö ja ulkona

ulkokeittiö ajatus puulattia pinnoite lasi alhainen puinen pöytä

Terassi kaupungin keskikokoiset, päällystetty ympäri puumuovikomposiittitehtaan uima-allas, kalustettu, pöytä ja tuoli, maalaismainen puu ja koristeltu kynttilät ... Mikä on romanttista! katso:

Ajatus Kansi pinnoite puupohjaiset ja sisustus

terassi ajatus pinnoite puulattia huonekalu puutarha tuoli tyynyt kasvit

Suuri terassi ja puutarha tai parveke, kaikki ulkotilaa ansaitsee sisustus ja moitteeton sisustus. Keväällä tai kesällä, nauttia terassi, parveke tai puutarha on todellinen ilo. Toimittamaan ulkotilaa tyylillä ja yhdenmukaistaa muun maisemia ympärillä, mennä puusta ja kivestä!

Terassi puusta ja kivestä moderni talo peitetty luonnonkiveä ja puukalusteet

ulkoterassi ajatus kehittää pinnoite kivi huonekalut trendi

Mikä kalusteet minun kannella? Jos me pukenut hänet ulkona puusta ja kivestä, ei ole mitään parempaa kuin järjestää terassi omatekoinen huonekaluja. Puisia kuormalavoja, vaneri, vanhat huonekalut - kaikki voivat palvella teitä pöytä, sohva tai tuoli ulkopuolella henkilökohtainen. Kuten varmasti tiedät, päälle kaikki DIY oppitunnit ovat puisia kuormalavoja. Helppo käsitellä, mielenkiintoisen maalaismainen ilme ja edulliseen hintaan, lavojen paitsi vallata ulkoinen, mutta myös meidän kodin sisätiloissa.

Contemporary talo puinen terassi ja kivi ja lämmin koteloida

Deco ajatus Deco kattokruunu terassi ulkopuolella patio kasveja

puusta ja kivestä talo suuri terassi ja ulkoallas

puulattia ajatus ajatus terassi kivitalo nykyarkkitehtuurin

Upea nykyarkkitehtuurin talon puusta, Jay Nelson

nykyarkkitehtuurin puutalo ajatuksen moderni ulkomuoto

puinen terassi ja ulkotilojen luonnonkiviterassilla koteloida ajatus sohvalla puutarhakalusteet tyynyt

Suuri puu ja kivi terassi, näkyy kuvassa, kaikki oli peitetty puuta. Pergola, myös puu, on tärkeä suojaava rooli. Se integroituu hyvin kaiken tämän modernin muodon. Valkoinen kulmasohva on mukava aksentti liittyy riippumatossa roikkuu takana.

Suuri kannelle maahan pukeutunut puusta ja moderni pergola

suunnittelu ulkona puulattia pinnoite ajatus puutarhakalusteet puu pergola

Dress hänen pieni parveke tai pieni puinen terassi kaupungissa on täysin mahdollista ja jopa parempi, koska tämä on yleensä suojattu katto, kuten on laita kaupungin parvekkeelta kuvattuna alla olevaa kuvaa:

Laittaa puinen terassi on hyvä idea, jotta se olisi lämmin

lattia puinen kansi pinnoite ajatus deco ulkomuoto ruukkukasveja

Mitä allas seurueensa valita? Puu ja kivi, on hyvä valinta? Vastaus on ehdottomasti! Yleensä allas kotelo on vastattava kahden kriteerin perusteella: vedenpitävä ja liukumaton: kahta laatua, että puu ja kivi on. Muut kriteerit, jotka otetaan huomioon kehittämisen aikana rannalla uima-allas on epäilemättä estetiikka ja huollon helppous. Puusta ja kivestä ovat erittäin arvostettu niiden luonnollisuuden ja kykyä sopeutua monia tyylejä. Lisäksi puu ei tule liian kuuma auringossa ja tarjoaa erittäin miellyttävän avojaloin tunne. Lopuksi, arvasit oikein: se on sekä luonnon materiaaleja ovat korkeimmille kun se tulee ottaa hänet uima ystäviä.

Talo on suunniteltu kivi on suuri terassi peitetty puuta ja pehmeä valaistus

Ajatus noin pool pinnoite puulattia terassikalusteet ajatus

Terassi puusta ja kivestä Välimeren tyyliin

moderni puutalo ajatus ulkoterassi nykyaikaiset terassi

On talo metsässä, tämä unelma. Alla olevassa kuvassa, talo nähdään terassilla katettu puulla ja ulkoallas. Ulkoasu on hyvin yksinkertainen: pitkä tuoli ja pöytä ja neljä tuolia. Kaikki on täällä viettää miellyttäviä ja rentouttavia hetkiä.

Talo on nykyaikainen muotoilu puun puinen kansi pinnoite

sivuraide puukalusteet ajatus trendi takki hiokepuuta kivitalo

House nykyaikainen ja tyylikäs muotoilu ulko päällystetyn konkreettisia

betoni terassilla vaatettaa ajatus nykyaikainen koti suunnittelun suuntaus

Kivi tai betoni pukea hänet kerroksen terassilla? Kiven tekevät aitoja ulkoa monine vivahteita ja sen taipumus vaihtaa väriä koko vuoden vaikutuksen alaisena auringon ja sää. Betoni tekevät selkeästä kannella ja korostavat ulkopuoli arkkitehtuuri kodin

Nykyaikainen talo Beverly Hills ulkolattia kiillotettu betoni

kiillotettu betoni sivuraide ajatus kodin suunnittelun suuntaus

Ulkoalueella puinen zen inspiraation

modernin talon ulko suunnittelusta MobileIR zen puutarha trendi

House nykyarkkitehtuurin kivestä ja puusta

nykyaikainen muotoilu kodin suunnittelusta puuta kiviterassi

Kattoterassilla on unelma monet kaupunkien puutarhuri. Suuri kaupunki ehdottaa puistoissa, mene pieniä, puutarhaan tai viheralueita. On oma parveke tai oma terassi on jo jotain muuta. Jos olet niitä onnekkaita, jotka tarjoavat hyötyä tällaisesta ulkotilaa, sitten järjestää se huolellisesti. Look hän on kaunis tämä suuri kattoterassi takkaa:

Kaunis katto terassi kaunis kaupunki

terassi puutarha penkki designkaupunki ajatus sohvatuoli trendi

Iso terassi pergola, lattia ja puiset huonekalut

ulkomuoto ajatus terassikalusteisiin kehittää moderni tila altaan'eau original plafond bois

Koristella ulkopuolella puutarha kiviä on yleinen käytäntö. Rullat ovat usein liittyy Zen tai Japani ulkomuoto. Deco halpa voit koristella tilaa ympärillä puutarhan polkua soralla, kuten tehtiin alla:

terassi ajatus pinnoite puu komposiitti, pergola ja moderni sisustus rullat

Deco kivi puutarhassa ajatus modernin tilasuunnittelu puutarha sohvatyynyjen

Talo kivi puun ja puun suuri puutarha ja terassi

puinen terassi ajatus pihatien trendi puuta puutarha trendi

Ajatus ulkoalue puoliavoin uimaterassi puusta ja kivestä altaiden suunnittelu ulosteet

kaunis ulkotilaKansi puuta ulkoallas suunnittelu kivi

Talo Alla sijaitsee Romaniassa. Suuri uima-allas ja kaikki päällystetty kiveen, sen ulkoasu on minimalistinen ja nähdään erittäin mukava.

Suunnittelu talo uima Romaniassamoderni ulkomuoto talon uima ideoita

Katto terassi henkeäsalpaava kaupunkiin

kattoterassi ajatus kaupungin kehittää ulkoalueella puutarhakalusteet

Miten valita kerroksen terassilla?


About the author

admin