Grillin Eräänä sunnuntaina moderni design Emo Suunnittelu – anews24.info

Grillin Eräänä sunnuntaina moderni design Emo Suunnittelu

grilli moderni design

grilli Sunday Emo Design on todellisen vallankumouksen markkinoilla grillit. Yksi, uusi rivi kiinteiden grillit, jotka mahdollistavat käyttäen Duo-järjestelmän valita kolme eri tapaa ruoka- - perinteinen puu, hiili tai kaasu.


grilli Yksi liittyy arkkityyppi avata tulen savupiippujen, joita käytetään laajasti aikaisemmin, mutta nyt korvattu muilla vaihtoehdoilla. The Sunday BBQ on hyvin erilainen kuin muut grillit sen suunnitteluun seuraa uusimpia suuntauksia koristelu puutarhassa.

Grilli sunnuntai BBQ Yksi Emo Suunnittelu grilli monitoiminen Emo Suunnittelu

Grilli on metallista tai puusta hyllyt, pulloteline ja paistaminen kansi. Suunnittelu grilli on ergonominen, jotta se täyttäisi kaikki tarpeet ja grilli on varustettu säädettävällä liesi päälle järjestelmä mahdollisuus lisätä hyllyjä. Modulaarinen grilli mahdollistaa sen nopean ja helpon asennuksen.

Puhtaat linjat valkoinen ja harmaa, korostavat materiaalien käyttö, kuten Carraran marmoria rakeita ja rekonstruoitu kivenharmaa muuttaa grilli tulee tyylikäs ja toimiva tuote laittaa puutarhassa ja nauttia aterian perheen kanssa. Katso häntä!

Grilli tehdään Carraran marmorilla rakeisiagrilli moderni ja toimiva

Grilli on hyllyt puuta tai metallia, pulloteline ja paistaminen kansi grilli valkoinen marmori harmaa suunnittelu

Grilli voidaan valita kolme eri tapaa ruoanlaittoon - perinteinen puinen, puuhiiltä tai kaasuaBBQ moderni marmorinen muotoilu

Suunnittelu grilli seuraa uusimpia koristelu trendejä puutarhan grilli moderni puutarha

Elegantti ja toimiva grilli Moderni BBQ sunnuntai Emo Suunnittelu


Like this post? Please share to your friends: