puutarha

ulkosuihku kulmaksi paratiisista virkistävää kesän

Ulkosuihku avaruuden suunnittelusta

Ottaa ulkosuihku on olla oma nurkka paratiisista oli virkistävää. Jos sinulla on mahdollisuus nauttia puutarhassa, joka voidaan asentaa ulkosuihku, niin tämä artikkeli on sinua varten!


Nykyään se tekee käyt yli 40 upea puutarha, jossa ulkosuihku sijaitsevat eri puolella maailmaa.

suihkukaappi suunnittelusta ulko puuta suihku

Keväällä ja kesällä, me kaikki haluamme viettää enemmän aikaa ulkona. Ne onnekkaat nauttia terassi ja puutarha voi tehdä koko ajan! Teimme ateriansa terassilla, olet makaa lepotuoli, tai miksi ei - älä käy suihkussa ulkopuolella? Ottaa ulkokylpyhuone vaatii hyvin vähän. Sisustus on yksinkertainen, edullinen ja todennäköisesti - erittäin kätevää! Jos sinulla jo mahdollisuus ottaa suihku ulkona avoimessa, tiedät jo mieltynyt puhumme ...

ulkosuihku suunnittelusta Puumökki kylpyhuone suihkulla

Mitä materiaalia valita sen ulkosuihku? Tämä riippuu omaan makuun ja budjettiin. Harmonisen tilaa luonto ympärillä, valita tietenkin puuta. Jotta celleux haluavat sopeutua ulkoiseen tyyli teollisuuden inspiraatio, valitsevat betoni ja luonnonkivi.ulkona suihku puiset puutarhakalusteet suunnittelusta

Sinulla on tarpeeksi tilaa asentaa kylpyammeen? Tee se! Voit ottaa pitkä kylpy kun nauttia kauniista kasvillisuus ja aromit luonto. Älä unohda lasillinen jäähdytettyä viiniä ja rentouttavaa musiikkia. Onko se romanttista jos kutsua yli kulta. Yksi sydämen aivohalvaus, ulkona esitellään tässä julkaisussa on ulkoapäin vaaleanpunainen kylpy ja sisustus erittäin pehmeä ja naisellinen:

koriste ulompi suihkukaappi suihku kasvi kiviä

Minkälaista suihku asennettu ulkona kylpyhuone? Paras ratkaisu on epäilemättä suihkukaappi. Se luo tunne alle vesiputous, joka virtaa kevyesti. Tämäntyyppinen suihku on innoittamana luonne, joka tekee ihanteellinen kaikissa viheralueita. Vielä parempi, italialainen suihku sopii kaikille tilaa kokoonpanoissa, suuri tai pieni. Joskus kutsutaan "suihkulattian." Se ei vaadi asentamista seinään tai verhot. Asentaa itsellesi italialainen suihku omassa puutarhassa, sinun integroitu vastaanotin tarjotin, pohjakerroksessa, kylpyhuone lattia.

ulkosuihku ajatus altaan'eau design plantesKuva: Michael Woodall

Italian Suihku on suunniteltu noin neljä rinnettä, jotka mahdollistavat evakuoinnin vettä kohti valua. Saat haittansa, sifonin oltava vahvempi virtausta siten, että vesi pääsee virtaamaan mahdollisimman nopeasti. Turvallisuussyistä suosittelemme, valitaanko Luistamaton lattia. Tiesitkö, että tämän tyyppinen suihku päivämäärästä vaikutuksesta Rooman valtakunnan?

ulkotila suunnittelu puutarha suihkuLähde: Chandra Villa, Bali

Sinulla on pieni puutarha оu takapihan kaupungissa? Suunnittelijat Studio Tocha osoittaa, että se on täysin mahdollista muuttaa sen paratiisi suunnitteluavaruuden. Kävellä suihku on oltava.

ulkosuihku kulmaksi paratiisista virkistävää kesän

Lähde ja kuva: Tocha

Orkideat, kasveja, kynttilöitä - yrittää luoda makea ja romanttinen tunnelma ja nauti ulkosuihku.

ulkosuihku suihku suunnittelustaValokuva ja lähde: Pilari House, Chiang Mai, Thaimaa

Trooppinen, hämmästyttävä ja hyvin viileä - tässä miten voimme kuvata ulkopuolella Villa Atas Omabak Balilla, kuvassa alla.

kivi suihkulähde ajatus puutarha suihku ulkopuolella kylpyhuoneLähde ja kuva: Villa Atas Ombak

Mikä tyyli vessaan ulkosuihku? Trooppinen tai puhdas? Moderni tai innoittamana japanilainen kulttuuri? Ei ole väliä mitä tyyliä voit valita ulkoasun ja sisustus ulkotilaa, kasvillisuus on oltava. Alla, tilaa, puhdasta tyyliä koristeltu kahdella ruukkukasvit suunnitellut amerikkalainen studio Allure suunnittelu.

ulkosuihku kulmaksi paratiisista virkistävää kesänSuunnittelu: suunnittelu Allure

Hyvin usein, ulkopuolella kylpyhuone on jatke sisätiloissa kylpyhuone. Syksy saapui, emme sulje ovet ja nauttia näkymistä ulkopuolella kylpyhuoneen ikkunan kautta ...

ulkosuihku kulmaksi paratiisista virkistävää kesän

Lähde ja kuva: Villa Atas Ombak

Suihku kahdelle? Täysin mahdollista! Katso tämä ulkokäyttöön betoniin ja puuhun kaksi italialaista suihkua sijoitettu yksi vierekkäin.

maya-Ubud-resort-suunnittelu-ulkosuihkuLähde ja kuva: Maya Ubud Resort

Osapuolet Balilla, olemme tulleet siihen Macari italialaisen kaupungin Italiassa! Rakastamme tätä ulkona käsite suihkulla ja harhaan. Tämä puutarha on osa Villa Makarios Italiassa.

Makarios-talot-Macari-ItaliassaValokuva ja lähde: Makarios taloa, Macari, Italiassa

Olemme jo todenneet, pienikin ulkotila voi tulla paratiisi nurkkaan ulkosuihku. Arkkitehti Madeline Stuart on osoittautunut:

Madeline-Stuart-valokuvaaja-roger-DaviesSuunnittelu: Madeline Stuart Kuva: Roger Davies, lähde: Arkkitehti Digest

Tässä ollaan Malesiassa puutarha upea kylpyamme ja ulkona suihku. Kaikki on hyvin vihreä. Kasvillisuus on vallannut tämän kauniin tilaan. Aitoja esineitä ja kivi ripauksen aitouden.

las-rasa-resort-spa-Penang MalesianValokuva ja lähde: Shangri-La Rasa Resort & Spa, Penang, Malesia

Betoni on vertailuaineisto mihinkään ulkotila tai sisällä, joka haluaa teollisuuden. Se on myös hyvin suosittu ja usein valittu ulkoasu kylpyhuoneeseen, koska se on erittäin kestävä ja helppo huoltaa. Se sopii hyvin suunnitteluun ulkokylpyhuone.

Garden-ulkopuolella-idee-selasar-villa-BaliValokuva ja lähde: Selasar Villa, Bali

Bambu on helppo käsitellä ja täydellinen materiaali tehdä lukuisia huonekaluja ja koristelu hankkeita. Tämä kylpyhuone suunnitellut Five Elements Design Studio sijaitsee saarella Bali - mikä on aina mukavaa! Se oli täysin suunniteltu bambusta ja luonnonkiven.
Garden-ulkopuolella-idee-viisi-elementtiä-BaliValokuva ja Lähde: Viisi elementtiä, Bali

Jos omistat pienen ulkotila, käytä valkoista ja vaaleat värit visuaalisesti voittaa avaruudessa ja kirkkautta.
erin-Michael-puutarha-ulkopuolella-moderni ajatusSuunnittelu: Erin Michael

Ja kyllä, jos asuimme trooppinen saari Bali, meillä on varaa nauttia ulkona kylpyhuone ympäri vuoden.

suihku Garden-sun-Sarinbuana-Eco-Lodge-BaliLähde: Sarinbuana Eco Lodge, Bali

Joilla on kotonaan Mauritius ei ole ollenkaan huono ajatus. Sielläkin, voi nauttia maaginen kasvillisuus ja kylpyhuone ulkosuihku ympäri vuoden.
suihku-puutarha-suunnittelu-one-vasta-the-Saint-Geran-MauritiusKuva: Yksi & Vain Le Saint Geran, Mauritius

Tämä pieni ulkotila kaupungin muuttui paratiisi nurkkaan asentamalla suihku. Kasvillisuus ympäröivä on hyvin rikas. Kivi-verhottu seinä ja puutarhan polkua ovat täydellisessä sopusoinnussa muun sisustuksen.
ulkosuihku puutarha-suunnittelu-Dennis AndersonKuva: Dennis Anderson

Tämä kaupunkipuutarhassa suunnitellut Design Studio MM + Arkkitehdit hyötyy siisti, toimiva ulkosuihkualue. Elävä seinä tarjoaa yksityisyyttä, kun olet suihkussa.

suihku-ulkopuolella-ajatus mm-arkkitehditSuunnittelu: MM + Arkkitehdit

Piha voidaan helposti muuntaa toimiva kylpyhuone. Todiste kylpyhuone erittäin moderni ulkonäkö, joka on auki kesäisin ja suljetun kylminä päivinä talven. Se on yhteydessä makuuhuoneeseen ja on kylpyamme. Laitoksen suunnittelu on vain edustaa ruukkukasvi. Hienostunut ja elegantti ...
suihku-ulkopuolella-ajatus suunnittelun-Khosla-osakkuusyritystenSuunnittelu: Khosla Associates

Asuvia kylpy näkymät ulkopuolella: se on kätevä! Rakentaminen täydellinen tilaa Viz Pix Studio. Ulkopiha oli täysin integroitu sisätiloissa kylpyhuone. Keväällä ja kesällä, voit nauttia pieni uima-allas ja kasveja ulkopuolella. Talvella mietimme sitä mieltä, makaa mukavasti hänen kylpyhuoneessa. Kaikki on valkoinen, puu on läsnä ja se ei ole yllättävää.

suihku ulkona-so-pix-studioValokuva ja suunnittelu: Viz Pix Studio
suihku ulkona-villa-miradadi-BaliLähde: Maridadi Villa, Bali
suihku ulkona-villa-karma-cantikTarjoaa: Villa Karma Cantik

Cobbles ja kiviä ovat oltava kaikkien elementtien ulkopuolella puutarha, joka haluaa Zen. Lisäksi ne varovasti hieronta jalat. Ulkoalueella kuvassa alla on täydellinen esimerkki tästä on Zen kylpyhuone. Ympäröivän tilan suihkukaappi on koristeltu rullat. Kasvit ovat läsnä. Eräs japanilainen-vaikutteita koriste-elementti koristaa seinään. Näemme heti maljakon orkideoita. Toisin kuin yleisesti luullaan, ei, orkideat ei ole vaikea ylläpitää. Itse asiassa tämä makea ja herkkä kasvi, vaatii hyvin vähän on aina terve. Orkidea on hyvin kestävä. Kosteus- ja valo ovat kaksi tärkeintä kriteerit sen olevan terve. Haluatko sisustaa kotiin kauniita orkideoita? Käännytään artikkeli omistettu tästä aiheesta.

suihku ulkona-puutarha-idee-Bali-LaninLähde: Bali Lanin

Saat todella moderni kokemus, on mahdotonta olla esittämättä hytti Loop suihku. Suunnitellut Diego Granese, tämä mökki sopii käytettäväksi uinnin jälkeen. Sen muoto ja rakenne sopivat täydellisesti talossa ulkopuolella tyylikäs ja nykyaikainen. Tämä mökki on yli hierova vaikutus. Fabulous!

suihku ulkona-puutarha-Diego-GraneseSuunnittelu: Diego Granese

Kaikki on puuta ja suunniteltu noin puu. Suihku on tietysti italialainen vintage näyttää. Tämä on kylpyhuone talon ulkopuolella Calistoga Ranch

suihku ulkona-puutarha-Calistoga RanchLähde: Calistoga Ranch

Asenna kylpyamme vieressä lasiovet kylpyhuoneen on myös käytännöllinen ratkaisu. Tämä mahdollistaa nauttia sen ulkopuolella kesällä ja nauttia näkymistä ikkunoista talvella.

suihku ulkona-puutarha-arkkitehtuurin sulatellaLähde: Arkkitehti Digest

Mitä valaistus ulkona kylpyhuone? Olemme laittaa hyvin lempeä ja pehmeä valaistus. Me koristele kynttilöitä romanttinen ja zen vaikutus.

Suunnittelu-ulkotarha-suihku-house-Andre-Martin

Miten romanttista! Katsokaa tätä kaunista ulkona kylpyhuone on amme ja suihku, upea kasvillisuus ja pehmeä valaistus: Designer-liikkuvaan kivi-maisematSuunnittelu: Rolling Stone Maisemat

Asentaa ulkosuihku terassilla? Mission Possible! Todisteena tämä ulkotila suunniteltu toisessa kerroksessa talon Bali:
Como-Shambhala-Estate-BaliLähde: COMO Shambhala Estate, Bali

Joilla on vihreä seinä on aina hyvä idea. Se asennetaan sisälle tai se on asennettu puutarhassa sähkökatkos vaikutus. Luonnollinen, eloisa ja käytännöllinen - tässä miten voimme kuvata kasvin seinään. Niille, jotka hoitavat kukin kylpyhuone ulkopuolella pienessä tilassa, vihreä seinä sopii epäselvä sulkematta. Seinä peittää kivestä tai puusta voi visuaalisesti tehdä tilaa tuntuu pienempi.

Birmingham koti-ja-puutarhaLähde: Birmingham Home & puutarha

Mikä koristelua ruokailutila ulkopuolella kylpy? Epätavallinen puoli on koristeltu rullat ja Buddha hahmoja. Saat vuosikerta vaikutus, asennamme metalliesineitä tai vanha puu. Sen ei pitäisi olla sama myös. Sääntöjen mukaan Feng Shui, sitä vähemmän kohteita sinulla on, sitä parempi energian on puhdas. Elintilaa paljon huonekaluja ja sisustus on elävät hyvin kiireinen alueella energisesti. Kylpyhuone, kuten tiedätte, on paikka liittyy rentoutumista ja rentoutumista. Luoda rytmistä ja rauhallinen ilmapiiri, se jää vain ja välttänyt hankala kohde.

Balilaista-patsas ferns-allas ulkona

Olemme takaisin Euroopassa! Tällä kertaa meillä on jäljellä Portugaliin katsomaan tämän fabulous ulkona pyhäkkö. Betoni ja kivi ovat hallitseva materiaaleja täällä. Rakastamme maalainen puinen tuoli, joka on osa sen sisustus ja tuo hyvin alkuperäisen ilmeen: Areias-do-Seixo-charmi-hotelli-PortugaliLähde: Areias Do Seixo Charm Hotel, Portugali

Takaisin Bali selvittää todellinen pieni alttari, joka on osa Villa Atas Ombak. Kaikki hyvin järjestetty ja toimiva ilmaa. Vaikka pieni, tämä tila on täysin optimoitu. Harmoninen, Zen ja salaperäinen kerralla.

Villa-atas-Ombak-suunnittelu-kylpyamme-ulkopuolellaTarjoaa: Villa Atas Ombak

Mitä pinnoite valita ulkoisen kylpyhuone? Se kaikki riippuu makuun ja keinoin. Monet ihmiset valitsevat kiven, koska se on helppo ylläpitää ja kuivuu suhteellisen nopeasti. Puu puolestaan ​​se on hyvin lämmin.

kylpyhuone-suunnittelu-idea-linnan rakentamiseenSuunnittelu: Chateau Rakentaminen
suihku-outside

Ulkosuihku upea ja kaunis vaaleanpunainen orkideat

kiinteistönvälittäjä-space-ulkopuolella-suihku-puutarha ideaLähde: kiinteistönvälittäjä

Italialainen ulkosuihku ja Buddhan patsas
suihku ulkona-idee-kylpyamme-ulkopuolellaDeco-idea-suihku-ulkona-puutarha-villa-Bugis


About the author

admin