puutarha

45 ideoita minimalistinen ja zen-puutarha luoda rento ilmapiiri

Jardini minimalistinen ulkomuoto

Joillekin jonminimalistinen rdin voi tuntua liian yksinkertainen ja tylsä, kun taas toiset pitävät kaunis ja tyylikäs. Todellakin minimalistinen puutarha on täydellinen perhe puutarha, joka tarjoaa rentoutumisen hetkiä ja rauhallinen.


Järjestää Zen puutarha Japanin inspiraation meidän on tiedettävä hyvin käyttää tilaa. Meidän täytyy istuttaa ja määritellään materiaaleja yhdessä yksinkertaisen ja jäsennelty suunnittelun. Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä seurata, jos haluat järjestää Zen puutarha.

modernin minimalistinen puutarha

Ulkona sisustus ideoita minimalistinen puutarha

Luominen minimalistinen puutarha alkaa rajaaminen ulkoavaruuteen. On erittäin tärkeää luoda värimaailman ja hyvin määritelty materiaalit rajatussa tilaa aidan, hedge tai seinään. Värit ovat neutraaleja ja luonnollisia. Rajoittaa käytettävien materiaalien on myös erittäin tärkeää saavuttaa minimalistinen ja siisti ulkonäkö. Päällystys- tuntua luonnollinen valinta Zen puutarhassa, mutta jos se tehdään oikein ja huolehtii yksityiskohdista.

Zen puutarha tyylikäs sisustus

minimalistinen puutarha ulkopuolella ulkoasut

Ruoho on toinen vaihtoehto Zen puutarha ja yksinkertainen, koska se on neutraali pohja, joka helposti yhdistää ympäröivien kivestä tai puusta. Tämäntyyppinen puutarha ei vaadi monenlaisia ​​eri kasveja - yrittää rajoittaa valintasi kolmenlaisia ​​samalla värillä, mutta eri sävyjä. Laatikko on usein suosikki tehtaan minimalistinen puutarhassa. Laitos ruukut käytät täytyy olla nykyaikainen ja tyylikäs muotoilu. Vesi on elementti, joka on erittäin tärkeä Zen-puutarhassa. Yritä löytää pieni koriste suihkulähde tai luo lammen veden luo rauhallisen ilmeen yleisestä tilaa puutarhassa. Joitakin kuvia, jotka osoittavat kauneutta tämän ihana puutarha:

Zen puutarha sisustus ajatus

sisustus minimalistinen zen puutarha

Puutarha maisemointi Japanin innoittama

Deco modernin minimalistinen puutarha

minimalistinen puutarha sisustus

minimalistinen puutarha sisustus ajatus

minimalistinen sisustus idea ulkona

deco suunnittelu puutarha miniamliste

minimalistinen muotoilu puutarha sisustus

minimalistinen Garden Pond

minimalistinen maisemointi

Zen minimalistinen muotoilu puutarha

Zen ja minimalistinen sisustus ulkopuolella

minimalistinen moderni design puutarha

Puutarha yksinkertainen rakenne

deco single puutarha ulkoasut

mielenkiintoinen japanilainen puutarha

Ulkoasuja minimalistinen puutarha idea

minimalistinen puutarha sisustus

deco mielenkiintoinen Zen puutarha

Puutarha maisemointi rentoutumisalue

deco puutarha zen rentoutumisalueella

Puutarha moderni sisustus

deco moderni Zen puutarhakasvit

alkuperäinen puutarha sisustus

deco alkuperäinen Zen puutarha

nykyaikainen puutarha sisustus ajatus

yksinkertainen moderni puutarha sisustus

Puutarha koriste suihkulähde

tyylikäs sisustus moderni puutarha

Puutarha japanilainen design

Ulkoasuja japanilainen puutarha idea

Kaunis pieni Zen puutarha

Ulkoasuja pieni puutarha idea

elegantti puutarha sisustus ajatus

deco zen puutarha idea

Minimalistista ja Zen puutarha vaikutus, valita puhdas ruoho, joka voi kaunistella luonnonkivi polku. Huomio ylläpito ruoho on erittäin tärkeä, ja on siellä katsella vähintään kerran viikossa.

puutarha sisustus idea

Kun ajattelet Zen viitataan rentoutua, levätä ja luonto. Mikä olisikaan parempi tapa kuin luoda oman pienen altaan veden hänen puutarha? Toinen vaihtoehto olisi suunnitella suihkulähde. Veden ääntä on hyvin rentouttava ja jotkut hyötyä hyvän nokoset iltapäivällä.

Zen koristelu idea jardinz

Vähimmäismäärissä puutarha on symboloi puhtautta ja lineaarisuus, yhdistämällä raittiina värejä. Hengessä yksinkertaisuus kotiisi voit vaihtaa melko kasveja koristeelliset kiviä, hiekkaa ja luonnonkivet.

moderni japanilainen puutarha idea

Kuten jo edellä mainittiin, vesi on rentouttava ominaisuuksia. Siksi olisi hyvä ajatus järjestää ulkona jaridn pöytä ja tuolit profitrer irti ulkona lounaita. Opt täi myös riippumatossa tai aurinkotuoleja oman siestas.

mielenkiintoinen moderni deco puutarha

Joissa kasveja valita minimalistinen puutarhassa? Jos sinulla ei ole paljon aikaa käydä ylläpitoon vihreää paratiisi, valitse pensaita ja kasveja, jotka eivät vaadi liikaa huomiota. Istuttaa täyttämättä puutarhaasi, aina minimalistiseen tyle.

deco suunnittelu minimalistinen puutarha

Rentouttava ja rauhallinen tunnelma vain löytää tyyli, joka tekee sinut sovi sinulle. Jotkut haluavat enemmän vihreys, toiset luottavat koristeluun puutarha luonnontilassa, kivi ja puu ovat suosituimpien joukossa.

minimalistinen moderni deco puutarha

Kaikki haluavat nauttia sen ulkotarha aikana kaunis vuodenaikaa keväällä, kesällä ja syksyllä. Mutta entä muun ajan? Valita lasirakennuksessa nauttia puutarhassa ympäri vuoden. Kuten pysyä lämpimänä ja suojaa nauttien vihreä paratiisi ympäri.

Yksinkertainen tyylikäs Deco puutarha

Ja älä unohda pitää harmoniaa puutarhassa se on pidettävä säännöllisesti. Nurmikko vaatii leikattavaksi usein ja pensaita on huolellisesti leikata säilyttää muotonsa ja älä anna niiden kuivuri poistoilmapuhaltimet.

Japanilainen puutarha nykyaikainen muotoilu

Pensaat ovat kasveja, joita ei pitäisi hukata sisällyttää omassa puutarhassa. Tämä on perusta oman puutarhan sisustus. Muista valita niin, että jotkut kukkivat keväällä ja kesällä, toinen syksyllä ja talvella. Joten puutarhan on kaunis ja hoidetaan ympäri vuoden.

puutarha nykyaikainen nykyaikainen muotoilu

On pienempi kuin puut voit istuttaa oman pensaat eivät vain noin omassa puutarhassa, mutta myös ruukuissa.

Zen puutarha nykyaikainen muotoilu

Muista lisätä omassa minimalistinen sisustus puutarha levähdysalue. Voisit ripustaa riippumatto, keinu tarjottimia tai pieni penkit koristeltu tyynyt mukavuutta.

puutarha nykyaikainen muotoilu

Bambu suihkulähteet, kiviä, kasvit - kaikki nämä elementit assossient ympäri vesi, kasvi- ja mineraali ominaisuus Zen ilmapiiri.

Puutarha Zen suunnittelu lammen vesi

Eksoottisia kasveja on melko tienoilla altaan vettä. Sillä concervoir oma minimalistinen puutarha sisustus on tärkeää olla hyvin järjestetty, koska tärkeintä on saavuttaa harmoninen tuloksen.

Moderni japanilainen puutarha

Laittaa romanttinen tunnelma omassa puutarhassa, käytä pieni puinen tai kivisilta, joissa kartoitetaan oman viheralue kahtia.

minimalistinen japanilainen puutarha

Ei Japani kivipuutarha, puinen polkuja - kaikki osa minimalistiseen Deco tyyliä puutarhan. Luonnonmateriaalit ovat etusijalla zen ja hienostunut tyyli.

Zen puutarhamaisemaan

Rullat ovat usein läsnä minimalistinen sisustus puutarha. Mutta on tärkeää sijoittaa ne. Joten ennen kuin käynnistää sen, tehdä suunnitelma oman pään hyvää viimeistellä projekti.

Zen bambu aita puutarha

Zen Garden Deco bambu

Zen puutarha kivi Deco

Zen Garden Deco single

Zen puutarha mielenkiintoinen suunnittelu

Zen moderni design puutarha

Zen original design puutarha

Zen puutarha suihkulähde vettä

pieni Zen Garden Deco


About the author

admin