Kaktus ja mehikasveja ulkona puutarhassa helppoon koristeluun

mehikasveja pieni deco ulkopuoli puutarha

Kaktus, joka tunnetaan myös nimellä "kaktus", kuuluvat ryhmään meheviä mehikasvit tai sen ulkopuolella. Ne on helppo ylläpitää ja yhdistää erittäin hyvin minimalistinen, moderni tyyli, ja kuivalla puutarhoja ja kivikkokasvi.


Lyhyesti, nämä kasvit ovat ystäviä monenlaisia ​​ulkotilojen somistamiseen parempana omistajat modernia taloa! Jolla charmia hyvin erityisesti tämäntyyppinen laitos on nyt laajalti käytössä ulkona viherrakentamiseen. Joukossa muun tavallisimmat ulomman mehikasveja on luominen kääntyessään ja ajotiet, saavuttaa koriste-sävellyksiä ja mini puutarhat. Tässä ovat ideoita sisustaa hänen puutarha tällaisia ​​laitoksia.

Kaktus ja mehikasveja ulkopuolella: hyvä suunnitelma huoltovapaa puutarha

Mehikasvit Ulkopuolella suuri puutarha kaktus

Puutarhoja mehikasvit ja ulkotilojen rasvaa ja erityisesti lajien kaktus perhe, ei ole varattu ainoastaan ​​hyvin kuumassa ilmastossa, mutta myös kohtuullisissa lämpötiloissa alueilla. Jos asut yleensä kylmän ilmaston alueella, voit aina luoda puutarha kaktukset sisätilojen.

Kaktus, mehevä ja ulkopuolella mehikasvit: miksi sovitettu helposti puutarhoissa?

kaktus puutarha rockery kasveja

Kaktukset ovat erittäin helppo kasvattaa. Tämä johtuu siitä, että kehitystä tämän kasviryhmään historiassa. Levinnyt varsin kuivilla alueilla, ne ovat sopeutuneet varastoida riittävästi vettä selviämään lehtiverhonsa. Tietenkään tämä ei tarkoita, että nämä kasvit eivät vaadi kastelua lainkaan; se on jopa välttämätöntä aikoina kehitystä.

Kaktukset ovat helppohoitoisia ja hyvin yleistä Nykypuutarhat

CACTEES ulkona puutarhakasvit

Kuitenkin ne on helpompi säilyttää, koska kastelu pitäisi olla niin usein kuin muiden kasvilajien. Tämä tarkoittaa, että voit luoda kaunis maisema ulkopuolella ilman suurempia ponnistuksia!

Yhtäläisyyksiä kaktukset ja mehikasvit, ja muut ulkoiset mehikasvit

puutarha succulents ulkopuolella CACTEES

Herkullisia ja ulkopuolella mehikasvit, kaktukset ovat perinteisesti sovitettu elää hiekka-ja kivinen maaperä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan koristeluun kuiva puutarha. Jos pidät ajatus rakentaa huolto puutarha mutta japanilaisen tai zen suunnittelu ei välttämättä vietteli sinua, joten vetoa kaktus vaihdella maisemaa ulkomainontaan!

Kaktukset viihtyvät kuivassa puutarhoissa ja kivikkokasvi

CACTEES viheralueiden ylläpitoon succulents

Maisemointi Garden maisemointi kiviä ja ulkopuolisten succulents

meheviä mehikasvit d'exterieur cactus

Tässä on pieni sisäänkäynti puutarha, joiden omistajat ovat onnistuneet yhtä aikaa kahta eri tyylejä. Löydämme ensinnäkin, että rock puutarhat kaktukset laajaa tietyillä alueilla Amerikassa; toisella puolella, siellä on myös havaittu, että ulkoiset Zen tyypillistä Aasiassa. Pieni ulkopuolella löi eklektisesti!

Miten järjestää ulkona koristelu kaktus?

Ulkoasuja minun kaktus puutarhakasvit

Saavutetaan puutarha kaktukset kestää yleensä kahteen suuntaan. Yksi, tyylikäs ja yksinkertainen, keskittyminen muutamaan kasveja pitää loput ulko sisustus poistettu kasvilajeja.

Floral with mehikasveja ulkopuolella mehikasvit ja kaktus

CACTEES ulkoasut ajatus ulkoa puutarha

Muut seuraavat päinvastaista lähestymistapaa ja hyödyntää useita erilaisia ​​kaktus (tai yhdistelmiä muiden mehikasvit tai rasvaa) luoda monivärinen koristeet. Jotkut näistä sarjaa vaikutuksen myös utelias muodot ja koot kasvilajeja.

Ajatus koristeellinen pieni tila kaktukset, mehikasveja, meheviä

kaktus puutarhassa talon ulko sisäänkäynti

Mini puutarha talon ulkopuolella muotoilu noudattaa jälkimmäistä lähestymistapaa kokoamalla pienellä alueella useita kaktukset ja mehikasvit ulkopuolella eri korkeuksilla. Jotkut näyttävät lähes toteemi, jotka suojaavat sisäänkäynnin asuinpaikka!

Miten istuttaa ja säilyttää ulkona kaktukset: joitakin helppoja vinkkejä muistaa

mehikasveja kaktus ulkopuolella moderni puutarha

Hyötyä puutarhan kaktukset hyvässä kunnossa, huolellisesti valita sijainti kasveja. Sen on oltava käytettävissään runsaasti valoa ja hyvä salaojitus, avainkysymys kehität kaktus!

Maaperän puhdistus on ratkaisevaa puutarha kaktukset

puutarhakasvit deco rajojen

Niin hyvä kasveja rinteiden puutarhan jotka nimenomaan sovitettu tarjoamaan tällaisia ​​salaojitus. Saat mielenkiintoinen vaikutus, mukana mehevä rasvan ja nykyaikainen valaistus kasveja. Laitat niin arvoisia siluetteja illalla!

Sijaa ulkotarha? Valitse vihreä seinä kaktukset!

kasveja CACTEES pystysuora puutarha ulkopuolella ulkoasut

Meheviä ja kaktukset eivät syvät juuret. Siksi nämä laitokset rinnalla hyvin muiden lajien istutettu lähellä ja sopivat myös luomiseen viherkattojen, vihreät seinät ja pystysuora puutarha ulkopuolella.

Puutarhakäytävä ja reuna kaktus ja kiviä *

mehikasveja ajatus ulkoreunaa puutarha

Se on vähän samasta syystä, että tällainen kasveja on luonnollinen valinta puutarhan rajojen koristeluun. Riippuen koosta rajat ja niiden muodot, kaktukset siinä yksin tai yrityksen ja muiden meheviä mehikasvit, kuten kuvassa alla.

Luo puutarha rajojen ulkopuolella mehikasvit ja kaktukset

Ulkoasuja vihreä kaktus puutarhassa ulkopuolella

Lisäksi polut ja puutarhan rajojen lohkottu nämä kasvit ovat erityisen helppo huoltaa. Ja syystäkin, sillä tilaa noin kaktukset yleensä täynnä kiviä tai soraa. Tällä esteettiset ja taitava ulkoinen täydennys meidän tarvitse huolehtia rikkaruohoja. Nämä automaattisesti estetty kasvamaan!

Koristella puutarhan portti kaktukset

kaktus ulkopuolella amenager maisemoitu puutarha

Haluat eniten vaikuttava koko kaktus? Siinä tapauksessa, miksi ei käytä niitä koristella sisäänkäynnin puutarhan tai portin ajotieltä siitä? Tallentaa ne molemmin puolin portin ja yllättää ystäväsi ja kävijöitä!

Värisävyä hänen puutarha pöytineen succulents

mehikasveja ulkopuolella Deco puutarha cactee

Tällainen mehikasveja on lehdet ja kukat eri sävyjä, kuten keltainen, punainen, violetti, vaaleanpunainen ja oranssi. Tämä runsaus värejä ei pidä aliarvioida, koska se tarjoaa niin paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia yhdistellä värejä omassa puutarhassa! Kasvit sävyt ovat vieläkin vaikuttavampi yhdistettynä kivi tai kiviä neutraaleilla sävyillä.

ulkotarha kaktukset ja yksityiskohtainen ajatus väri YLC

kaktus kasveja deco ulkopuoli puutarha

Yllä olevassa kuvassa on hyvä esimerkki tästä ajatuksesta: se näyttää värikäs puutarha, joka on erittäin helppo huoltaa. Koristeltu rasva ja mehikasvit, se myös runsaasti materiaalia suuntaus hetkellä. Näistä kivet, betonilaatat ja trendikäs ruukkuja Corten.

Kehittää pienten kuivien puutarha kaktukset ...

pieni puutarha CACTEES meheviä

... ja valitse paras luonnollinen tarvikkeet koristella

minimalistinen puutarhakasvi kaktus

pieni puutarha ja ne kotiin tulon ovat puolestaan ​​erittäin toivottavaa alueita kehittämään kuiva puutarha kaktukset ja mehikasvit ulkopuolella erikokoisia. Voit koristella näitä tiloja käyttäisi halu kiviä, pensaat ja bittiä ajopuu.

Käytä ulkovalaistus esitellä hänen puutarha kaktukset

Ulkopuolella mehevä kaktus puutarhassa sora kasveja

Kunnon ulkovalaistus puutarhan kaktukset ja mehikasvit ulkopuolella ei jää huomaamatta yöllä! Joten laita valot lähelle suuren koon kasvien tai kiviä utelias muodossa. Ja nauttia modernin ulkotilaa ja täynnä tyyliä.

minäsyötetään Deco terassi ja yksinkertaisia ​​ylläpitää viheralueita

kasvi'extérieur entretien cactus

Kaktukset myös menestyksekkäästi olisi koristella tilaa ympärilleen terassi ja puutarha, joka tarjoaa sinulle yhden ulkona vihreys ylläpitämiseksi.

succulents ulompi pot de fleur-CACTEES-meheviä

Sen lisäksi, että asennetaan maahan, nämä terassi Deco kasveja voidaan kasvattaa ruukuissa. Valitse terrakotta ruukkuihin tai keraamisia tyylikästä vaikutuksen ja tyypillinen sisustus Etelä.

Tajuta kukka kaktukset ja mehikasvit

Mehikasvit ulkona asetus-kukka deco

Koska niiden matala juuret ja alhainen veden tarve, mehikasvit ovat ihanteellisia kasveja tehdä kukka-asetelmat. Heidän rohkea ja värikkäät lehdet auttaa meitä kuvitella todella merkittävä järjestelyjä. Ja kautta juuristo, meheviä kerääntyä enemmän runsaasti upeita värejä!

succulents ulkopuolella mehevä-CACTEES-koostumus-kukat Kaikki ulko succulents eivät Bloom. Mutta jotkut eivät sitä alistaa meidät heidän nelivärinen tuoreutta. Vaaleanpunainen, keltainen ja kirkkaan punainen ... mukava valikoima vivahteita harkita suunniteltaessa kukkaistutukset!

Kukka-asetelma kulhon mini puutarha ulkona succulents

succulents ulompi kulho puutarha-sek-deco-taulukko

Ja sitten ulkopuolelta mehikasvit myös sopeutua pieniin astioihin ja terraarioihin. Yhdistää ne enemmän kulhoon tai muuhun vastaavaan lastattaessa. Huolehdi valita maalaji, joka helpottaa salaojitus ja kiviä. Käytä tätä kaunista koostumus koristamaan sohvapöytä tai muun alueen oman kannella!

Mini puutarha mehikasvit ulkona puutarhakalusteet Deco

mehikasveja ulkona mini puutarha terarium

Koostumus ulkopuolisten succulents ja meheviä

Mehikasvit ulkotarha kiviä

Kuiva Garden Idea kaktus vihreä ja keltainen

CACTEES puutarha succulents ulkopuolella

* Design by Bianchi Suunnittelu