puutarha

Garden särmäys Valmista ja terassit

Tyylikäs suunnittelu puutarha

Kehittää puutarha ja kujilla optimaalisesti, puutarha raja on olennaista luoda rajapinnan kahden ympäristöissä. Tämä raja voi olla pieni kasvi seinä, joka voi vaihdella eri tekijöistä.


Altistuminen auringon, tuulelle, maalaji kentän ja visuaalinen vaikutus on saavutettava ovat parametreja, jotka on otettava huomioon.

Puutarha rajalla punatiilinen

borrdure puutarha punatiilinen

Toinen esimerkki rajasta, joka lisää merkin puutarhan halvalla tulee olemaan terät puuta leikata. Itse rakentaa tai ostaa moduulit, löydät kaikenlaisia ​​malleja eri värejä, tai vain päällystetty suojaava lakka, että voit maalata sävyissä sopii.

Raja liuskekivi terät

puutarha särmäys liuskekivi terät

Toinen mahdollisuus puutarhan reunus luonnon materiaaleja on punomalla raja, ja ajaa jopa korkeudelle haluat. Voit käyttää paju, joka tulee paju tai kaikenlaisia ​​oksia, pähkinäpensas soveltuvat erityisesti kudonta joustavuutensa ansiosta. Vain kasvi oksa suurempi halkaisija ja teroitettu joka 50 cm, ja sitten siirtää eteen ja taakse kunkin pystyosan, lisäämällä kukin siirtää listalla yläpuolella.

Bambu on yhtä hyvä kuin raja puutarha

rajalla bambu puutarha

On myös mahdollista rakentaa tiili rajalla, ilman sementtiä; yksinkertaisesti haudata pohjan tiili vahvistettuja viistosti noin 5-10 cm, riippuen koosta tiiliä. Lopuksi voit rakentaa puutarhan rajalla, liuskekivi, rautatie- laakerit, ... Jos päätät istuttaa pöydältä terät, haudata niitä myös kymmenen senttiä, jotta voit niiden vakautta. Kaikki materiaalit ovat mahdollisia rakentaa rajalle, se on tyyli loput puutarhassa pitäisi määrittää, mikä niistä on paras. Anna kuvat innostaa sinua.

Pullo käytetään särmäys

border pullo puutarha

Toinen esimerkki pullojen

puutarha rajalla DIY viinipullot

elegantti puutarha rajalla

puu puutarha särmäys alkuperäisen suunnittelun

alkuperäinen punatiilinen Border

border punatiilinen puutarhan

Border koristeltu puu

reuna liuskekivi puutarha baareja

Pieni rajalla bambu puutarha

rajalla bambu puutarha

Oksat kuin Wicker aita

border oksat paju puutarha

Puutarha betonilaatoilla

reuna kaareva betoni graniitti väri puutarha

Puupanelointi hahmotella altaat

raja maalaismainen puiset puutarhakalusteet

Puinen palkki ja kivet reunus

raja maalaismainen puiset puutarhakalusteet kiviä

Sisustuslaattoja laatta

puutarha rajalla monivärinen laatat

Kivilaattoja istutetaan alkuperäistä reunaa

puutarha rajalla kivilaattoja menhir puutarha särmäys alkuperäisen suunnittelun betoni puutarha reunus soikea rajalla laatta puutarha reuna maametalli koristelu kivi paahtamalla luonnonkivi puutarha rajalla puutarha rajalla luonnonkivet border punottu paju puutarha oksat raja maalaismainen puutarha rauta reuna moderni design alkuperäinen puutarhakasvit puutarhan kukat ruukkuihin reuna DIY idea puunrungot rajalla puutarha


About the author

admin