Outdoor Planter patinoitu teräs- teollisuuden tyyli – anews24.info

Outdoor Planter patinoitu teräs- teollisuuden tyyli

ulompi teräs puutarhan kukat miettimään ulkopakkausalustaan

ulkotarha patinoitu teräs on esteettisesti houkutteleva ja erittäin kestävä. Miten integroida osaksi maisemaa meidän puutarhassa tai terassilla?


Onko teräs soveltuu kaikkiin tyyliä? Voit vastata tähän kysymykseen, esitämme tämän kirjaa 10 ulko moderni kalustettu ja koristeltu haalistua teräksen ruukkuja.

Outdoor Planter patinoitu teräs: miten yhdistää?

ulkotarha kukkia ajatus terästä tarjotin

Patinoitunut teräs on materiaalin, joka tunnetaan ja valitaan usein valmistukseen laatikot monista syistä. Se on miellyttävä esteettinen, se on kestävä ja lisää teollisen ilmeen tahansa ympäristöön. Käyttö mehikasveja, teräksen ruukkuja edellä luonut puutarha, joka vaatii vähän huoltoa ja on hyvin hoidettu ilmeen ympäri vuoden.

Suuri ulkotarha patinoitu teräs- succulents

ulkotarha terassi järjestää ajatus Corten

haalistua teräksen ruukkuja tuo tyyli, laatu ja väri puutarhaasi ja terassi. Valtava ruukkuja täynnä takaisin patio perheen kotiin ja luoda ilmapiiri muistuttaa suuren hyvin hoidettu tiloihin. Ulkoapäin on suunnitellut Bates Masi Arkkitehdit ja valokuvannut Michael Moran.

Laajamittaisen teräksen kylvökone, moderni ulkokeittiö: toimiva ja trendikäs muotoilu

patinoitu teräs ulkokeittiö puutarha

Legendin patinoitu teräs- menee hyvin konkreettisiin: kaksi vertailumateriaaleja teollisuuden tyyliin. Väri haalistua teräksen ylimitoitettu kylvökone vastaa puiset ovet ulkopuolella talon. Ulkoapäin on suunnitellut Ben Miller Suunnittelu ja valokuvannut Mark Peters.

Outdoor Planter teräs- ja isojen betonirakenteiden vesialtaan: täydellinen häät teollisuus

ulkotarha kylvökone betoniteräs altaan'eau

Rivit mehikasveja ja suuria kiviä tekevät tämän talon erämaassa, kutsuva ja moderni. Väri haalistua teräksen ruukkuja on hyvin sovitettu puun väri ulkoseinien talon. Suunnittelu ulko on suunnitellut Kendle suunnittelu Collaborative.

moderni ulkomuoto, jossa on suuri suorakulmainen ruukkuja patinoitu terästä

moderni kukka laatikko planter kehittää nykyaikaisia ​​Corten

Ulkopiha, alla, on suunniteltu useita teräksen ruukkuja pitkin seiniä. Ruohokasveilla rajoutent väri ja rakenne tilaan ja tuo pehmeämpi, kutsuva ilme. Koristeellinen seinään ja patinoitu teräs-, täydentää teollisuuden tarkastella tämän puutarhassa.

moderni ja hyvin maisemoitu puutarha, jossa useita ulkona ruukkuja patinoitu teräs-

ulkotarha kukkia Corten kivitilan Deco

Tämä patinoitu teräs- kylvökone on tarkoitus olla kaksi kerrosta. Se lisää korkeutta ja taiteellinen ilme puutarhaan. Vaikka kierre puutarha takana on ihanteellinen kasvi salaatteja ja vihanneksia.

Suuri kaksikerroksinen teräs pyöreä kylvökone, lähde ja muotoilu Exteriorscapes

Corten kylvökone ajatus kehittää tila stone kukka tarjotin

Nämä ruukkuja tehty kaareva arkkia patinoitu teräs, rajoutent uuden ulottuvuuden tilaan ilman tilaa vieviä. Ne ovat ihanteellisia sijoittaa useita kasveja yhdessä. Ympäröivän tilan kukka oli koristeltu pienillä kivillä.

Kukka-muotoinen kierre ihanteellinen paikka seinän viereen tai aidan, oliviini Maan Suunnittelu

moderni terästä tarjotin järjestää kukkia ulkona puutarhassa ajatus

Pyöreä teräs kylvökone, sijoitettu betoni planter, luo enemmän syvyyttä ja lisää rakenne puutarhaan kattoterassilla. Jolla on sellainen puutarha katolleen, tämä on unta!

Planter pyöröteräksen sijoitettu Toinen konkreettinen puutarha

kehittää teräs puutarhatarvikkeita tarjotin puu ajatus kehittää avaruuteen

Tämä kaunis kylvökone yhdistelmä / penkki on valmistettu puusta ja patinoitu terästä. Sen avulla voidaan istua mukavasti ja nauttia hänen puutarha rauhassa. Tämä kylvökone / penkki on suunnitellut Runko-ohjattu Maisemasuunnittelu.

Laajamittaisen teräksen kylvökone ja puinen penkki rakennettu mukavuutta

Corten puutarha succulents puinen penkki


Like this post? Please share to your friends: