puutarha

Kasvihuoneessa cactrium tai ylellinen kaktus

Kasvihuone cactrium erityyppisiä kuivakkokasvi kasveja

kasvihuone cactrium, Kyllä! Tämä on outoa, koska nimi, mutta se on tosiasia. Olemme jo puhuneet vihreä huoneet ja terassit, ja nyt on aika lisätä listaan ​​epätavallinen vihreä huone täynnä kaktukset!


Jotkut ihmiset eivät pidä fuchsias, petunioita ja tulppaanit, mutta rakastan niitä vähän hankala kasveja. On monia lajeja kaktuksia ja mehikasvit ihmisille, jotka rakastavat olla kasvihuone cactrium.

Kasvihuoneen cactrium - cactus joka näyttää pesä käärmeitä

cactrium kasvihuone kaktus kuten pesä käärmeitä

Nämä kuivakkokasvi ovat eri puolilta maailmaa: kasveja aavikot Yhdysvalloissa ja Meksikossa, Andeilla Etelä-Afrikassa tai Saharaa, Arabian niemimaan ja jopa Australiasta ja joillakin saarilla. Näitä kauniita kasveja outo geometria ja yllättäviä kuvioita erottuvat helposti. Reles eteenpäin kaktukset ovat enemmän tai vähemmän sama kuin sadot.

Kaktukset ja mehikasveja istutetaan ruukkuihin

mehevä kaktus Ruukut

Jos suora valo saanti on hyvä asia, kaktus ei ole kasvi tunteeton lämpöä, joka voi vallita. Käytä varjoja eduksesi asentamalla tällainen varjostus netto. Tämä vähentää valon voimakkuutta ja UV-säteet tunkeutuvat kasvihuone. Jotkut kaktukset ja kestävämmät kasvit tarvitsevat enemmän kastelua kuin toiset.

Kääpiö Cactus ruukkuihin

kääpiö kaktus ruukkuihin

Jos käytetään tallentaa ne ulos, tietää, että kasvihuone, ne eivät enää hyötyä vesipisaran. Kasvihuoneen cactrium on ihanteellinen paikka talon kokoelma kaktukset. Tässä on näiden kasvien löytää Tilojen valoa ja lämpöä niitä tarpeellisina. Ja kenties tällainen tila olisi vilkkaampi, jos siellä oli lintuhäkki tai terraario söpö pikku lisko sisällä. Todellinen kasvihuone cactrium ha?

Cactrium tullut vivaarioon pieni lisko

cactrium tullut vivarium pieni lisko

Sisäänkäynti kasvihuoneen cactrium

merkintä kasvihuone cactrium

Autiomaa kanssa xeric kasveja

aavikko kuivakkokasvi kasvit

Kasvi antaa turvapaikan lintu

kasvi antaa lintu turvapaikan


About the author

admin