puutarha

Corten ja miten integroida se sisustus hänen puutarha

Corten seinä deco puutarha

Itse patinoiduilla teräksen pinta korroosio on se tuntee? Jos ei, ajattele nimi eniten käytetty materiaali arkkitehtuurin tänään: kyllä, se on todellakinCorten tunnetaan kaikkia näitä ominaisuuksia.


Olet varmasti nähnyt tämän luonnollisen näköisiä materiaalia joitakin rakennuksia, siltoja, tukimuurit, aitoja tai jopa veistoksia taiteen. Corten käytetään usein arkkitehtuurin, rakentamisen ja varsinkin maisema-arkkitehtuurin.

Corten koristeena puutarha

Corten takka puutarha

Mutta miten voimme käyttää Corten hänen puutarha? Aluksi meidän täytyy ensin tietää, onko ero Corten ja muuttamisen.

Moderni puutarha koristeltu Corten koriste-elementti

Corten deco moderni puutarha

Totuus on, että nämä kaksi ovat usein samaa, mutta niiden merkitys on erilainen. muutos teräkset ovat ryhmä teräkset, joiden avulla suunnittelijat välttää maalauksen ja joille kehittyy ruosteinen ulkonäkö kun ne altistetaan ulkoilmassa monta vuotta.

Nurkka alkuperäisen suunnittelun puutarha koristeltu Corten

Corten ulkotilojen somistamiseen ajatus

Corten, toisaalta, on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa "Yhdysvallat Steel Corporation", jonka metalli tunnetaan parhaiten muutos. Nykyään Corten tuli täydellinen materiaalit ulko suunnittelijoille ja maisemasuunnittelun.

Garden Pergola ja Corten puutarha rajojen

Corten puutarha sisustus

Viime vuosina tämä metalli on todellinen nousukausi maisemaan ulkotilojen somistamiseen ja koriste puutarhat ansiosta hämmästyttävän ominaisuuksia. Suuri menestys tämän metallin johtuu sen vahvuus, kestävyys ja helppohoitoisuus.

kasvillisuus pystysuora seinä on tehty corten

Corten seinä kasvi puutarha

Mitä Corten ominaisuuksia? Kuten nimestä voi päätellä, corten tarjoaa korkean vastustuskyky ilmakehän korroosiota verrattuna muiden metallien mikä tekee siitä paljon käytännöllisempi ja kestävämpi kuin käytettyjen materiaalien asti.

mielenkiintoisia koriste patsas Corten

Corten Deco puutarha

Korkea kestävyys Tämän materiaalin johtuu suojakerros, joka muodostaa metallipinnalle vaikutuksen alaisena ulkoisten ilmasto-olosuhteet. Siten se antaa tämän ihanan väritys lämpimän ruskean sävyjä.

Koriste-patsas alkuperäinen pyöreä muoto puutarhan

Corten deco moderni puutarha idea

Muodostaa hapetus kalvo tummanruskea edellä metallia, Corten onnistuneesti kestää syövyttäviä vaikutuksia ilmasto-olosuhteiden, kuten esimerkiksi sade, lumi, jää tai sumua.

Väliseinän koristeellinen elementtejä puutarha

Corten ulkoinen ajatus Deco

Tällä tavalla suojakerros Corten estää syvempiin ilmastolliset tekijät, joka poistaa tarpeen maalaamiseen ja ylläpitää ruostetta muodostavien vuoden säilytetään sekä aikaa että rahaa.

Corten käytetään reunus kasvillisuuden sängyt

bordure- Corten puutarha

Tietäen tämän materiaalin etu, se ei ole lainkaan yllättävää, että ruostumaton teräs on yläosassa suosiotaan maisema-arkkitehtuuri tänään. Jos haluat modernin puutarha, älä epäröi käyttää Corten koristeena.

Ideoita mielenkiintoisia koriste-elementtejä puutarhan suunnitteluun

puutarha sisustus ajatus Corten

Lisäksi arkkitehtonisia rakennelmia, sillat, taidetta veistoksia ja asennetaan ulkotiloihin, Corten valloitti myös ulkomuoto sen koristeelliset näköisiä kuin näet joitakin kuvia.

puutarhan muurin koristeltu paneelit koristeltu Corten

deco puutarha idea Corten seinä

Corten on erittäin arvostettu sen lujuus ja kestävyys vähintään paksuus, joka näin syntyy hienoa ja tyylikäs ratkaisuja ulkotila.

Gate mielenkiintoinen puutarha Corten

Corten puutarhan portille

Yleensä saatavilla levyinä tai alustan, corten myös helpottaa rakentamista. Sen luonnollinen, lämmin ja erityisiä sävyt sopivat hyvin luonnonmaisemaa ja modernin muotoilun puutarhan.

Ovi koriste puutarha alkuperäisen suunnittelun

Ovi moderni puutarha Corten

Monet arkkitehtuurin eri puolilla maailmaa osoittavat menestyksekkäästi eri käyttötapojaCorten palvelee samalla erinomaisia ​​esimerkkejä monista suunnittelumahdollisuuksia tällä kätevällä metallia.

Contemporary kukkaruukut Corten järjestetty puutarhassa

puutarha ruukut Corten

Näin moderni Suojamuurissa Corten, esimerkiksi, niiden erittäin ohuita profiileja voidaan käyttää selvästi erillisiä tai määritellä ulkotila. Ja tämä on laadun konkreettinen todellakaan voi tarjota.

kierros veistos puutarhaan

Corten veistos puutarha

Cortent terästä voidaan käyttää myös luoda kasvillisuuden katetun puutarhan kartiomainen bändejä veistää rivitalojen puutarha tai terästä kukkaruukkuja. Mutta älkäämme unohtako taideinstallaatioita ja veistokset, jotka jälleen kerran Corten on hyvin suosittu.

Wall nykyaikainen puutarhan suunnitteluun Corten

Esittelemällä ehkäisevät ominaisuudet sääolosuhteille, tämä materiaali mahdollistaa erittäin nopean, mahdollistaa ja kuvanveistäjien helposti harjoittamaan käsitteellinen ideoita erittäin tyydyttävä saavutus.

teräs puutarhan muurin Corten

Voidaan myös lisätä luetteloon Corten käyttää suihkulähteet, vertikaalinen puutarha, takka, puutarha rajoja ja jopa portaat ja puutarha vaiheita. Näyttää siltä, ​​että ainoa rajoitus on mielikuvitus Corten suunnittelijoille.

Corten puutarha nykyaikainen muotoilu

Aiemmin ruoste nähtiin jotain vältettävä kaikin keinoin. Mutta tänään, jossa käytetään Corten, ruosteinen ulkonäkö tulee kuin seinään ulkoa ja nykyaikainen puutarhoissa. Kaikki on mahdollista: ovi, aita, veistos ...

Corten aita moderni puutarha

Kuten jo tiedämme, Corten on materiaali arvostettu moniin sovelluksiin, jotka ovat sekä käytännöllinen ja kaunis. Oletko esimerkiksi koskaan ajatellut modernin aidan tehty Corten suuria levyjä? Corten puutarha-aita korostamaan ulkomuoto ja tekevät aika puutarhassa paljon miellyttävämpää.

Corten puutarha vaiheet

Corten puutarha-aita voi olla erinomainen mahdollisuus säätää luonnollisen, modernin ilmeen nykyaikainen ulkotiloihin. Suojelu ja yksityisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä puutarhassa. Suojautua utelias, voit aina valita este Cortet joka sen lisäksi sen koristefunktion myös olla suojaava tehtävä.

cortent teräs puutarha-aita

Jos haluat lisätä alkuperäisen elementin sisustus puutarhan, miksi ei valita puutarhan portilla, joka korostaa kauneutta puutarhan antamalla sille ruosteinen ilme näyttää? Tällaiset ovet ovat hyvin muodikas modernin ja nykytaiteen puutarhoissa. Corten Gateway on myös erittäin hyvä, jos etsit omaperäisyys.

cortent Deco teräs puutarha

Jos yhdistää Corten puuta, et todellakaan tule katumaan valintasi. Nämä kaksi materiaalit yhdistyvät ihanan luoda ilmapiiri samalla maalaismainen ja moderni. Käytä niitä sisustaa kuisti, terassi tai pergola.

Sulkeminen teräs puutarhan suunnitteluun

Corten puutarha rajat ovat myös suosittuja. Niiden rooli voi vaihdella, mutta ne ovat usein käytetään erottamiseen istutus vuodepaikkaa loput.

Corten Garden Deco ajatus

Plus Corten rajojen on, että ne vaativat vain vähän huoltoa ja on erittäin hyvin luonnon kauneutta viherkasveja, puuta tai koristekivet.

takkaa puutarha idea

Usein Corten näkyy muodossa suuri istutus vuoteet rasvaiselle ja koristekasvit puutarhassa.

Corten puutarha suihkulähde

Ajatusta modernin suihkulähde puutarhassa hän inspiroi? Jälleen kerran, voit kääntyä Corten ja luoda näin kaunis suihkulähde täynnä kiviä. Ympyrä runsas kasvillisuus suihkulähde takaa luomaan todellisia paratiisin.

Corten lähde suunnittelu

Muu käyttö Corten puutarhassa kuuluu ulkotakkojen ja veistoksia. Mitä tulee veistokset, kaikki riippuu omaan makuun. Voit valita suuremman tai pienemmän veistos, moderni, perinteinen tai nykyaikainen.

Corten takka moderni puutarha

Ulkoa savupiiput ovat hyvin käytännöllisiä ja helppoa ylläpitää. Ne ovat usein ainutlaatuinen ja kaunis yksinkertaisuus ja mahdollistavat lämmittää viileämmän iltaisin. Ympäröi siisti puuta, ulkotakkojen Corten nopeasti tullut yhteysyksiköiden puutarhassa.

Ulkoasuja moderni puutarha Corten

Keskusteltuaan etuja ja ominaisuuksia Corten ja sen käytön, se on myös aika nähdä sen puutteita. Vaikka se näyttää olevan täydellinen materiaali puutarha, Corten pyynnöstä vuorotellen märkä ja kuiva sykliä muodostamiseksi suojakerroksen.

teräs deco moderni puutarha Corten

Sen vuoksi ei saa käyttää alueilla, joilla on ilmassa täynnä suolaa, jossa on paljon sadetta, pysyviä sumun tai erittäin kuuma ja kostea.

nykyaikainen puutarha-aita Corten

Muut Corten haasteet liittyvät rakentamiseen kannalta erityisiä hitsaustekniikoilla. Ja Viime aikoina Corten voi myös värjätä pintoja vieressä ruostetta.

puutarha-aita Corten

Täydellinen tai ei, Corten on joka tapauksessa hyvin moderni materiaali sen ruosteinen ulkonäkö arkkitehtuuriin ja muotoiluun ulkotilojen. Oikein käytettyinä tämä materiaali tarjoaa mukavan ratkaisun, helppo huoltaa ja taloudellinen.

Corten puutarhan suunnitteluun


About the author

admin