puutarha

ulkoilu palo kuoppaan ja takka moderni puutarha design by Ak24

ulkona tulipalon pit-ajatus moderni-takka-puutarha deco

Olet päättänyt järjestää puutarha takka tai ulkona palo kuoppaan ja etsit ideoita sen toteutumista? Designmag tarjoaa yksinoikeudella valikoima ehdottamat Ak24 designbrändi.


Voit löytää inspiraatiota luoda omia takkaa tai tilata tuotteen asentaa suoraan omassa puutarhassa tai patiolla.

Takka ja ulkona tulipalon pit ovat tarpeelliset varusteet nykyaikaisen deco puutarha.

Puu, kaasua tai propaania, palo kuoppaan ja ulkona moderni takka tarjoavat meille monia etuja. Lisäksi ilmakehään tuovat meidän viheralueiden, jotkut jopa antaa meille mahdollisuuden kokata ulkona! Päättää, minkä tyyppinen lisälaite valita hänen puutarha on käytettävissään useita asioita harkitsemaan tarkkaan. Ne vaikuttavat ulkonäköön ulkoavaruuden mutta myös joitakin käytännön näkökohdat, kuten koko, muoto ja käyttö takkaa.

Kehittää nykyaikaista puutarha takka tai ulkona palo kuoppaan - mitä materiaaleja valita?

Brasero ulkotarha moderni-takka-suunnittelu-terassi

Puhuminen valita modernin takan tai ulkona palo kuoppaan, yksi ensimmäisistä asioista harkitsemaan avain toteutumista materiaaleista. Ei ole väliä, jos se on rakenne, joka valvoa pakki tai tehdään mitata; Tämä on edelleen välttämätöntä.

takka-puutarha-moderni suunnittelu-hiilipannu ulkopuolella-style-teollisuus

Ajatus Pyöreä moderni takka metallin lokeroon Zero.

Moderni ulkotarha tulisijat valmistetaan hyvin monenlaisia ​​materiaaleja. Nykyisin käytettävät valmistusmenetelmät antavat meille mahdollisuuden valita suunnittelija tulisijat kiveä ja metallia sekä lasia, tiiltä tai useampia materiaaleja yhdistetään.

Brasero ulkomuoto-takka-puutarha-moderni

Ulkotakka Ercole.

Tietäen, että pitäisi aina ottaa yhteyttä ammattimainen valmistaja, joka takaa työntekijöille materiaalin turvallisuutta, ihminen saa vapaasti valita parhaiten soveltuvia Deco tyyliin modernin puutarhan.

ulkotakka-pyöreän puun muotoilu-moderni-house-puutarha

Kivi ja puu ovat klassisia vaihtoehtoja; takorauta saataisiin todennäköisesti keskeinen vuosikerta tilaa; noin taipumusta metalleja kuten Corten, pettää ne jotka haaveilevat puutarhan moderni design.

Materiaalivalintoja ja turvallisuusnäkökohdat on otettava huomioon

hiilipannu-ja-ulkona-puutarha-tulisija-moderni-puu terassi koristeluun

ulkoilu palo kuoppaan ja takka moderni Zen puutarha.

Tietenkin, valmistajat ovat edelleen kunnioitettava turvallisuusstandardeja luomiseen ja kehittämiseen takka tai ulkona tulipalon kuoppaan. Mutta mitkä ovat hyviä refleksejä on vältettävä palovaaraa kodin ja modernissa puutarhassa?

takka-ja-moderni-ulkona terassilla hiilipannu deco suunnittelu

Kaikki materiaalit ovat mahdollisesti vaarallisia, jos niitä ei käytetä osalta muutama yksinkertainen ja helppo muistaa sääntöjä. Tästä syystä on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja yrittää ottaa lisätoimenpiteitä, kuten alla.

liesi-puutarha-tulisija-hiilipannu suunnittelun-ulko-moderni

ulkona tulipalon pit ylös discolo.

Ensimmäinen, ajattelemme aina kunnioittaa riittävä etäisyys tulen ulkopuolelta palo kuoppaan ja pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä. Liekit toimii pinnoille savupiipun ja altistaa ne helteineen. Tästä syystä on tärkeää pitää haavoittuvimpia turvassa tämän lämmön.

hiilipannu terassi-moderni-takka-suunnittelu-ulko-malleja

Braséo moderni muotoilu ulkotarha Tripee.

turvallisuus puolella tilaa ympärilleen varmistetaan ensinnäkin se, että takan tai ulkona palo kuoppaan on tehty sen mukaan turvallisuusvaatimukset. Sitten eroon alue lähellä takka kaikenlaisia ​​esineitä vienee tulta. Yksi toimii samalla tavalla suhteessa esineitä kehä kuumassa.

takka-lämmitys-ulkopuoli-puu-hiilipannu-pieni-space-idee

Ulkotakka Hole moderni design.

Lopuksi poistuttaessa ympärillä takan tai ulkona palo kuoppaan, olemme aina varmistaa, että palo on täysin pois. Sovellus Jälkimmäisen säännön vaihtelee riippuen kotiin päätimme; joten on tärkeää tuntea takka on käytetty ja sen toimintatapa.

Mitä muoto ja koko takka tai ulkona palo kuoppaan moderni design?

takka-to-ulko-suunnittelu-moderni-Terassipuutarhassa-ideoita

Moderni takka puutarha ja ulkona tulipalon pit ovat yleensä avotulella joka hyväksyy perinteisen geometrisia muotoja. Suorakulmio, neliö ja pyöreä ovat yleisimpiä.

ulkotakka kierroksen-puu-uuni-hiilipannu moderni suunnittelu

Valinta muoto ja koko ulkotakassa riippuu koosta modernin puutarhaan tai terassille. Se myös määrittää joukko ihmisiä, että koti on tilaa.

Takkaa ja pyöreä muotoilu Brasero

Grand hiilipannu puutarha-tulisija-ulkona deco moderni

Braséo terassi tai ulkona puutarhan suunnitteluun Zero.

Kuten voidaan nähdä myös Product Design Ak24 kokoelma tuotemerkin, pyöreä muoto on se, joka vallitsee ylin nykyisessä markkinatilanteessa. Tämä johtuu siitä, että kierroksen sulautuu helposti modernin ja terassit kaikenkokoisia.

hiilipannu ulkopuolella moderni-takka-terassi-suunnittelu-malli

Pyöreä Malli ulkotakka Ercole.

Lisäksi kodin ulkopuolella ympäri hiilipannu mahtuu useita ihmisiä. Sen toiminta on sellaista, että pyöreän pöydän, aina enemmän käytännön pieniin tiloihin!

takka-moderni-ulkona ympäri terassi-terasseille puu-kivet-Valkoinen

Hiilipannu pyöreä ulkomuoto koriste kiviä Zen.

Puoli moderni ulkopuoli koriste, pyöreä muoto liittyy Zen suunnittelu ja rentouttava ilmapiiri. Se muistuttaa meitä myös nuotion ja luontopolkuja. Pyöreä ulkotakkojen ja tuli kuoppia suunnittelu tämän muodon herättää hieman villi puoli hotellin puutarhassa.

Suunnittelu takka ja palo kuoppaan puutarhassa terassilla tai neliön tai suorakaiteen muotoisia

takka-grilli-ulkopuolella-the-art-deco puutarhaterassi

Neliön tai suorakaiteen muotoinen on klassinen vaihtoehto takka tai tulipalon kuoppaan moderni terassi. Tämäntyyppinen ulkotakkojen lisääntymään, itse asiassa näyttää tavanomaisen sisätiloissa takat. Joten me rakastamme heitä hieman vuosikerta katsoa ja ystävällinen ilmapiiri tuovat.

hiilipannu-suunnittelu-moderni-ulkona-takka-puutarha-Lämmitys-Outdoor

moderni takka suunnittelu ulkona puutarha puinen säilytyslaatikko Zero.

Niistä eduista puutarhan tulisijojen tai ulkona tuli kuoppia näistä muodoista, että heillä on suurempi lokero. Tämä mahdollistaa ihmisten istumisesta jättämään erilaisia ​​esineitä (ruokalaji, lasi ...). Ja emme edes tarvitse sohvapöytä tai vastaavalle pinnalle!

pieni-takka-ulko-suunnittelu-moderni-Terassipuutarhassa-ulkoasut

Pieni Brasero ulkomuoto Mangiafuoco.

Entä koko ulkotakkojen näistä muodoista ja vierasmääriin he mahtuu? Jälleen järkevin tapa olisi edetä sohvapöytä. Alueella ympäri areenaa koti sopii 2-4 henkilöä; Porukalla suorakulmainen takkaa suunnittelu sopii 4 tai enemmän ihmisiä.

takka-suunnittelu-moderni-ulkona-puutarha-puu mallit

Mitä hyötyä takkaan tai moderni suunnittelu ulkona palo kuoppaan?

ulkona tulipalon pit suunnittelu-moderni-tulisijat puutarha deco trendi

Ulkotakkaa modernin puutarha Rondo.

Tietenkin, suunnittelu puutarha takka ja ulkona tulipalon pit suorittaa useita erillisiä toimintoja. Ne toimivat lämmitysvälineet aikana viileät yöt keväällä ja syksyllä. Lisäksi niillä on koristeellinen laitaa pitkin voi nauttia myös talvella, jossa puutarha lumen peitossa.

takka-d'exterieur-design-moderne-brasero-rond-bois

Ja ne ovat myös ihanteellinen paikka tehdä hänen aperitiivi pari vieraita. Joissakin nykyaikaisissa tulisijat ja ulkona tuli kuoppia voi jopa palvella grilli!

takka-ulompi Puutavara-puutarha-suunnittelu-round-hiilipannu

Ulkotakka suurilla lokeron koon nolla.

Alla on muutamia kohtia harkitsemaan ennen valitsemalla mallin ulkona palo kuoppaan tai takan moderni puutarha riippuen käytön suhteen.

hiilipannu puutarha-moderni-takka-round terassi ulkona suunnittelun

Pieni kierros ulkona hiilipannu Mangiafuoco.

Toisaalta, tyyppi ulkotakka, ja sen koko on aina riippuvainen niiden käyttöä ruuanlaittoon. Kuten ylläpitää ihmiset modernissa puutarhassa? Otat usein juo noin pieni sohvapöytä ulkopuolella? Tässä tapauksessa valitse ulkotakka tai terassi, jossa palo kuoppaan aluksella.

takka-ulkona-grilli-hiilipannu puutarha-moderni-puu

Kokata avotulella ja kokeilla reseptejä nauttia ulkona? Joten älä epäröi: ulkotakka grilli vaihtoehto on sinulle! Mikä parasta, ihastut takka ja ulkona tulipalon pit, jotka toimivat tulessa; koska ne antavat astiat lisäjoukkovelkakirjojen ja jäljittelemätön!

Elementit tarjota ympäri ulkotakka tai terassi braséo

takka-of-puutarha-grilli-pyöreän puun moderni

Lisäksi ajatellut terassi tai moderni muotoilu viherkasveja, on toki muitakin tekijöitä voidaan tuottaa noin ulkotakassa tai tulipalon kuoppaan suunnittelu. Kaikissa tapauksissa, huonekalujen tai varastointi on olennainen osa. Niiden koko ja sijainti riippuu tyypistä modernin takan tai ulkona tulipalon kuoppaan valittu.

hiilipannu-puu koti-ulkona-puutarha-deco-Corten

Ulkoa savupiiput jotka kulkevat puun tarvitsevat enemmän säilytystilaa tämän materiaalin. Vertailun vuoksi muita polttoaineita ovat paljon vähemmän vaativia suhteen tilaa. Tästä syystä monet ulkona puun takka malleissa on tallennustilaa yläpuolella tasangolla takka. Tämä pikku temppu voimme nauttia hetkiä tulen ilman matkustaa saada aikaan lokit puun toiseen.

Ulkoinen tulisijat-puutarha-moderni-pyöreän puun hiilipannu

Huom: puun polttaminen takka tai ulkona palo kuoppaan, jossa ei ole tällaista varastointi vaatii varastoalueella Woods lähellä. Kun muita polttoaineita, säilyttämistä lähellä on myös käytännöllinen ratkaisu. Mutta varokaa, väli kodin ja varastoalueella on aina noudata turvallisuusohjeita! Tämä olennainen sääntö teitä miellyttäviä hetkiä ympärille takka moderni muotoilu puutarhassa tai sen ulkopuolella braséo turvallisesti.

hiilipannu-of-terassi-terasseille moderni deco kivet-ulkopuolella-ulkoasut

Kuvia ja muotoilu: Suunnittelu Ak24


About the author

admin