Making komposti, se on yksinkertainen ja ympäristöystävällinen – anews24.info

Making komposti, se on yksinkertainen ja ympäristöystävällinen

valmistamiseksi kompostorin komposti bin

miten rakentaa kompostori ? Mikä on komposti? Komposti pidetään usein "mustaa kultaa puutarhuri." Todellisuudessa tärkeintä omassa puutarhassa metsässä planeetalla, maaperä ... Kompostointi on kierrätys biojätteestä kotona ja puutarhassa.


Ajatuksena on nostaa kasaan ne kestävät hajota. Tämä muutosprosessi on erinomainen lannoite, luonnollinen ja laatu. Komposti keventää ja ravitsee maa. Kompostointi on olla viisas ja kunnioittava luontoa!

Making komposti, se on yksinkertainen ja ympäristöystävällistä!

valmistamiseksi kompostorin komposti bin

Kompostoitua orgaanista ainesta tekevät kasvit terveempiä ja vastustuskykyisempiä taudeille. Kompostoinnin sinulle erilaisia ​​elementtejä, useimmat komposti on lannoite. Hajottavat mikro-organismit, orgaaninen aines muuttuu aine runsaasti ravinteita. On olemassa useita tapoja kompostiin: kasaan (jos sinulla on suuri puutarha), siilo (pieniin tiloihin) tai pinnan.

komposti maa tuotantolaitos

Harkitse oman kompostorin varjossa. Jos aurinko ja se on liian kuuma, se kuivuu. On kasteltava ja kansi. On tärkeää saada hyvin kosteutta ja ilmanvaihdon. Komposti bin on oltava jatkuvassa kosketuksissa maahan, koska se on lähde mikro-organismit: toukat, hyönteiset, sienet ja bakteerit tulevat nautinnollisia komposti. Ihanne on oltava kaksi kompostiin. Kun käyminen on valmis ensimmäiseen ruutuun voit täyttää toisen!

Making puinen kompostorin on kunnioittaa maata ja luontoa

valmistamiseksi kompostorin puun valmistus

Mitä ovat "hyviä raaka-aineita" onnistuneen komposti? Lähes kaikki kotitalouden kasveja ja orgaanista jätettä ovat sallittuja. Hedelmät, vihannekset, kuori, kuivatut hedelmät, munankuorten, kalaa, lihaa, teetä, kahvia, käsipyyhkeet ... voit laittaa kaikki puutarhajätteet paitsi arkut ja suurempi kuin 1cm halkaisija oksat. Älä jätä suuria paloja jätettä. Plus se on pieni, sen parempi!

Ole varovainen, komposti ei saa sisältää muovia, metallia, saastuttavia tai myrkyllisiä aineita. Sitrushedelmien kuoret ei suositella, sillä ne houkuttelevat hyönteisiä. Yleinen sääntö on koskaan laittaa yli 25% samaa jätteen kompostoriin. Valita puu, se on esteettinen ja edullinen. Puinen Kompostorin voi kestää noin 10 vuotta. Voit myös tehdä tämän tai tiili aidan. Kaikissa tapauksissa on parempi tehdä mahdollisimman kierrätysmateriaalia.

tuottavat kompostiin valmistus puisia kuormalavoja

On hyvä hautua aikaa komposti ajoissa. Se on yksinkertainen ele, jonka avulla hyvä ilmanvaihto ja homogenointi sisällöstä komposti. Jos haluat nopeuttaa käymisprosessin, voit lisätä luonnon aktivaattoreita. Kastelu joskus lisätä kompostoinnin suorituskykyä. Ihanteellinen ratkaisu tehdä itse oman kompostin ovat lavat. Tuotanto itsessään ei ole kovin monimutkainen. Se on myös hyvä tapa kerätä koko perheen ympärillä jäsen, kuten puutarhan, eikä television katselun! Tutustu vaiheet tuottavat kompostiin puisia kuormalavoja ja joitakin visuaalisia vaihtoehtoja eri kompostin roskakorit.

Making komposti puun kuormalavojen yksinkertaisella toimenpiteellä

tuottavat kompostiin valmistus puisia kuormalavoja

Löysimme tämän visuaalisen oppaan tekemiseen kompostin kuormalavoja, tuottanut ja dokumentoitu Nicolas. Ennen kuin hypätä valmistuksessa uuden kompostin bin, valitse paikka ei liian varjoisa tai liian aurinkoinen. Sitten valmistella maaperää. Meidän täytyy laittaa sen mahdollisimman litteiksi. Hakea lavat (edullisesti vahva ja paksu). Tämän saavuttamiseksi kompostori, tarvitset vähintään neljä puisia kuormalavoja.

tehdä kompostin puun lavan DIY rakentaa kompostori

Paalut ovat välttämättömiä kompostorissa kiinnitetty maahan. On mahdollista, että on erikoinen sääolosuhteet (kova tuuli), sinun kompostori hauta, jos se ei ole kunnolla ankkuroitu.

Toteutumista tuen paalujen

tuottaa kompostori puisia kuormalavoja

Toteutumisen hurskaiden tarvitset talteenotto orret Sukkulamaisten

miten tehdä kompostin puutavaraa kuormalavoja

Sitten sinun täytyy korjata lavojen välillä ja hurskasvalmistamiseksi kompostorin puun kiinnittäminen valmistus kuormalavoja

Laita orret sisällä kuormalavoja.

tuottavat kompostiin DIY puisia kuormalavoja

Toteuttamiseksi tämän oven, paletti leikattiin 2

kompostori valmistus ovi puiselle kuormalavalle

Ovi on kiinnitetty pohjaan

DIY komposti puu kuormalavojen yksityiskohtiin tekevät kompostoriin

ylläpitäminen aita

kompostori DIY puu paahtaminen kuormalavojen

PMeidän oma kompostori ei ylivuodon, turvattu aita on välttämätönValmistamme kompostori puulava paahtamalla

Yourselfers tämä kompostori valitsi jonka silmäkoko 10 mm mesh

kompostori paahto valmistus puiselle kuormalavalle

Grillage neliö jolloin alustan sisäpuolelta kierroksellakompostori valmistus puulavat paahtamalla

On aika korjata kantta!

kompostori puutavaran katto vahvistamisesta kuormalavoja

Kiinnittää kannen, tarvitaan kaksi saranat kompostoida halpa puulava

Rakentaja Tämän kompostorissa valikoituja lautoja yhdistetyn lavojen fillister

miten tehdä Kattokiinnitysosat kompostorin

Se on siinä! Työ on tehty!

Valmistamme kompostori vahvistamisesta katto puu kuormalavojen DIY puinen kuormalava

Käytännöllistä ja ekologinen!

kompostori puu kuormalavojen valmistus kompostorin

Kompostori ihanteellinen lavatkompostori puutavaran katto vahvistamisesta kuormalavoja

Kiitos Nicolas!

kompostori valmistus puiselle kuormalavalle

Voit myös kertoa teille joitakin lisätietoja komposti ansiosta tämä levy kompostori puisia kuormalavoja valmistavat ajatus

Neljä vaihetta saavuttaa täydellisen kompostin bin oman puutarhan tai asuntosi bin kompostin valmistus DIY huoneisto komposti bin puutarha huoneistokomposti bin edullinen asunto ajatus maa valmistus muovi komposti binmiten tehdä kompostin puutavaraa kompostori valmistus miten tehdä kompostin bin DIY katto kompostori puutavaran valmistukseen ovien kompostori halpa muovi puutarha huoneisto idea osto komposti bin muovi punainen maaperä komposti bin kompostori ovi ja katto hiokepuuta kompostori miten tehdä kompostin puu aitamiten tehdä katolle puinen kompostorin


Like this post? Please share to your friends: