reiser

Hvordan reiseblogg: noen nyttige ideer

ideer hvordan å lage en reiseblogg

Du er eventyrlysten, du elsker reiser og du falt på denne artikkelen? Så du er ikke her ved en tilfeldighet! Vil du vite hvordan reiseblogg ?


Vel, det er veldig enkelt - alt du trenger er en bærbar PC, som brukes til å samle postkort, papir brosjyrer og alle slags suvenirer fra dine reiser og kompilere alt! I det følgende linjer, tilbyr vi deg noen ideer hvordan å lage en reisedagbok og hvor du skal begynne.

ideer hvordan å lage en reiseblogg

Hvordan lage en reisedagbok?

Det første du må gjøre er å ha en bærbar PC og turer å fortelle. Reise blogg er en dagbok som samler dine historier, og du bilder, tegninger og suvenirer papir. Å ha en reisedagbok kan trene hukommelsen og å strukturere sine tanker.

Husk historien og karakteren Robinson Crusoe oppfunnet av forfatteren Daniel Defoe. Vel, er hele romanen faktisk en reiseblogg! Det var den eneste måten for Robinson å holde kontakten med virkeligheten og huske hans personlighet og hvor han kom fra. Boken var hans eneste "lytter" på øya villmarken.

anelse om hvordan å lage en reiseblogg

En veldig god grunn for reiseblogg.

Hold en journal eller reise dagbok beskytte oss mot Alzheimers sykdom. Neuroscience bevist - det faktum beskrevet i et tidsskrift gjør at våre minner lede vår hukommelse og bedre organisere vår tenkning. Her er en veldig god grunn til å holde en reiseblogg! Hvis du har din reise godt beskrevet og illustrert en samling av bilder og grafikk, vil du aldri glemme dem. Og hvem vet, kanskje en dag du vise din kjempebra reiseblogg for dine barnebarn?

ideer hvordan å lage en reiseblogg

Du trenger ikke å gå til Timbuktu for å starte din reise dagbok. Hvis du har planlagt en familie helg, for eksempel, er det en god tid å starte. Enhver tur er eksisterende og interessant, avhenger alt av hvordan de så!

Nødvendig utstyr for en tur bok

Først må du finne en bok eller bærbare det behager deg og bli din reise dagbok. Det er ikke nødvendig å kjøpe en bok eller en dyr bærbar PC. Selv den enkleste modellen kan bli forvandlet til opprinnelige objektet. Det er enda bedre å finne en bok med enkel design som du kan tilpasse etter.

Deretter finne en penn og blyant. Dette vil bidra til å trekke. Selv om du ikke er veldig god på maleriet, er det uansett, det viktigste er å forme utskriftene. Design er en fin måte for dette.

how-to-book-travel-det-selv

Hvordan reiseblogg og hvor du skal begynne?

Begynnelsen og preparater

Hver reise begynner med planlegging. Dette er den første tingen å beskrive i en reise bok: planlegging. Den beskriver også hvordan vi tenker å skje, hvor lenge er det, hva er deltakerne, steder å besøke.

levd erfaring

Her kommer du til reisemålet! Førsteinntrykket er allerede der ... Så snart du sitte der du lodge, åpne boken din reise og beskrive ditt første inntrykk av ankomst og sted. Ikke glem noe, skriv det! Selv de mest ubetydelige detaljer ved første blikk kan være interessant. Morgen og kveld, husk å legge minst en eller to setninger i historien.

Føl deg fri til å beskrive dine kulinariske opplevelser. Kjøkkenet til alle land eller regioner reflekterer kulturen av disse menneskene. Vi spiser ikke like nord og sør i Frankrike. Tenk deg så forskjellen retter i Frankrike og Timbuktu.

Reising er i endring ideer.

bok-of-Travel-ideer-do-diy

Retur og de oppsamlede gjenstander

Synd, du er hjemme, men du har så mye å fortelle! Hvis du har besluttet å holde en reise journal, ta gode vaner - å samle alle typer brosjyrer, klistremerker, håndklær, frimerker, postkort. Disse elementene vil fortsatt din reise bestille mer omfattende og interessant å flick (hvis du vil dele den, selvfølgelig).

Hvis du liker å reise, har du sannsynligvis et kamera. Dette er trolig et digitalt kamera? Når du er hjemme, laste ned bilder fra turen på datamaskinen og velg quelques'unes skrive ut (på kurs fotopapir i fotostudio)! Deretter integrere bildene i boken din reise og beskrive dem.

Hvor ble bildet tatt?

Hvem var det som tok den? En slektning eller en fremmed på gaten?

Hvem du var der nå?

Du ser at spørsmålene er mange og opplevelsene du beskriver - mange!

how-to-en-bok-of-travel-original idé

Tegning er en flott og personlig måte å uttrykke følelser. Du kan begynne med å lage tegninger med fargestifter eller markører i reisedagboken og etter du setter i gang med akrylmaling, for eksempel! Tegning er også en veldig avslappende kreativ aktivitet ...

En reise bok fylt med bilder og tegninger!

bok-travel-how-to-DIY

Vente noen dager før du åpner din reise dagbok. For å fullføre beskrivelsen av historien til denne første turen "registrert", oppsummere inntrykkene. Du vil se at det vil nødvendigvis nye inspirerende ideer som vil oppstå. Hver reise later et varig inntrykk i våre minner ... Her er noen spørsmål som kan hjelpe deg hvordan du gjør din CV:

Hvordan var turen generelt?

Hva lærer du?

Er Var det noen overraskelser?

Er Hadde skuffende ting?

Vil du gå tilbake?

En online dagbok

Du kan ha din reise papir dagbok og også gjøre online. Det er veldig enkelt å lage en blogg på nettstedet til WordPress, for eksempel. Det koster ingenting, og på den måten du kan dele dine opplevelser med mange mennesker rundt om i verden.

Hvem vet, kanskje en dag, vil reisedokumentene skal utstedes og du vil bli en berømt forfatter?

how-to-en-bok-of-Travel-ideerideer hvordan å lage en reiseblogg

bok-of-Travel-idee-illustrasjoner

Skinn Reise bok dekorert med frimerker

bok-retur-ideer-how-to-travel-bok

Her er en idé hvordan å lage en reiseblogg:

Hvordan reiseblogg: noen nyttige ideer

Leather Travel bok med lomme for nettbrettet!

how-to-book-travel-det-selv-lett

bok-of-travel-how-the-making

Tilbring, lez venner!

reise-bok-how idé bilde-flyet skyer

Du kan finne og kjøpe bøker dekorere her.


About the author

admin