Miten kääri muutamia ideoita ei kannata jättää väliin! – anews24.info

Miten kääri muutamia ideoita ei kannata jättää väliin!

miten tehdä budjetin idea-kangas painike-kielinen

Vuosien mittaan yhä harvemmat ihmiset alkavat kirjoittaa kirjeitä. Mutta ei ole suurempi teko kuin kirjallisesti kauniin kirjeen joku arvostaa.


Tätä ulkonäkö on erittäin tärkeä. Tässä artikkelissa näytämme miten tehdä budjetin. Tutustu ideat kuvia ja meidän oppitunnit opastaa.

paperi-taitto-vihreä ajatus

Kirjekuori ei ole tarkoitettu vain kirjaimia. Sitä käytetään myös laittaa kortin tai lahjan. On paperi, kangas, pahvi ja muita ainutlaatuisia materiaaleja. Usein kaupat löytyvät paperi- ja yksinkertaista värejä. Mutta se olisi vieläkin parempi muokata kirjekuoren. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti ota rohkeasti ja ymmärtää itse.

Kuinka tehdä paperia kirjekuori tai kartongin? Tutustu vinkit!

ajatus-väri-malli-nauha

Ennen kuin aloitat, valitse materiaali käytät projektin. Valita paperin tai kartongin on yksinkertainen. Mutta olla luova ja valita värejä ja kuviopaperin. Ja jos sinulla on taiteellinen sielu, voit koristella oman kirjekuoren.

temppu-luominen-kertainen paperi

ei aina ole kirjekuoren kädessä ja joskus kiire. Noina hetkinä me usein ihmetellä, miten tehdä itse kotelo. Ensinnäkin tartu valittua paperia tai kartonkia, sakset ja liimaa. Ensimmäinen, leikkaa neliön että olet väliaikaisesti taivuttaa kaksi, niin että pidät tuotemerkki, joka muodostaa kaksi kolmiota. Taita yläkulmassa keskelle. Tee sama taitoksen toisella puolella. Seuraavaksi taita alakulmaan hieman yli puoli. Sitten rebattez toiseen kulmaan. Teippaa reunat ja voila!

Miten kirjekuoren alkuperäisen - löydä opetusohjelma!

Ajatus ympyrä-paste saavuttamiseksi

Tässä on mielenkiintoinen ajatus. Hanketta varten on leikattava pois 4 piireissä on sama halkaisija. Liimaa ne yhteen toistensa päälle. Joten aiot kouluttaa keskellä neliö. Sitten alkaa taittaa hitaasti ympyrää molemmin puolin, sitten yksi alla. Ja lopuksi lopuksi taittaa viimeinen ympyrän alla toinen sulkea kaiken. Tämä paketti on ihanteellinen lähellä pieniä lahjoja tai pieniä kortteja. Älä epäröi leikkiä väreillä.

Ajatus-core-paperi kirjallisesti

Oletko houkutusta kirjoittaa kirjeen henkilö rakastat? Tässä idea kirjekuori saavuttaa muutamassa minuutissa. Se varmasti yllättää henkilö, joka saa sen. Tätä varten sinun täytyy leikata sydämen koon haluat. Sitten, taittaa kaksi hieman pyöristettyjä. Sitten laittaa linjan, joka ylittää alla ja liitä se. Ja voila, kirjekuoren on vihdoin valmis!

paperi vintage-painiketta-kielinen

Esimerkeissä että olet näytettiin ovat yksinkertaisia, käytännöllisiä ja helppo toteuttaa. Mutta voit myös pelata kuvioita ja sisustus kirjekuoren. Voit valita paperia tai kangasta antaa enemmän omaperäisyyttä ideasi.

toteuttaminen luomiseen-paperi painiketta

Opetusohjelman yllä näytämme, miten tehdä sulkemiseen asuntojen, joka on erilainen kuin tehdä liimaa. Sulkea kuori, voit tehdä sen vaha, koriste kohde tai painike. Kirjekuorien nappi, sen on ensin annettava itseäsi pahvilla. Sitten hänen täytyy leikata pieni ympyrä että sinun rikkoutua nasta. Se toimii myöhemmin sulkea kirjekuoren.

Ajatus-origami-väri kirjekuori
Älä epäröi olla luova. Tehdä kirjekuoren, voit käyttää origami. Tämä auttaa sinua tekemään luovia ja omaperäisiä kirjekuori.

paperin väri-kuviot-idee


Like this post? Please share to your friends: