Brico

Huonekalut lava: moderni, tyylikäs ja ekologiset

huonekalut kuormalava vihreä Alhaisen vierintävastuksen sohvapöytä suunnittelu

Tullut erittäin trendikäs viime vuosina, puulavoja aina intohimoinen handymen. Koska luoja oman huonekalut - se on moderni. Uudelleenkäyttö vanhoja materiaaleja, antamalla heille uuden elämän, on teko ympäristön.


Lavat on helppo käsitellä myös aloittelijoille yourselfers. Kutsumme sinut löytää galleriasta 70 esimerkkien lava huonekalut : Taulukko, tuoli, sohva, penkki, tuoli, kirjahylly ja muut.

Kuormalava kalusteet: sohvapöytä pyörillä

huonekalupuun kuormalavojen ajatus DIY sisustus seinään matto valkoinen sohva

Kerää ja käsitöitä, on osa filosofian nykyaikaista suunnittelua. Tavarankuljetusta ja varastoinnin tyvestä, lavat siirretään alkuperäisestä käytöstä. Ne voivat koskea sisätilat eri tyylejä. Merkityksetön ensi silmäyksellä, että heille on toinen elämä, lavat muuttuvat huonekalusuunnittelun. Lisäksi niitä voidaan käyttää ja sen ulkopuolella. Muoto puisia kuormalavoja käytetään manipuloimaan niitä helposti ja saada nopeita tuloksia. Käytä sohvapöytä, tuoli, sohva, penkki, puisia kuormalavoja helposti integroida sisustus ja kaikki tyyliä.

Teollisuuden sisätilat tukipallien kalusteetlava huonekalu ajatus sisustus modernin teollisen muotoilun sisustus puinen tuoli puinen pöytä

Fancy suunnittelija sohvapöytä olohuoneessa tai puutarhaan? Puinen kuormalava on tarpeeksi, jotta yksi! Se on hyvin yksinkertainen, voit maalata tai jättää luonnollista. Voit lisätä pyörien ja peitetään lasilevy. Jos haluat luopua siitä, suosittelemme käyttämään kahta yhden sijasta, kuten on laita alla olevaa esimerkkiä.

Making sohvapöytä puu kuormalavojen: Vaiheet

Jotta kuormalava sohvapöytä tarvitset vain puinen kuormalava, neljä kääntyvää pyörää (lisävaruste), harjalla ja maali. Korjata lavasta ja pyörät, saat ruuvimeisseli pora ja ruuvit.

Aloitamme hiomalla lava pinnan valmistaa sitä maalausta. Maali väri riippuu toiveesi. Levittämisen jälkeen maali, anna kuivua paletti. Sitten kiinnitä akkuporakone pyörät. Nämä viimeiset mahdollistavat helpon liikkumisen. Tietäen, että paletti on melko kevyt, se ei ole ehdottoman välttämätöntä kellokoneisto. Päätät! Ja katso, sohvapöytä kuormalavojen valmis alle kahdessa tunnissa!

sohvapöytä ajatus kuormalavojen puun pyörillälava puukalusteet puinen sohvapöytä pyörät deco salonki halpoja huonekaluja ajatus

Puiset tuolit ovat yleensä melko kalliita. Puu on luonnollinen materiaali ja eniten arvostamia nykyaikainen sisustus. Sen sijaan, että sijoittamalla suuren summan ostamaan puiset tuolit suunnittelu, miksi ei tehdä yhden puulavoilla? Voit pitää sen aito värin tai maalilla.

Valmistus kuormalava puinen tuoli

Valmistukseen erilaisia ​​puinen tuoli tarvitaan kolme lavaa metri, kynä, saha, hiomakone, hiekkapaperia, ruuvimeisseli ja ruuvit kiinnitys. Ensimmäinen askel on purkaa lavat saadakseen määrän levyt tarvitaan oman tuolin. Kun kaikki poistettu, alkaa hionta puuta. Leikata ja näyttävät kaksi liuskaa noin 90 cm, kaksi säleet 40 cm, kuusi rimat 35 cm istuin, kaksi säleet 37 cm selkänojan, kaksi puinen suluissa ja kaksi kannet puolin.

Aloittaa asettamalla levy 40 cm suorassa kulmassa loppuun riman ruuvitaltalla puuta. Toisessa päässä on tappi, liittää 90 cm säleen. Toista toisella puolella johdolla. Sitten, yhdistää kaksi reunaa 35 cm suikaleiksi. Tällä tavoin muodostuu toimipaikaksi. Rakenteen lujittaminen lisäämällä kaksi säleet alla. Muodosta seinämäisten kanssa säleet 37 cm. Hanki korjata kaksi kantta varten puolin. Ne antavat valmiin ilmeen tuolin! Suosittelemme katsomassa video alla nähdä kaikki vaiheet:

puulavoja tuoli Huonekalujen suunnittelusta lava tuoli itse ole kallis

Poista puuritilällä ilman työkaluja

Purkaminen on askel, joka on osa useimpien Kunnosta tukipallien. Ennen purkamista, hyödyllinen vihje: älä koskaan pura märkä paletti. On neljä menetelmiä poistamaan kuormalava: purkaminen sorkkaraudalla ja maa, irrotus kiilan ja vasaran, sahaa purkaminen ja poisto ilman työkaluja! Helpoin ja nopein tapa on sellainen, joka ei vaadi työkaluja. Alla olevassa videossa ymmärtää, miten:

Kesä on vuodenaika omiaan ojentaa ja nauttia auringosta puutarhassa. Köydellä ja puinen kuormalava, voit tehdä vauhdissa helposti! Jotta sinun ei tarvitse purkaa paletti. Vain hiekkaa sen ja maalata sen, jos haluat. Sen jälkeen, se on ripustettu vahva köysi. Voit vapaasti lisätä tyynyt ja peitot. Jos sinulla on lapsia ja oman turvallisuuden, varmista, että keinu sängyn lava on turvallista!

puutarhan vauhdissa puulavojapuutarha penkki puulavalla ajatus Taloudellinen huonekaluja DIY

sohva lavat

Tee sohva puulavat on yksinkertainen. Se ei vaadi purkamista. Hionta ja maalaus riittää luomaan sohva lavan. Vuonna kulmasohva joka on hieman korkeus neljä kuormalavojen riittävät. Voit maalata ne kuten alla olevassa esimerkissä musta. Mukavuutta, älä unohda suuri tyynyt. Tämä sohva sopii ja sen ulkopuolella. Se on universaali! Ei tarvita vahvistamisesta kaikenlaista. Jos milloin tahansa tarvitset sitä, voit käyttää mela erikseen. Kuormalavoja sohvan helposti muuntautua sohvapöytä tai puutarha penkki tarvittaessa!

Sohva puisen kuormalavan kerroksessa musta DIY ajatus puisia kuormalavoja valkoinen sohvapöytä olohuoneen seinää koristeluun

Tässä on hyvin omaperäinen idea paletti, joka on muunnettu kahteen puutarhapenkit ja sohvapöytä. Tehdä saman, tarvitset työkaluja purkaminen ja hieman kärsivällisyyttä.

DIY Idea alkuperäisessä taulukossaDIY puulavalla puutarhakalusteet alue

Ruuvausvaiheessa - aina kätevä työkalu

On ruuvimeisselin koti on kätevä. Paljon Kunnosta tukipallien (pöytä, penkki, sohva, vertikaalinen puutarha) eivät välttämättä edellytä ruuvimeisselin, mutta jälkimmäinen on aina hyötyä myös muissa Kunnosta. Jos et tule aloitat seikkailuja käsitöitä, kokeile Kunnosta kanssa lavaa. Vähitellen opit hyviä tapoja ja voit kokeilla monimutkaisempia projekteja. Tutustu loput kalusteemme ehdotuksia lavojen tehdä itse ja löytää inspiroivia ideoita:

Sohvapöytä pyörillä valkoinenDIY taulukko moderni sisusta puisen kuormalavan rullat sohva tyynyt

Suuri pöytä puisia kuormalavoja DIY ajatus kuormalava kaappi pöytä kukkia

sohvapöytä puulavat suunnittelu table lava-suunnittelu-idea

Ajatus harmaa sohvapöytä pyörillä alhainen puinen palettipöydän ajatus DIY huonekalut halpa tuoli tyyny

Huonekalut monitoimilaite kuormalavojen alhainen puinen pöytä tyyny tehdas DIY idea ole kallis

Suuret lavat tuoliHuonekalut DIY puinen kuormalava ajatus halpa tuoli

Baarituolit ja ottaa drinkin ulkopuolella tuoli puulavat moderni suunnittelusta

Ajatus pöytä ja jakkarat lavatDIY ajatus lava huonekalut syöttötuoli jakkara pöytä

Puutarhabaari tehdä itsepuutarhakalusteet kuormalava DIY puinen palkki tuoli DIY ajatus lava puukalusteet nojatuoli musta tyynyt puutarha penkki puulava ajatus

coat DIYhenkarit puinen levy DIY idea

Puutarha sohva Helppo kuormalavojen tuotantoonulkomuoto ajatus puu kuormalavojen asettelu huonekaluissa puulava ajatus DIY lava kalusteet idea halpa puumuotoilu puu kuormalavojen huonekalut ajatus sohvatyynyt DIY puinen tuoli tyynyt ajatus valkoinen nojatuoli tuoli puinen tuoli ajatus pitkän kantaman Ajatus väritys lava puutuoli huonekalusuunnittelun puutarha-aita puu kuormalavojen ajatus oven kukkaruukku huonekalut lava hylly sisustus Brico DIY ajatus lava kalusteet puu pöytä puisessa säilytys ajatus Deco kasveja Varastointi ruukkukasvi kukka puutarha ajatus DIY puisia kuormalavoja lava kalusteet idea DIY puutarhakalusteet sohva sohvapöytä DIY puulava sängyssä ajatus puulavalla sängyssä DIY Seinäkoriste ajatus puu sänky puutarha jousitus halpa lavan ajatus puutarha penkki puulava DIY tyynyt DIY ajatus kalusteet penkki tuoli mittainen puiset puutarhakalusteet tuoli Deco ajatus kuormalava sohvatyynyjen matot puu kuormalavojen huonekalut sohvatyynyjen rulettia Deco seinä kehyksiä DIY huonekalut ajatus lavan muotoilu puinen penkki puulavat DIY huonekalut ajatus DIY huonekalut puun kuormalavojen ajatus puukalusteet DIY ajatus lavojenvarastointitila pullot varastointi huonekalut terassi tuoli penkki alhainen puinen pöytä matto lattialla olohuoneen sohva halpoja huonekaluja ajatus toimistokalusteet puu kuormalavojen DIY idea DIY kuormalava puu olohuoneen tv ajatus lava puukalusteet istuinpäälliset ajatus bar puiset DIY halpa kalustesarja hedelmä säilytyskaappi puulava puutarhakalusteet puinen kuormalava puu tuoli puinen pöytä deco tyynyt Huonekalujen kuormalava puu puutarha penkki tyynyt ajatus huonekalujen maalaus paletti ajatus deco DIY tyynyt lava puukalusteet olohuoneen pöydälle ajatus Puun palettipöydän DIY ajatus Taloudellinen huonekalut DIY huonekalut halpa vauvan alue olohuoneen sohva suunnittelu kahvia harmaa puinen pöytä deco runko tuoli puu palettipöytä brico DIY puinen kuormalava ajatus puinen ulkona tuoli Puulavat moderni design pöytä DIY ajatus kuormalava puu pöytä kuormalava puu pöytä matto musta valkoinen harmaa maaperän DIY sohvapöytä puutarha ajatus lavan huonekalut lava ajatus jakkara


About the author

admin