Brico

manuaalinen toiminta kierrätys muovipullon kokoelma huimauksesta ideoita

manuaalinen toiminta kierrätys muovipullo opastus-DIY-DIY-deco-ideoita

Ranskassa, jätteiden lajittelu ja kierrätys on hyvä refleksi, joka tarvitaan useimmissa kodeissa. Mutta kaikki jätteet pahvista ja muovista ei aina sovelleta lajittelu laukut.


Monet fanit DIY ja käsitöitä valita hauskaa joidenkin pakkausten he muuttuvat DIY koriste-esineitä tai nokkela varastointiin. Nämä kierrätettävän jätteen ja pakkaus, on paljon muovipulloja. Ja todellakin, mietimme mitä voit tehdä muovipullon, jos haluat kierrättää läpi DIY projekti? Voit vastata tähän kysymykseen, tutkimme

luovia ideoita manuaalinen muovipullo kierrätys toimintaa

jotka tulevat eri puolilta maailmaa. Kutsumme sinut selata kokoelma manuaalinen kierrätys liikeideoiden huimaa muovipullojen ja täysin alkuperäiseksi. Se voi innostaa teitä seuraava DIY projekti muovipullo!

manuaalinen toiminta kierrätys muovipulloon - Interior pystysuora puutarha- tai ulkona

manuaalinen toiminta pullo kierrätys muovi puutarha-keskeytetty-ajatus

Jos on jotain, joka vastustaa pakkausjätteen ja muovijätettä, se on luonteeltaan ja kasveja. Radikaalisti erilainen, kaksi käsitettä voivat toimia vielä hämmästyttävä rakenne: riippuva puutarha tehty muovipulloja. Tämä ajatus tuntuu kaikki olemme enemmän kiinnostava, koska se sopeutuu hyvin sisätiloihin kuin ulkona. Joten, jokainen voi nauttia, jopa ne, jotka eivät onni on puutarha!

että'est-ce-qu'on-peut-faire-avec-une-bouteille-en-plastique-jardin-vertical

Tämän toteuttamiseksi ohjeen kierrätys muovipullo projekti toimintaa, ensin saadaan tarpeeksi pulloja. muuntamalla kukkaruukku, leikkaamalla osa niiden pinnan pituus. Jatka täyttää maaperän pullot ja asentaa kasveja valinta. Sitten jäljelle jää vain keskeyttää DIY improvisoitua kukkaruukkuja köysissä!

manuaalinen muovipullo kierrätys toiminta - DIY kukka suspensiot

manuaalinen toiminta kierrätyspullo-DIY DIY muovi pannu de fleur suspendoitiin

Toinen tapa luoda puutarha muovipullo DIY projekti on muuttaa nämä osaksi DIY kukkaruukun keskeytetty. Se on mukava ratkaisu niille, jotka haluavat sisustaa kotinsa roikkuu koreja, trendikäs viime aikoina.

manuaalinen muovipullo kierrätys aktiivisuus DIY potin de fleur

Tämän muovipullo kierrätys projekti manuaalinen toiminta on leikata pois pullon ja koristella se maalilla. Esimerkissä meidän kuva, päätimme inspiroiman kissat. Mutta voit vapaasti kokeilla muita eläimiä tai väreihin riippuen etusija. Kukkaruukkuja saadut roikkuu köyden tai laittaa yksi vierekkäin hyllylle!

Asuntojen muovipullo lintu syöttölaite

pullo-muovi-kaukalo lintu-DIY helppo

Muovinen pullo, joka edistää luonnon monimuotoisuuteen? Eli haluavat mahdollisuus tehdä pieniä ponnisteluja. Ne sisältävät vanha tyhjä pullo, köysi, muutama kynät ja valikoituja siemeniä. Teemme lintu syöttölaite roikkuu nurkassa hänen puutarha!

Mitä tehdä muovipullo - kukkaruukku DIY mekko kangas

manuaalinen kierrätys aktiivisuus pullo ideoita-muovi

Jatkaa samalla linjalla DIY ajatus muovipullo, voimme yrittää toista pakkausten kierrätystä projekti. Hän ehdottaa muuttaa tyhjän pullon kukkaruukku koristeltu kangas. Kuten edellisessä projektissa, DIY kukkaruukun voi ripustaa tai varastoida hyllylle.

kierrätyspullo-muovi-DIY pot de fleur suspendoitiin-opastus

Johtuen taustalla kangasta, tämä ajatus kukkaruukun on pikemminkin sisäpuutarha vihreänä pihalla. Näiden etujen joukossa on se, että kukaan värikäs sisustus, muokattavissa mukaan maun jokaisen!

Miten kierrättää muovipullot, kääntämällä ne DIY sisustus

manuaalinen toiminta kierrätys muovipullo koriste-a-tee-se-itse

Paketit eivät ole vain käytetään luomaan säiliöitä puutarhassa; ne voidaan muuntaa itse kasvien! Ajatus on manuaalinen toiminta kierrätys muovipulloon ihanteellinen luova koriste sisätilaa. Se valittaa erityisesti niille, joilla ei ole aikaa huolehtia elävien kasvien.

DIY-muovipullojen kierrätys-idea-DIY-Deco-alkuperäinen

Käyttäen joitakin muovipulloja, yksi tai kaksi kukkaruukkuja ja pora, se uskollisesti luo ulkoasua kaktukset kasveja. Me asenna ne kukkaruukut ja sijoittuu niitä hänen pöydälle tai seinähylly. Saat mielenkiintoinen vaikutus, se voisi liukua sisälle kaktus jouluvalot. Näin saamme joukon Kirjoituspöydän lamput varsin omaperäinen!

Asuntojen muovipullo, josta tulee Interior valaisin

manuaalinen muovipullo kierrätys aktiivisuus DIY-telineeseen suspendoitiin suunnittelun

Puhuminen pakkaus tulee luova valaistus, puhumattakaan toista DIY projekti muovipullo. Hän ottaa tämä ajatus DIY sisätila lamppu taas muuttaa sitä tapaa varsin näyttäviä. Saat lisäksi antaa muovipullo uuden elämän, se tekee suuntaus valaisin peittää ohut kerros koriste konkreettisia.

aktiivisuus käden pullo-muovi-kierrätys-DIY-suspensio-Beton

Toisin sanoen, tämä ajatus käsikirja toimintaa kierrätys muovipullo, tyhjän pakkauksen on eräänlainen laudaksi. Riippuen pullojen, jotka ovat käytettävissä, on näin ollen mahdollista valaisimien eri muodoissa. Ja kiitos koriste betoni, valaistus otollisia hoidon eri värejä!

manuaalinen toiminta pullo kierrätys muovi valaisin suspendoitiin-Beton

Tämä on DIY idea ja kierrätys muovipullo, joka epäilemättä miellyttää faneja moderni sisustus ja teollisuuden tyyli!

manuaalinen toiminta kierrätys muovipullojen ja varastointi ideoita työtilan

DIY muovi-pullon-DIY-varastointi-easy-original-ajatus

Haluatko järjestää toimiston kanssa fiksu varastointi kuluttamatta paljon? Älä heittää tyhjät pakkaukset! Kerää heitä tekemään DIY kätevä tallennustilaa työtilan. Suuri formaatti pullot ja kynät tulla tallennustilaa, paperi kyniä tai harjoja.

että-do-with-muovipullojen kierrätys-toiminta-käsikirja-kit

pienet ovat ihanteellisia valmistukseen yhdestä tai useammasta paketista. Tätä varten tarvitsemme kaksi pulloa, josta käytämme varoja. Pakki entistä helpompaa, lisäämme vetoketju siellä.

että'est-ce-qu'on-peut-faire-avec-une-bouteille-en-plastique-pochette-fermeture-eclair

Tämä muovipullo kierrätys hanke on saatavana useissa muodoissa. Pienimmästä suurimpaan, mukaan omaan tarpeisiin!

DIY seinä varastointi ja ajatus manuaalisen toiminnan kierrätys muovipullo

manuaalinen-toiminta-kierrätyspullo-muovi-DIY-varastointi-lehdet

Ranska on yksi niistä Euroopan maista, jotka aktiivisesti vaikuttaa vähentävän paperin käyttöä päivittäin. Varmasti olemme enemmän ja edullisempia sähköisiä laskuja; mutta vielä on paljon tehtävää tällä tasolla. Jos paperi asiakirjat eivät ole vielä kokonaan kadonnut toimiston, voit järjestää ne käyttämällä DIY seinä varastointi.

pullo-muovi-kierrätys-aktiivisuus-käsi-varastotila seinä

Sen periaate: kierrättää tyhjät muovipullot kiinnittämiseksi seinään. Näin saamme vähän käytännön varastointi ja tilaa säästävä. Käytämme sitä järjestää lehtiä, posti jne

Kierrättää tyhjä muovipullo käyttämällä reseptejä myrkyttömiä puhdistusaineita

että-do-with-pullo-muovi-idea-DIY

Välität suojelusta planeetan? Tässä tapauksessa olet luultavasti kuullut laajojen keskustelujen myrkyllisten aineiden puhdistusaineita. Tietenkin kaikki puhdistusaineita ei voida täysin karkotettu nyky kotitalouksista. Mutta joitakin luonnollisia ja yhtä tehokkaita vaihtoehtoja. Joukossa, etikalla ja ruokasoodaa ovat liittolaisiamme kotitöitä päivittäin.

pullo-muovi-ajatus-kierrätys-toiminta-manelles

Käyttää tuloja puhdistusaineita näistä tuotteista, tarvitsemme kontteja. Miksi ei kierrätä muovipullo tai kaksi tähän tarkoitukseen? Ja kun olet sitä, vie aikaa sisustaa muovipulloihin vähän maalia. Näet, tämä tekee haluat tehdä kotitöitä hieman useammin!

Mitä voimme tehdä muovipullon sisustaa elintilaa?

aktiivisuus käden pullo-muovi-kierrätys-maali ideoita

Käytä muovipullot välineinä DIY Sisustus kotiisi! Alla, esimerkki, jota tämä ajatus ohjeen toimintaa kierrätys muovipulloon. Se on yksinkertainen, mutta tulos on todella kaunis. Kun seuraavan kerran haluat maalata, vaihda harjat tyhjät pakkaukset!

muovipullojen kierrätys-koriste-seinä-ulkopuolella-ajatus

Ja kierrättää pullot kokonaisuudessaan, yrittäen saavuttaa DIY koriste seinä paneeli korkit pakkauksia. Valitse monipuolinen sävyjä ja korjata ne lähelle toisiaan alustalle. Sinun täytyy löytää inspiraatiota kuvan olet menossa taas!

että-do-, jossa on pullon-muovi-DIY deco seinä

Ajatus manuaalinen toiminta kierrätys muovipullo - korut sukupuolistuneita

että'est-ce-qu'on-peut-faire-avec-une-bouteille-en-plastique-diy-bracelet-corde-idee

Kuten tekee koruja? Tiesitkö, että tyhjät pullot voidaan käyttää materiaalin luomiseen eri DIY rannerenkaita? Tämän olisi tarpeeksi leikata muovilevyä ja koristella. Tätä vaihetta varten on kaksi vaihtoehtoa. Yksi olisi pukeutua DIY rannerenkaita ja poika valikoituja värejä.

pullo-muovi-kierrätys-idea-DIY helppo ranne-a-tee-se-itse

Toinen olisi maalata muovilevyä kanssa värin valinta.

DIY-deco-pullon-muovi-toiminta-käsikirja-ideoita

Tarkentaa tämä käsikirja kierrätys muovipulloon hanketoiminnan, suosittelemme kohdella muovilevyä hiekkapaperilla. On myös mahdollista soveltaa hieman lämpöä pinnalla, käyttämällä rauta, esimerkiksi. Näin voit antaa ranteessa hienomman ja tyylikäs muoto.

että-do-with-a-pullo-muovi-DIY helmi ranne

Mitä tehdä tyhjä muovipullo - koruja oven muotoinen kierrätys

manuaalinen toiminta kierrätys muovilaatikkoon pullo-DIY-alkuperäinen koruja

Meidän uusin projekti manuaalinen muovipullo kierrätysliiketoiminnan ehdotamme tehdä alkuperäisen koruja ovi. Kiitos muotonsa useilla tasoilla, se voi suojaa rannerenkaita, sinun korvakorut tai renkailla. Ymmärrä sitä muovipullot rahastosta, kuten on esitetty alla olevissa kuvissa!

kuinka kierrätys-a-pullo-muovi-DIY-yksinkertainen idea

manuaalinen toiminta kierrätys muovipullo haltija koruja-tee-se-itse