Brand alkuperäinen sivu, jotta se itse joitakin luovia ideoita – anews24.info

Brand alkuperäinen sivu, jotta se itse joitakin luovia ideoita

sivu alkuperäisen merkin mekko-kangas-kukkia-elastinen

Tässä artikkelissa näytämme ideoita sivun alkuperäisen tuotemerkin helposti luoda itse. Ystäville luen kaikki nämä luovia ideoita.


Ei enää kulmat taitettu sivulle! Kun kaikki nämä ajatukset, että me tarjoamme sinulle, mitä pitäisi käyttää metro lippuja ja lisäykset muistaa kun lopetit. Lyhyesti, aiomme tehdä elämästäsi kaunis kirjanmerkki DIY joka tuo iloa aikana lukeminen.

Ideat sivun alkuperäisen tuotemerkin realisoida itselleen muutaman askeleen

alkuperäinen kirjanmerkki pahvi-string-väri-kirja

Aloitetaan tämän kuohuviini kirjanmerkki naisten yleisölle. Tämän saavuttamiseksi sinun täytyy väri pahvi, lanka, valinnan, sakset ja rei'itin. Ensimmäinen, alkaa leikkaamalla suorakulmainen muoto laatikosta. Sitten, käyttäen lävistys- läpäistä reikää lopussa. Tämä palvelee teitä ja auttaa pujota tahtoa pitää kirjanmerkkejä. Lopuksi, muokata luominen lisäämällä joitakin sisustusratkaisuiltaan. Tämä ajatus kestää vain muutaman minuutin, ja voit tehdä enemmän antaa ystäville.

kansi-kirjat-RECUP-idee

Tässä on ajatus alkuperäisen sivun brändi että vain harvat ihmiset ajattelevat.

Sinulla on vanhoja kirjoja, jotka eivät enää kiinnostaa sinua ja joita hajoamassa? Voit käyttää sitä! Ottaa Kansikappaleen sivussa ja käyttää sitä kirjanmerkiksi. Jotta se vahvempi, vain kiinni takana laatikko samankokoisia ja kiinnittää vaijeri tai nauha on auttaa sinua löytämään perille helpommin. Merkitä kirjan kirjan loppuun - kuka olisi uskonut?

miten-to-kirjanmerkki

Mikä voi olla yksinkertainen paperiliitin?

Meillä kaikilla on pasuuna nurkissa työpöydällä. No, meillä on ehdotus sinulle! Voit muuttaa sen alkuperäisen merkin sivu roikkua sivulla teoksesta. Mutta myös jättää joitakin mukavia sanoja rakastaja, lähtiessä talon. Se on yksinkertainen ja se kestää vain muutaman sekunnin! Vain kierrä puolella pasuuna ja voila! Älä usko meitä? Kokeile!

Dinosaurus-hiusneula-DIY-kirja

Tämä alkuperäinen kirjanmerkki on löytö nuorille ja vanhoille! Jos päätät tehdä, et varmasti erottumaan joukosta. Lisäksi se kestää vain muutaman minuutin. Seuraa opetusohjelman tuotemerkkisivu alla ja yrittää tehdä sen kotona, yksin tai lastesi kanssa.

* Varo teräviä esineitä!

DIY-dinosaurus-hiusneula-idee

Tästä alkuperäinen kirjanmerkin haluat:

 • sytytin
 • hyvin leikattu veitsellä
 • paperiliitin
 • parin mutkan
 • pieni muovinen lelu tai silikoni

Ensinnäkin aloittaa leikkaamalla pikku lelu täällä dinosaurus. Valitse oikean kokoinen, joten se ei ole liian iso vaivata sinua. Sitten ottaa paperiliitin pihdeillä välttää palovammojen ja kuumenna se lopulta. Tämän harjoituksen on, että voit helposti työntää se kahtia pieni lelu. Kun olet valmis, voit vihdoin ripustaa kirjanmerkin valitulle sivulle.

idee-painike-arvo-erotin

Myös samaan tyyliin, voit ripustaa esineitä tähän leike, kuten painikkeita värejä kuvassa yllä. Kuten näette, pasuunaa voi olla perustana useita ideoita. Joten olla luova ja kokeilla eri vaihtoehtoja.

opetusohjelma-nuoli-elastinen-stick

Kirjoittaminen Designmag Rakastan tätä alkuperäisestä ideasta kirjanmerkin kirjan ja toivottavasti myös.

Hanketta varten tarvitset:

 • jään stick
 • paksu elastinen osio
 • neulan ja langan
 • liima
 • sakset tai leikkurin

Ensinnäkin aloita leikkaamalla jään stick 3 cm. reunaan. Loput keppi leikattu kahteen yhtä suureen osaan. Näin voidaan luoda nuolta. 2 järjestää tarttuu vain puolittunut rinnakkain vasten pitkä pää ja piirtää kolmio. Leikkaa leikkurilla osapuolten ympärillä kolmio. Nuoli on valmis ja nyt meillä on kiinni. Nyt ota elastinen ja ompele päät yhteen. Varmista, että se on riittävän pitkä turkki kirjan. On aika muokata nuolta. Tästä voit maalata tai peittämällä se liinalla. Kiinnitä lopuksi nuoli omaan joustava. Alkuperäisen kirjanmerkki on valmis!

kangas-Rose-idea päätöksenteossa

Tupsut ovat hyvin trendikkäitä juuri nyt. Ne ovat kaikkialla muotiliikkeitä - vaatteisiin, vaan myös koruja. Siksi olisi hyvä idea tehdä yhden teoksen. Mutta sen sijaan menee ostaa, voit säästää rahaa tekemällä se itse. Katso!

miten-do-DIY-kudoksen

TuTo tupsu villalanka tai köyden

 • Lankakerän tai värillisiä merkkijono
 • Pala villaa tai merkkijono muun värinen
 • Laatikko tai vastaava esine
 • sakset

Toteutettava laatikossa tai samankokoisia kohde kuvassa yllä. Sitten vaihtaa kierteen puolen lopussa pitkä. Seuraava vaihe on langan kelaamiseksi rasian ympärillä kulkee yli alkaen lanka. Kun olet lopettanut, solmu ja poista. Olet melkein valmis. Lopuksi pitäisi leikata päät saksilla ja kääri rautalangalla päälle tupsu saada ulkoasua tupsu.

DIY-tekstiili-kirjan idea

Pompulat ovat myös saatavilla kierroksella versiossa. Tätä varten sinun pitäisi teräsvillaa niin, että se muodostaa pallon ja sido se.

leikekirja nauha-girly kudos

Making kaunis ja hauska kirjanmerkin voi olla todella hauskaa harrastus. Helpoin olisi tehdä pahvista tai kankaasta ja koristele muutamia lisävarusteita. Saat tyttömäinen look helmiä, nauhoja ja pitsiä. Miehillä valita tarkempia malleja ja värejä.

fox-eläin-idea-DIY

Tämä eläin muotoinen kirjanmerkki täyttää lapsia. Tämän saavuttamiseksi voit ladata sen täältä. Ensuiye, sinulla on enemmän kuin leikata huipulle harmaana.

Älä unohda katsoa videota mielenkiintoisia ajatuksia!

monster-kangas-reuna decoupage

paperi decoupage käsin värit

pehmopaperi, juutti-ajatus

the-paperi-fil-DIY

Ajatus-DIY-pasuuna-solmu

idee-flace kirjanmerkki-nurkka


Like this post? Please share to your friends: