Brico

Miten tehdä palettipöydän lasten

DIY palettipöydän sisustus

Tällä viikolla päätimme puhua puisia kuormalavoja. Ja meillä on runsaasti ideoita, että tulet rakastamaan! Miksi ei tehdä hyllyt, naulakot, kirjastojen tai pieni pöytä kantaman että lapsesi rakastaa?


Se on helppoa, katso!

On joitakin, jotka haluavat pitää vanhoja materiaaleja ullakolla vaikka he tietävät, he eivät koskaan käytä niitä. On toisia, jotka päättävät käyttää näitä taistelulajien tehdä asioita, jotka palvelevat heitä. Jos myös mieluummin tehdä jotain hyödyllistä näitä asioita, niin se on hyvä idea - tee palettipöydän lapsillesi. Joten voit antaa lasten leikkiä kuin he haluavat pöydällä ilman huolta ne voivat vahingoittaa sitä. Ja voit tehdä tilaa ullakolla!

Lapsen palettipöydän - alkuperäisen ideanDeco ajatus palettipöydän

Tässä on pari, jotka käytetään puisia kuormalavoja tehdä pöydän paletti heidän poika. He käyttivät perusrungon ja paloja puuta jalat pöydän. Kun nämä koottu materiaaleja, pari alkoi hiekkaa pintaan, joka oli tumma sävy ja maalasin ne valkoiset jalat.

Tuloksena on erinomainen ja se on varmaa, että heidän lapsensa rakastavat tätä paletti taulukko. He myös lisäsi muutamia tuoleja, jotka niin ikään maalattu valkoinen pysyä kaunis DIY taulukossa.

Se on todella helppo ja hyödyllinen hanke, jos sinulla on lapsia ja vanhaa materiaalia nurkissa ullakolla. Ostoksia ja ehkä löydät materiaalit, jotka tarvitaan tämän söpö pieni pöytä. Henkilökohtaisesti olen fani tätä ajatusta ja aion yrittää tehdä saman kotona!

Kaunis pöytä lava lapsille valkoinen palettipöytä

Toinen idea pöytä Lasten DIY pöytä valkoinen lapsi

DIY idea miten tehdä pelipöydässä table-pelit-lavat

Bureau lapsi puulava table lava-lapsi


About the author

admin