Brico

Potin roikkuu makramee kukkien ja kasvien keskeytetty

pot jäädytetty macrame solmun

Sisustaa kotisi, terassi tai puutarha potin roikkuu macrame että voit tehdä helposti tekniikalla kuvattu tässä artikkelissa! Makramee on tekniikka vaikutteita taiteen kudonta.


Se koostuu luomiseen koriste-esineitä kotiin tai lisävarusteita käyttämällä solmuja, jotka ovat tasainen tai tilavuus.

Pot roikkuu Macrame: DIY hanke innoittamana chic boho tyyli

macrame pot ripustettu keskeytetään kukkia

Esineet koriste makramee nauttinut suurta suosiota aikaisemmin ja varsinkin 70-luvulla ne olivat myös chic boheemi sisustus ja onnistunut sisustus kuvastaa hippiliikkeen. Nykyään monet ihmiset ovat uudelleen kauneutta boheemi chic sisustus ja näitä esineitä hieman vintage ja hyvin luonnollinen. Jos rakastat tätä tyyliä, voit nauttia meidän opetusohjelma tehdä omia keskeyttäminen kasveja ja kukkia kankaasta.

Pot roikkuu Macrame: tarvittavat materiaalit

kantajia pot keskeytetty macrame DIY

Luoda potin roikkuu makramee, tarvitset seuraavat materiaalit: juutti langan (projektin näet kuvia on ohjannut Stephanie Albares kanssa kudoksen 4 mm ja pituus 75 m); yhtenäinen tai puuhelmiä erikokoisia riittävä määrä kahden pituudet langan; rottinki rengas noin 4 cm; sakset; sääntö; lyijykynällä.

Potin ripustettu itsekseen: tekninen makramee

patalappu jäädytetty tekninen macrame

Ennen kuin alkaa tehdä suspension kukkaruukku, varmista, että kaikki tarvittavat materiaalit käsillä. Sitten ottaa aikaa tutkia seuraava selitys opastaa tekniikka saavuttaa solmua ja silmukat, olennaista tässä hankkeessa.

Pot roikkuu Macrame: tee silmukat

Välimuisti Macrame pot roikkuu potin

Silmukka suspension: leikkaa kahdeksan jouset, joiden pituus on 6 m. Älä huolestu, jos tämä näyttää olevan liian: pituus pienenee vähitellen, kun seuraa seuraavia vaiheita. Kertainen kahdeksan jousille ja tee solmu, joten silmukka. Vetää jokaisen kielen varmistaa, että solmut pitää kiinni.

Pot roikkuu Macrame: miten sitoa jouset

idee potin roikkuu macrame kasvi ovet

Sitten jakaa jouset 4 ryhmään, joissa kussakin 4 jouset. Kiinnitä 3 näistä osista yhdessä löyhästi: tämä on mitä auttaa työskennellä vapaammin yksittäisten solmujen.

Pot roikkuu Macrame: miten nyörejä kehään

suspensio macrame kori kukkia

Nyt tässä miten tehdä timantin muotoinen silmukka. Toteutettava rengas ja rottinki merkkijono ja kääri se kerran ja solmu sisäpuolella renkaan. Toista neljä kertaa kaikkia temppuja ryhmän ja loput.

Keskeyttäminen kasvien ja kukkien makramee: tee solmut ympäri rengasta

kukkaruukut suspensiot macrame

Sitten ottaa ryhmä 4 jouset ja on kohdassa, joka on 10 cm: n etäisyydelle rengas jokaisen kielen. Jaa jouset kahteen osaan, yksi sisällä ja toinen ulkona. Tee kaksi neliön solmua ja anna ne syrjään. Toista toisella 3 kohdat.

potti koriste roikkuu macrame

macrame suspensiot ruukut

Lopuksi koota kahteen osaan neliön solmua. Tee uusi ryhmä jousille liittämällä kaksi solmua neliö keskiosassa kaksi merkkijonoa.

makramee kasvi suspensiota varten sisäkoristeluun tai ulkotiloissa

DIY suspensio kasvi kantaja

Nyt tiedät että menettely, jolla solmua ja miten sitoa jouset, voit improvisoida tehdä erilaisia ​​luomuksia. Esimerkiksi köydet keskeytettiin kuin yllä olevassa kuvassa, sinun olisi 15 cm neliö solmua, 5 cm ilman solmua, puiset helmet ja 5 cm string ilman solmua ja 15 cm kierre solmut; ja lisäksi, 5 cm merkkijono ilman solmua, helmet ja jopa 5 cm ilman solmua. Lopuksi tehdä kaksi neliön solmua.

Tekniset makramee ja puiset helmet

suspensiot DIY kukkaruukut

Koriin kuvaa alla: kestää 2 jouset ja merkitse kohtia, jotka ovat etäisyydellä 12 cm jokaisen. Linkki keskeinen osa 4 kieliä neliön solmu, koristele se helmi ja tehdä toinen neliön solmu turvata helmi.

Cart kukka Macrame idea ja DIY sisustus

Macrame kukkaruukut jousitus

Toista sama menettely jättämällä 10 cm on jouset. Ja lopuksi, luoda pohja etäisyydellä 4 cm ja sitomalla se pois iso solmu. Ja nyt, teidän jousitus makramee ja valmis!

Kuva kukka kori keskeytetty Deco ja macrame

kukkaruukut Macrame jousitus

Pot ripustettu-se-itse kanssa macrame tekniikalla

macrame ruukkuja pot kukka jousitus


About the author

admin