Making maalaus stenciled lavalle kankaalle – anews24.info

Making maalaus stenciled lavalle kankaalle

kaavain saavuttaa master taulukko

Menestyksestä että koristelu tai huonekaluja käyttämällä hyödyntämistä lava, suosittelemme teet työtä henkilökohtaisen taiteen kaavaimen, joka tekee sinusta tai Andy Warhol oman rakkaansa.


Tämä on melko yksinkertainen, mutta vahva esteettinen vaikutus, joka mahtuu useita koriste tyylejä maalaismainen tunnelma teollisia tai selvästi minimalistinen tai uutta. Lyhyesti sanottuna tämä on koristeellinen ja ainutlaatuinen välttämätöntä, voit ripustaa ylpeänä minne haluat, ei tarvitse käsitellä lyijykynällä kuin ammattilainen hämmästyttävä vaikutus.

deco suoritetaan kaavain

Deco palettipöydän Carmodys

Ainoa vaara kun ystäväsi näkevät sen, että ne voivat aiheuttaa voit tilata. Kaikki mitä tarvitset tätä taiteellista veneet, lisäksi muutama lauta talteen joko alustalle tai vanhan lattian tai huonekaluja, kuten kuvia. Ajatuksena on toistaa ääriviivat siluetit valokuvan että haluat, ja jossa muodot extrat ovat varsin tarkkoja ja irrottaa taustasta kuvan. Voit suurentaa kuvan tietokoneelta, tulostaa ja ääriviivaleikkauksen kuin haluat niiden näkyvän. Jos sinulla on pala melko nailonpäällystettä, monistaa nämä ääriviivoja nailonia. Saat sapluuna. Säilytä se myöhempää käyttöä, sitä tarvitaan.

leikkaamiseen ontto sapluuna

kaavain suunnittelu tulostaa leikata alueilla

Nyt saada levyt, enemmän puuta on vuotiaiden ilmeen, sen parempi. Kokoa yhteen nämä levyt, jotka voivat olla jopa hieman eripituisia tai pituuksia teollista tarkoitusta varten, käyttäen kahta muuta laudat clouerez tai ruuvaa ne takaosassa. Ajatuksena on, että suhteellisen tasainen pinta, joka on teidän taustaa. Sitten soveltaa sapluuna kehykseen, ja täyttämään tyhjiön kanssa värin haluat, harjalla tai spray maalilla. Kuvassa siis siltä, ​​se täytyy vain ripustaa seinälle. Onneksi olkoon! Nyt voit kokeilla muita malleja ...

Kierrätys lankku kokoonpanot

puu Kierrätys koottu luoda kangas tausta

väritys lomakkeet

Deco kuormalava kokoonpano

olla luova! Deco teema lava rakkaus

Kun maailma ei riitä

Deco maailman kartan valikoima

niille, jotka eivät pidä väritys

vapaa teksti lava Deco

se ei ole vain olohuoneeseen

kaavain osoite numero

kaikki teemat ovat mahdollisia

ensimmäinen kaavain G

esimerkiksi epätasainen levyt sapluuna Koti vihdoin

Vaihtele tekniikoita kollaasi

sapluuna pyörä liput kukkia kangas

käänteinen esimerkki alkuperäisen kaavaimen

deco sapluuna & Palette jumissa


Like this post? Please share to your friends: