Patchwork DIY opetusohjelma vapaa, malleja ja inspiraatioita – anews24.info

Patchwork DIY opetusohjelma vapaa, malleja ja inspiraatioita

Tilkkutäkki DIY opetusohjelma-malli-free-helppo manuaalinen-toimintaa

Linjaa ja ompelu? Rakastat kokeileminen pussi tehdä projekteja, vaatteiden ja tekstiilien koristeita? Tässä tapauksessa olet todennäköisesti runsaasti erilaisia ​​kankaan eri värejä.


Jos etsit tapoja käyttää niitä, tarjoamme sinulle idean:

Lisätietoja DIY Patchwork

ja suorittaa alkuperäinen luomuksia, kun taas kierrätyksestä kangaspaloissa. Tutustu tilkkutäkki kolme oppaita miten tehdä kansi muistikirja, fancy kukkaro ja kätevä kirjanmerkki!

Patchwork DIY - tee kannettavan tietokoneen laukku

Cover-tietokoneella on-miten-se-itse-DIY-peitto-idee

Joka ei tarvitse kannettavaa holkki käytännössä? Nykyään fanit ompelu voi tehdä itse. Hyvä uutinen on, että tällainen hanke ei edes vaadi ostamista kankaan; kyllä, olet ymmärtänyt, tietokone asia voidaan helposti suorittaa jäljellä kangasta toisen hankkeen!

DIY opetusohjelma-tilkkutäkki-malli-idee

Tarvittavat materiaalit tämän DIY tilkkutäkki riippuu koosta tietokoneen haluat pukeutua. Lisäksi kappaletta tekstiilejä, on oltava pala nahkaa (sulkemiseksi kannen), vaipat (varten kirjava ja kannen itse).

DIY opetusohjelma pussilakana helppo tietokone

tilkkutäkki-helppo-bag-opetusohjelma tietokone

Tähän hankkeeseen DIY tilkkutäkki, yksi alkaa järjestelyä kankaan tähteet. Koko ja muodot kappaleet on valittava mukaan maun. Sama koskee syistä ja värit kankaita. Huomautus: mitä enemmän palaset ovat, sitä enemmän asennustyötä on pitkä. Ensimmäisen vaiheen tämän käsikirjan toimintaa, se päättää järjestely paloja kangasta. Yritämme yhdistelmiä eri värejä ja kuvioita!

opetusohjelma-peitto-cover-tietokoneella on-miten-se-itse

Valmistumisen jälkeen tämä vaihe, on aika laittaa tekstiili palaset yhteen. Tätä varten käytämme ensin linjaliikennettä. Periaatetta Kangaspaloihin on kiinnitetty siihen, kuten mosaiikki.

Tilkkutäkki DIY opetusohjelma Kalustettu Asia-tietokone

Tämän vaiheen jälkeen, yksi siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Se koostuu lisäämällä tyylikäs ja pehmeä vuoraus kannen sisäpuolelle. Sillä, muistakaamme, että on mukana luomassa lisäsuojaa heidän tietokone!

DIY-opetusohjelma-tilkkutäkki-easy-bag-tietokone

Viimeinen vaihe tässä opetusohjelmassa sekamelska liittyy lisäämällä sulkeminen kansi. Tässä esimerkissä käytämme pala nahkaa ja metalli sulkeminen. Mutta tämä ei ole pakollista; Joten jokainen voi lyödä vetoa sulkeminen hänen valintansa!

Patchwork DIY malli käsilaukussa tehdä itse

Patchwork DIY pussista käsin opetusohjelma päätöksenteossa

Haluatko tehdä uusi käsilaukku? Uudelleen, sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa. Itse asiassa, meidän tilkkutäkki DIY opetusohjelma opit tekemään käsilaukku kierrättämällä kangasta ei käytetä!

Tilkkutäkki DIY-opetusohjelma vapaa helppo kuvat

Materiaaleissa, kuten aikaisemmassa projektissa, määrä kankaan riippuu olennaisesti koko kukkaro. Näiden lisäksi, tarvitaan kaksi vaipat, vetoketju pussin ja kaksi kahvaa. Huomaa: riippuen tyypit kahvat, voit joutua tarvittavat materiaalit korjata käsilaukussa.

Patchwork DIY opetusohjelma - ajatus käsilaukku tehdä itse

opetusohjelma-tilkkutäkki-helposti tee-se-itse

Koska jokainen tilkkutäkki DIY projekti, ensin päättää järjestely kankaan. Joten soitamme värit ja kuviot saada parhaan tuloksen. Tämän helpottamiseksi se käyttää suorakaiteen. Mutta on myös mahdollista kokeilla tätä hanketta bittiä kolmion tai neliön kangasta.

opetusohjelma-tilkkutäkki-malli-easy-Free

Kun olemme löytäneet paras yhdistelmä värejä ja kuvioita, siirrymme seuraavaan vaiheeseen. Silloin hanke, joka asettaa kangasta yhteen neulalla ja ompelu poika. Tietenkin enemmän kangasta tähteet on monia, ellei tämä vaihe. Riippuen toiveita, niin olet vapaa lisätä ensimmäiseen liner ja kiinnitä kappaletta sitä.

tilkkutäkki-opetusohjelma vapaa-pussista käden

Välittömästi tämän vaiheen jälkeen, on aika lisätä ensisijainen limakalvon kukkaro. Sen tulee kattaa koko DIY tilkkutäkki, kuten pohjaan kuvan.

tilkkutäkki-opetusohjelma-easy-pussista käsin idee

Jatka sitten lisäämällä vetoketju hänen kukkaro. Tässä vaiheessa on vielä kesken sisäpuolella pussin, kuten on esitetty seuraavassa kuvassa.

tilkkutäkki-helppo-malli-free-DIY-opetusohjelma

opetusohjelma-tilkkutäkki-Free-malli-pussi päätöksenteossa

Lopullisessa vaiheessa, ja palaa valittu kahvat lisätään. Pussi on sitten valmis käyttöön!

DIY helppo tilkkutäkki - idea tehdä kirjanmerkin

Tilkkutäkki DIY-opetusohjelma-vapaa malli

Meidän viimeinen opetusohjelma tilkkutäkki, joudut tekemään kankaalla kirjanmerkin ja paperia. Se on hauska pieni DIY peitto hanke täydentää kokoelma luova DIY kirjanmerkkejä ystäville käsittelyssä.

Fang lisäksi tarvitaan kangas tähteet, yksi vielä tarvitsee seuraavat asiat:

  • kynä;
  • Pahvi paperi;
  • leikkuumallineiden (itse, valinta);
  • nauha;
  • vuori;
  • liima paperi;
  • Punch;
  • poika ja neula;
  • sakset.

tilkkutäkki-malli-easy-DIY-opetusohjelma

TuTo Patchwork DIY - miten tehdä luovia kirjanmerkki

opetusohjelma-kirjanmerkki-DIY-tilkkutäkki-helppoa

Jotta sen tuotemerkkisivu tilkkutäkki helppoa, ensin päästä vähän leikkaus. Näin valmistellaan kartongin lisäämällä kankaan seuraavassa vaiheessa. siten vähennetään paperin haluttuun muotoon kirjanmerkin. Sitten, tekee reikiä kyljelleen seuraavista valitun raon kuvio.

opetusohjelma-tilkkutäkki-Free-malli-kirjanmerkki

Tämä vaihe on saavuttaa käyttämällä leikkausmalleissa, kynä, paperi leikkuri ja sakset. Kuvaa kuva alla näyttää tuloksen niillä pyrittiin saavuttamaan.

tilkkutäkki-helppo-DIY-opetusohjelma-kirjanmerkit

Tämän vaiheen jälkeen, yksi siirtyy työ kangas tähteet. haluttuihin muotoihin on leikattu kankaan päät voidaan kierrättää ja vuorauksessa. Tätä varten käytämme samoja leikkaus malleja, joita käytetään aikaisemmin. Sitten, poika ja neula, on tehty pieni täytteillä kehyksiä leikattu paperin edellä. Emme unohda täyttää linjaliikennettä.

Tilkkutäkki DIY helppo opetusohjelma päätöksenteossa-kirjanmerkki

Ennen sulkemista, korjaamme pieniä paloja kangasta paperille teipillä. Lopuksi, kirjanmerkki voi koristella nauha työnnetään reikään paperin pää (käyttäen meistin). Ja se on hieno idea kirjanmerkki tarjota!

DIY tilkkutäkki-kirjanmerkki-aktiivisuus-käsikirja-helppoa


Like this post? Please share to your friends: