hage

Den hagemøbler pallen i over 110 originale ideer

Hagemøbler pall DIY idé

Lurer du på hvordan å lage en hagemøbler pall ? Vi tilbyr svaret i over 110 originale ideer for bord, sofaer og lenestoler! I de senere årene har utvalget møbler blitt svært populære.


De allerede pryde ulike deler av våre hjem, og vi elsker dem for deres neste vintage, elegant og tilpasses. Men når det gjelder å lage en hagemøbler pall, virker det som fortsatt mangler ideer.

Contents

Hagemøbler pall: hvordan?

pall hagemøbler sofaer bord terrasser

Hvilke prosjekter vil fungere best? Skal vi male vår pall møbler eller la dem i fargen "tre"? Hvordan dekorere våre sofaer og bord når de er klare? Svaret på bildene nedenfor som tilbyr originale ideer og la deg bestemme hvilke design og farge vil fungere best for din hagemøbler pall.

Hagemøbler pall: salongbord i hvitt med Matt Troy Plain Paller

hagemøbler palle hvit trebord

De gamle trepaller bli elegante salonger i våre hager og på våre terrasser. Trenden er ikke ny, og det blir mer og mer til stede som det er også i vårt ønske om å observere naturen og resirkulere. Derfor, flere og flere mennesker vedta pallen møbler for å skape små koselige hjørner utenfor.

chic trepaller Hagemøbler og moderne

hvit utvendig tremøbler

Det avviser også visdom at hagemøbler er en løsning kun for de med et begrenset budsjett. Den hagemøbler pallen er spesielt fremheve din personlighet og kreativitet.

Hvilken farge for hagemøbler pall tre?

bord hagemøbelserie

Derfor, i dag er tusen og en ideer for å skape hagemøbler pall. En god løsning er asymmetrisk tabell hvit fargepalett som forsterkes av en attraktiv grønn plante (ovenfor, opprettelse Matt Troy).

Sofaer pall med puter

sofaen dekk dekorasjon paller

De som liker ideen, finne forslag til å realisere en pall hagemøbler eller hvit svart i vårt galleri. Hvis du foretrekker utemøbler med flere farger, kan du alltid velge å gjøre et bord eller sofa pallen i hvitt eller svart.

Sofa palett for hagemøbler pallen

terrasse tre sofaer

Deretter kan du legge til dekorative tilbehør som ønsket. Denne løsningen er svært vellykket, som du kan se fra bildene nedenfor. En annen mulighet er å male hagen din møbler pallen i varierte farger for å gi den en bohem chic look.

Hvordan lage vennlige hjørner med sofaer pallen

terrasse og hage dekorasjon tremøbler

Det er ideelt for hager, og vi elsker sin vennlig opptreden på våre terrasser! Hvis du ønsker å gi en vintage utseende til din hage eller terrasse, kan du gjøre veldig godt med en sofa pall. La den stå i naturlige fargepaletter og dekorere noen puter i nøytrale nyanser.

Ideer for å gjøre en stol eller sofa i vintage look palett

messer Hage stoler tre sofaFor de som liker en god tid i solen, her er et annet forslag: du kan forme den type sofaer hage seng, paller, kan du dekorere med flere puter eller til og med en madrass.

Ideer for å gjøre sofabord spenner

pall hagemøbler hagemøbler innredning

I lyse eller nøytrale farger, vil møblene tillate deg å lage en brukervennlig område utenfor å tilbringe ettermiddagen eller kvelden med venner.

Ideer for hagemøbler pall: å skape en hyggelig plass å tilbringe tid med venner

Deco salonger for hage terrasser

Og her er et tips for små plass hager og terrasser: Installer hjulene på bordet eller sofaen pall. Du kan flytte møblene paletten når du ønsker det!

Hvilke møbler produksjon for hagemøbler pallen tre

hagemøbler pall hvordan

Etter disse forklaringer om mulighetene for å opprette en hagemøbler pall tre, nå se hva møbler for å sørge for vellykket utvikling av en slik sone. I neste avsnitt diskuterer vi Populære Møbler DIY prosjekter til terrassen og hagen.

Våre ideer om å lage tre sofa for frilufts

terrassemøbler hvordan ideer

La oss starte med sofaen. essensielle møbler for hagemøbler pallen, er sofaen ofte sentrum for en avslappende uteområde.

Stor hage sofa pall tre

retro møbler møbler utenfor ideer

Som for realisering av denne typen møbler, har du svært mange alternativer. Faktisk pallene tillate fremstilling av et bredt utvalg av høye sofaer, form og variert utforming.

Ideer for hagemøbler møbelserie: vinkelsofa

Møbler hage terrasse sofa ideer

Høyden på sofaen vil i hovedsak avhenge av antall paller som du ønsker å bygge for å bære møbler setet. Vanligvis er palle sofaer fremstilt av ett, to eller tre to paller stablet oppå hverandre.

Detalj av tre sofaer med puter

hagemøbler palle sofaerI det første tilfellet er den nedre delen av pallen brukt som møbler føtter. I de øvrige tilfeller kan dreie pallen tjener som et kabinett basis opp ned. Dette lille trikset kan bidra til styrken på sofaen.

Store paller hagemøbler tre malt svart

trepall hagemøbler design idé pall svart maling

Vi anbefaler deg å bruke denne metoden hvis du ønsker å lage en lang sofa fra tre eller fire paller side om side med hverandre.

Tilpass sofa DIY deco terrasse

hagemøbler pall sofa-dørs anlegg

Denne enkle og enkel tilnærming gjennomgår flere endringer. De som er mer begavet for DIY kan derfor velge å avgrense utformingen av sofaen deres DIY deco terrasse. De har da muligheten til å angre pallene samlet for bruk som grunnmaterialet, så er det å legge til elementer av sine valg.

Hagemøbler palett: dekorative ideer i sort og beige

pall møbler hagemøbler

For eksempel kan de legge ekstra støtte bak ryggen på sofaen som også fungerer som møbler føtter. Ellers er det også mulighet for å bruke planker rekker horisontalt for å skape et solid fundament for setet av sofaen. Begge ideene er illustrert i bildene ovenfor.

Deco ideen paller hagemøbler

Utemøbler tre dekk salongerNår det gjelder hage rom av møbler tilbake til deg selv, alternativene er også veldig rik. Muligheten enkleste og mest praktiske ville være å spørre en pall vertikalt bak setet av sofaen.

hage for farver

Møbler uteplassen dekorasjonMen du kan også gå frem som ovenfor: pakke paller og gi mappen et tilpasset utseende. For ikke å nevne det faktum at du godt kan fungere som en vegg eller dekk rekkverk som en fil!

Å gjøre hagen sin lounge sofa pall for å gjøre deg mer komfortabel

utendørs lounge møbler lage paller

Se deg hagemøbler møbler pallen tre mer komfortabel tilpasse sofaen til formen på uterom. For å imøtekomme flere mennesker, mener en hjørnesofa.

Wooden sofa på hjul

sofa range-of-wood-salong hage-utenfor

Eller, lette å flytte på møbler ved å installere ruller over sine føtter. Du vil dermed kunne flytte sofaen basert på hvordan du vil organisere din terrasse. Dette trikset kan du også rengjøre dekk lettere.

Eksempel Deco benk eller sofa tømmer med puter

Deco møbler terrasse pallen

Paller er brutto og ganske grovt materiale. Pynte den med puter!

Hagemøbler pall: vintage look

terrasse vintage innredning ideer

Legg dem på setet av sofaen for en mer elegant og mer behagelig atmosfære. Avhengig av valgt modell sofa, kan du også bruke dem som behagelige mapper.

Hagemøbler pall: elegant utseende ved svømmebassenget

sofa møbler palett av hvite hage

Video tutorial for å lage en sofa hagemøbler trepall

Ønsker å oppnå en slik sofa for hagen din møbler pall? Gi deg selv et par minutter for å se på opplæringen opp! Den vil vise deg hvordan du gjør steg for steg for en vellykket realisering av et slikt DIY møbler.

Making stoler og ekstra sitteplasser for hagemøbler pallen tre

Hagemøbler tre stoler

I tillegg til denne enkle og praktiske møbler, er det også en rekke sitteplasser alternativer og flere seter å tinker.

Møbler og innredning palett med puter

bord pallen tre hagestoler

Noen er enkle å lage. Det ville være nok til å kombinere to paller som fungerer som et sete og det andre kabinettet mappen. Andre krever flere fremskritt i DIY ferdigheter. De som ønsker å oppnå forseggjort stoler og må dekonstruere pallene å bruke de enkelte styrene da.

Hagemøbler pall: ideen om å lage et lite bord og stoler terrasse

stoler utendørs dekor pallen

Resultatet av alle disse tiltakene? Solide stoler med komfortable sitteplasser og til og med armlener! Imponerende, ikke sant?

Deco idé hagemøbler trepall

Deco terrasse hage sofaer pall

Så en idé om DIY møbler for pallehagemøbler å nødvendigvis prøve hvis du har tre i store mengder. Finn en modell og komme i gang igjen!

Tre stoler og padle

Deco stoler tre terrasser

Making tre hage benker for sin DIY utvendig dekor

modell-møbler pall salong hage-en-do

Sofaer og lenestoler er et attraktivt alternativ for hjørnene av utendørs avslapping. Men det er også en annen løsning pall hage. Dette er trebenker.

Trebord og benker terrasse

benk-range-of-wood-utvendig terrasse dekorasjon

Tre benker er vanligvis et sete lang med føttene. De er lettere å gjøre enn stolene og stoler, spesielt fordi du har muligheten til å ta slike paller og de innlemme dem inn i prosjektet uten neglene ut.

DIY rektangulære benker og trebord

rom for tre hage ideer

I likhet med resten av Deco DIY seter, kan palle benker variere i høyde. Det avhenger av design du vurdere og salong utseendet du ønsker.

Idé å pad en DIY tre møbler

stol-tre-pall lagring terrasse dekorasjon

Føl deg fri til å tilpasse benker paletten med maling farge, puter og enda lagringsplass for din utendørs plass!

DIY bordet pic nic Deck

table-piknik-tre DIY ide-stue hage

På grunn av sin form, benker er et foretrukket alternativ når det gjelder bygging av en pall hagemøbler som er en del av et hjørne uteservering.

Picnic bord med benker paller

Tabellen-picnic-pall-tre-a-produksjon

Snakker av spisekrok paller, merk at dette materialet er også brukt for å lage picnic bord og benker som følger den. Kompakt, er dette settet perfekt for utviklingen av en liten utendørs terrasse.

Billige møbler for treterrasse

bor utenfor pallebord-benk-piknik

Dette er fordi bankene er ofte festet til støtte av tabellen, slik som å frigjøre plass rundt hjørnet måltid.

Lag avføring konvertere et hjørne måltid eller salong hage utendørs rekkevidde

møbler stue hage-tre-pall-idee

Trepaller har en ganske klumpete utseende. Av denne grunn, mange mennesker tror at møbler som er laget vil være tung og opptar mye plass på sin terrasse. Men denne ideen er ikke alltid helt nøyaktig.

DIY tre polstret barkrakk

Krakk bar utenfor pallen-of-wood-moderne

Faktisk kan dette materialgjenvinning fartøy benyttes for fremstilling av små møbler, slik som stoler.

DIY bar paller og maling idé

bar i palle de-modell-tre avføring

Bestem deg for størrelsen på utendørs avføring til deg selv basert på den plassen du har. Tenk deg at de skal være i stand til å sette dem under andre møbler hvis det er nødvendig.

Sete og bord

trepall ideen DIY landskaps puter

Eller, gi dem en allsidig rolle. På bildet ovenfor, et eksempel på et møbel utformet som et dekorativt objekt, avføring, men også små trebord!

Den for terrasse DIY versjon

sofa lounge hage-tre-pall-DIY

I alle fall tenke på måter å gjøre utemøbler for utemøbler enda mer behagelig rekkevidde. Og få deg dun puter i tilstrekkelig mengde!

Den trebord, en essensiell møbler til hagemøbler dekorative økologisk utvalg

lenestoler sofaer tre hage

Tabellen trepall er en viktig del av møbler til alle som bor utenfor hagen. Ligger ofte midt på plass, er den tilgjengelig i alternative spisebordet eller salongbord til å bli bedre utformingen av paller møbler.

Hagemøbler i koselig trepall

gjøre tremøbler terrasserte hager

I prinsippet er denne enheten ganske enkel å lage og krever ikke mye innsats. Grunnmodellen kan bestå, ganske enkelt, en eller to paller plassert i sentrum av sitteplasser utendørs.

Ideen om DIY møbler for hagemøbler pallen

møbler pallebord for hagen

møbler modeller DIY paller hagemøblerdekorasjon terrasse hagemøblerFor å gjenskape denne modellen, ville du ikke engang føtter. Pallen støtte er greit oppfylle denne funksjonen!

Raffinering utformingen av sine salongbord trepaller

table-low-å-gjøre-det-selv-pall-lagring-deco-outside

Selv om ingenting krever at du sette alle paller som tjener som salongbord, så må du gjøre det hvis du har lyst på en mer solid og funksjonelle møbler.

Ideer for hagemøbler pall med salongbord

Møbler idé pallebord hagemøbler

Dette vil tillate deg å avgrense formen på møbler og tildele ham noen ekstra funksjoner.

Bord med hjul

tabell hjul trepall plante stol diy ide

Pæling to paller beviser dermed en optimal alternativ for dem som drømmer om et salongbord med en liten bod.

Utendørs tremøbler

utendørs tre stoler dekorasjonFordi, som du gjettet, kan plassen mellom platen og bordstøtte brukes til lagring av diverse små gjenstander.

utvendig treverk møbler

gjøre sofa range lave trebord

Ideen om utendørs tremøbler og DIY dekor

bord hagemøbelserie

Videre salongbord til å gjøre selv, er å fullføre så hjul eller en glassplate. Det første alternativet letter bevegelsen, mens den andre gjør det til et enda mer elegant møbler.

DIY salongbord og glasstopp

hagemøbler pallen tre bord-low-sokkel glass

Selvfølgelig, du er fri til å bli inspirert av disse ideene og gi dem din egen tolkning. Og du kan selv søke alle alternativene vi har oppregnet: maleri, legger hjul og en glassplate!

Tabell med tre skap

hagemøbler pall-tre-low-hvitt-tabellen

Kort sagt, før du tar fatt på et bord DIY prosjekt for hagemøbler, undersøke vel bildene i vårt galleri. De viser flere alternativer for å produsere et slikt objekt og hjelpe deg å finne ut hvilke funksjoner sørge for din utendørs plass!

DIY tre utendørs hagemøbler

Tabellen-low-range-av-tre hjul terrasse

Stuebordet i tre paller blir et eksternt element av dekorasjon

Tabellen salong hage-tre-en-gjør-det-selv

Stuebordet er et enkelt møbel til å innse at hun har inspirert mange tolkninger for bare ekstra pynt for en levende moderne hage.

Pretty ideer for pallehagemøbler med bord og liten hage seng

seng pallebord for hagen

Dermed kan denne typen møbler bli en støtte for grønne planter eller en liten lagringsplass for puter og pledd.

Detaljer sofabord varierer i svart og hvitt

utemøbler palle ideer

Arrangementer av denne typen skal være skreddersydd for den stilen som er valgt for hele uteområdet. For en rustikk innredning, velger en vanlig tremøbler. Motsatt, for en tematisk vintage utseende, velge en farge deco.

Enda mer kreativ pallebord alternativer

kabinett-utvendig-pall sofa-D-vinkel

Den største fordelen med ideen om en egen hagemøbler er at du kan forestille møbler som tilfredsstiller våre behov. Tabellene i dette avsnittet er det perfekt illustrasjon av denne fordelen.

Opprinnelige ideen for utendørs salongbord med pall

møbler hagebord paller

Bildet ovenfor gir oss en idé som vil appellere yourselfers som ønsket et nytt medlem i familien. Å bruke mer tid utendørs sammen med sine barn, kan de nå henge en hengekøye under bordet!

Tabell Idea palett med åpen ild

hagemøbler pallebord Brazier-hjem

Jobb med utepeis på terrassen din? Lag en DIY bord med Brazier og tre lagring inspirerende malen på bildet ovenfor!

Tre sidebord modell til seg

møbler pall-tre salong hage-table-of-extra

Du trenger ikke nødvendigvis en hage laget utelukkende av paller. Ennå et lite sidebord aldri vondt!

Tabell opprinnelige utforming trespatelhage bord trepall DIY idé

Video tutorial for å lage en DIY salongbord paller

Ideen til et slikt skap appellerte til deg? I dette tilfellet, trenger du bare å slå opp opplæringen på videoen for å se alle detaljene i en slik DIY prosjekt!

tre spisebord og ideen om DIY Deco terrasse

hagemøbler pallen tre dinette-tabellen rustikk

Vi snakket mye om salongbordet, men vær oppmerksom på at pallene er også et svært praktisk alternativ for å oppnå et spisebord til corner cookouts. Igjen, har du et utvalg av design. En mulighet er å bruke beina på et gammelt bord og legge til et DIY sett. En annen idé er å starte fra scratch og oppnå alle dine møbler selv.

Lag et hi med møbler for å gjøre deg selv

møbler-stue-i-hagen-paller-a-produksjon-det-selv

Lag en avslapning hjørne i hagen med møbelserien? Det er fullt mulig.

DIY fluktstol Deck

stol lang pall-tre-to-do-det-selv

Fordi, ja, kan du gjøre noen form for møbler fra dette materialet, selv om noen få solsenger for soling!

Swing paller å gjøre deg selv

hagemøbler pall swing-a-gjør-det-selv-idee

Og for ettermiddager og rolige kvelder søndag, nyte en sving av bohem chic!

Bed suspendert til seg selv på utsiden

hagemøbler pall make-a-swing-seng suspendert

Heng den med hyssing rundt stuen eller under kronen av et tre. Ungene vil elske det! Og voksne vil elske tanken på dette hjørnet hvor han kan lese eller sitte med en venn til å snakke i timevis.

Visste du at du kan bruke paller for produksjon av gulv eller vind utsikt til terrassen?

make-a-stol lang pall-deco terrassebord

Terrassen trenger en makeover, og du lurer på hva slags belegg utfylle bedre møbler i tre paller? Finn svaret nedenfor!

Bærekraftig tre planker og billig for en naturlig terrassebord

terrasse pall-of-wood-terrassebord-idee

Du vet kanskje ikke dette, men billig og resirkulering materiale 'kan også brukes til fremstilling av et gulvbelegg til en utvendig terrasse. Styrene holdbar og motstandsdyktig tre terrassebord blir ideell for en utendørs plass!

Terrassebord tre dekk belegg lage selv

belegg terrasse-terrassebord tre paller

På det slitte utseende, med grålig eller renovert og utstyrt med et beskyttende lag, disse styrene tilbyr en billig måte å dekke terrasse mens du nyter en autentisk utseende til sin jord.

gulv idé for paller stykker rekkehus

belegg etasje terrasse-tre-en-gjør-det-selv

Men det er ikke alt. Hvorfor betale for en enkel terrassebord når du kan gjøre en gulv virkelig bemerkelsesverdig paller? For eksempel kan man bruke små biter av tre for å reprodusere parkett effekt utenfor. Eller leke med småstein, mellom bordene for å be om et enda bedre lag!

Dress bassenget utenfor tregulv farbiquer

hagemøbler palle utforminger-pool-utendørs treverk

Og så har vi et prosjekt for de mer eventyrlystne tinkerers: en hud for over bakken basseng med ... Boards Resirkulering', selvfølgelig! Modellen på bildet ovenfor sier alt. For å realisere et slikt prosjekt, ville du trenger masse paletter. Det nøyaktige antallet vil avhenge av størrelsen på bassenget, skritt fra terrassen som er omgitt og eventuelle andre elementer (trinn, dekorasjoner, brak ...). For informasjon, vet at en middels størrelse svømmebasseng og plassen kan bli kledd opp med ikke mindre enn 40 paller.

Beskytt hagemøbler pall fra nysgjerrige øyne

hagemøbler pallen tre gjerde-exterieur-jardiniere

Planker av tre robuste og enkle å finne også fungere som gjerder tre hage. Fin mulighet for et dekk som er nær en gate eller mot hagen av en nabo!

Lag en treterrasse for utsikt vind

hagemøbler trepall vind-view-modell-RECUP

For bedre å definere en utendørs plass eller å sette ut av syne, startet vi produksjonen av en naturlig bris vise treplanker. Designen er å velge i henhold til dine ønsker. Velger en diskret versjon (for eksempel vind modell syn på den nederste bildet) eller la mellomrom mellom plankene kan skimtes området bak (som i bildet ovenfor).

tre hagegjerdet modell til seg selv

gjerde-hage-tre-ikke-kjære-deco-paller

Dessuten, denne typen visning og bris Avslutnings kombinerer vakkert med tregulv. Dette beviser nok en gang muligheten av treplanker resirkulering håndverket til å delta i alle deler av DIY dekor!

Dekorere utsiden av en tre ytterkledning eller naturlig pergolaen

gjerde hage-pall-tre-deco-diy

Gjerder og utsikt brisen av denne typen er også bærer en rent dekorativ funksjon. Hvis du liker utseendet på tre, hvorfor ikke kle opp en mur rundt paller hagemøbler? For en mer zen atmosfære og autentisk, vurdere andre naturlige elementer som kan følge med tømmer. Stein, planter og fossefall er svært gode alternativer!

Hvordan lage en pergola terrasse

range-of-tre-dekorasjon-patio-pergola-er-hvordan-det-selv

For en hage eller skyggefull terrasse i løpet av året, gjør en pall pergola! I tillegg til trestykker Recycling', også tenkt faste bærere i form av bærende bjelker. I løpet av de varmeste dagene, bør du vurdere å henge et telt gardiner og lys lys-farget stoff. Du vil dra nytte av en enda mer effektiv beskyttelse!

Hva paletten? Ideer for tilbehør og møbler for å følge din hagemøbler

salong hage-pall-tre sofa rundebords

Etter å ha vurdert flere alternativer for å skape en timber for DIY deco hage og terrasse, nå se hva ekstra møbler og tilbehør for å forskjønne oppnå sitt eksteriør og for å gjøre det enda mer innbydende.

Dekor hage eller terrasse: sofa med puter og pall salongbord

lenestol hage sofaer paller

Liten eller stor, trenger fortsatt uteterrasse noen grønne nøkler. I stedet for å kjøpe plantasjeeiere og ulike medier for utendørs planter, ordne grønne hjørnet med paller.

Dekorere hagemøbler for å gjøre seg med en planter pall

møbler pall-hagebruk-vertikal-ytre-Deco

Sette- DIY frigivelse er presentert i horisontal eller vertikal variant. Den tidligere er egnet for hager og større terrasse. Noen selv er lik "senger" egnet for bygging av et hevet grønnsakshage.

vertikal planter og tømmer paller møbler for terrassen

jardiniere pall-tre-dekorasjon-balkong terrasse

De vertikale tre planters, i mellomtiden, er en god løsning for små mellomrom. Vi kan legge bakken eller henge på en vegg, avhengig av området som vi ønsker å vie til dem.

grønn vegg konsept med tredør plante

idee-deco terrasse-er-hvor-det-selv-paller

Disse små dekorative tilbehør enkle å gjøre det lettere å skape en grønn plass utenfor i alle størrelser. Noen bruker dem til å henge der mini plantasjeeiere og blomsterpotter.

Planter suspendert vertikal hage paller

jardiniere-in pall-dekorasjon-salong hage-utenfor

Andre foretrekker å lage små senger for sine planter inne i samme palett. Dette alternativet usynlige beholdere gir et mer naturlig utseende til utvendig plass.

DIY innredning palett med sukkulenter

dekorasjon-hage-tre-objekt-bilde-RECUP

Du er ute etter en stor DIY prosjekt, og du finner den fremdeles har trestykker ikke brukt? Så kan du råd til en liten grønn vegg for å lage et par stykker av tre og sukkulenter, saftig eller epifytter.

Gjør deg selv en grønnsak trebord

make-a-hage-vertikal-eksterne-paller

Lett å installere, vil disse tre typer planter hjelpe deg forskjønne ditt utvendig uten store anstrengelser. Og resultatet er virkelig bemerkelsesverdig!

Å gjøre en horisontal planter paller

jardiniere pall-tre dekorasjon stue hage

De horisontale planters på foten er et annet prosjekt ideen om rask og enkel DIY å oppnå. Fyll noen esker med den typen med blomster og plassere dem rundt i stuen din eller hjørne Utendørs servering!

Noen prosjekter av håndverk og kreasjoner tredekor

deco-vegg-tre terrasse-DIY-table-paller

Å gjøre en hagemøbler pallen er bra, men ta egne pyntegjenstander er enda bedre! Plansjer, speil, lysestaker, små elementer som skal installeres på stuebordet ... Her er noen eksempler på tilbehør som alle kan gjøre deg til en økologisk og kreativ dekor.

DIY tre veggdekorasjoner for utendørs

table-deco-vegg terrasse Paller-tre-tema-marine

Lag en oversikt over vegg dekorasjon paller er mye enklere enn det ser ut. For et slikt prosjekt, planlegge tre eller fire tre styrene skal settes sammen. Klebemiddelet er en mulighet for dette trinnet. Men vi foretrekker sterkere alternativer, som to små biter av tre for å komme bak styrene og bruke som støtter som vi vil spikre planker. Når støtten gjort det opp til deg å dekorere bordet ditt som du ønsker. Bruk maling for å endre fargen av platene, legger en interessant oppføring eller lim i tauelementer, f.eks.

speil ramme for å gjøre deg i stykker av paller

at-how-to-pall av tre-ramme speil-deco hage

Tenk deg en original veggdekorasjon med speil på utsiden! Den blanke overflaten av speilene vil forbedre lysstyrken på terrassen. For et slikt objekt av veggdekorasjon i hjemmet ditt, vil det være nok å finne en gammel speil og endre sin innstilling. Erstatte det med et par stykker av tre som holdes av metalliske elementer limt til en bærer de deler med speilet selv.

DIY Utendørs Decor tre med tavle maling

møbler pall-tre-table-svart-skifer-deco-outside

Hvis du ønsker å legge til et nytt tilbehør til din utendørs plass, men du mangler tid til å lage et maleri eller et speil ramme, komme i gang i en mye enklere alternativ. Det består av å ta paletten uforandret og påfør et lag med maling på sine skiferplater. Når malingen tørker, er du fri til å skrive ulike meldinger på provisorisk tavle!

Små organiske tilbehør DIY deco hage eller terrasse

diy-sokkel-vegg pall-av-tre-lys

Hvem elsker ikke lys? Token allsidig belysning kilde og en hyggelig atmosfære, lys er en obligatorisk del av sommeren deco. Derfor foreslår vi å bygge en liten vegghylle til å lagre dine stearinlys. Installer det i nærheten av din avslappende område å se i kveld.

Fugl huset gjør tre
hagemøbler pall hus-en-fugl-a-gjør-det-selv

Gjør et hus eller fugl som mater er en vakker måte å invitere naturen i sin eksteriør. Dette er en ganske enkel prosjekt for å gjøre paller eller annen type treplanker. For flere modeller av denne typen konstruksjon, ta kontakt med vår egen rapport om dette temaet!

pall hylle idé for hjørne Uteservering

DIY-deco terrasse-idee-sokkel pall-to-tre

Vår resirkulering håndverket og naturlig materiale vil også tjene til å oppnå en DIY tre brett. I en lignende form til innredning av malerier sett ovenfor, låner det også fremstillingstrinnene. Begynn horisontalt i sammenstillingen av tre eller fire platene som skal festes sammen ved hjelp av trestykker plassert vertikalt. Når du er ferdig med utviklingen av media, fortsetter du til trinn moro: Plate dekorasjon!

Lag praksis paller for sin utemøbler

møbler terrasse-balkong-en-pall produksjon

For en terrasse, balkong eller en godt organisert hage, vurdere å gjøre skap praksis. Hvis du har en liten utenfor, vil den beste løsningen være å innlemme denne typen møbler ved å lene deg mot en vegg. Vær smart og bruke veggen i spørsmålet som baksiden av kabinettet. Det er en måte å spare plass, for å fullføre prosjektet raskere og spare materialer!

Lagring utenfor billig: bokser

diy-Deco-utvendig terrasse-lagringsboks pall

Alternativt, for store balkonger og terrasser, kan man lett forestille seg en støvel. Bruk så allsidig lagringsområde (for kast og puter, leker, hageredskaper, gjenstander ...), vil denne lille møbel installeres enkelt i et hjørne av ditt utendørs oppholdsrom.

sykkel lagring for tre hage for å gjøre deg selv

Lagring-velo-utside-pall-tre-idee

Også tenke på andre geniale oppfinnelser som vil tillate deg å gi terrassen din et penere utseende. For eksempel, er en utendørs sykkelbod en god måte å holde sykkelen sin bort fra regn og har en mer ryddig uteplass.

Hvordan lage en utendørs tre dusj

dusj-utendørs-pall tre idé-kontor automatisering terrasse

Foruten disse møblene som oppfyller behovene ganske praktisk, det er også geniale oppfinnelser som tjener til å gjøre oss lykkelige. Dette er tilfellet for utendørs dusj som kjøler oss i sommer og bidra til vår trivsel. I dag kan hvem som helst med en hage dra nytte av en slik dusj. Vi trenger tre eller fire paller (for gulv og vegg), tilgang til de rørdeler og klassiske elementer.

Gjør møbler for en sommer kjøkken på terrassen

kjøkken-og-vært-en-gjør-det-selv-møbler-tre

Hvis du har litt mer plass på utsiden, hvorfor ikke arrangere en sommer kjøkken er det? Dette er en god idé for de som liker underholdende venner og for elskere av gastronomi.

Møbler for utendørs kjøkken og uteplass lagring idé

at-how-to-pall-of-wood-lagring terrasse-idee

Selvfølgelig kan du kjøpe møbler for dette hjørnet av terrassen din. Men hvis du likevel paller, hvorfor ikke gjøre møbler for dette området av din utenfor?

Palle Garden Bar

bar utendørs tre-make-a-eksempel

Realisere en bar med flere paller orientert vertikalt og en treplate. Eller, hvis du trenger en større struktur, bygge et område med en grill og et tre skrivebord kledd!

utenfor bar idea paller av tre

kjøkken-bar-terrasse lage paller

For små utendørs kjøkken, bør du vurdere en buffé med åpent og lukket lagring.

Buffet vintage møbler gjør deg selv

Buffet-vintage-dekor-kjøkken-of-sommer-tre-RECUP

Og gjerne legge til flere dekorasjoner og media støttet av en vegg av din terrasse. Pynt dem med blomsterpotter og lanterner for åpne ganger mer underholdende!

Liten tre oppbevarings uteplass og hage

salong hage-utenfor-deco-pall lagring

Hvis du trenger mer plass, planlegger vegghyller. Store er krydder og krydder og annet kjøkkenutstyr tilbehør som du anser som nødvendig.

Wall lagring til seg selv paller

BBQ-kjøkken-utendørs-decoration-er-hvordan-det-selv

For å feire ankomsten av sommeren, tenk en original kjøleskap for forfriskninger. For dette, få deg en kul veske og kle treverket!

kjøleskap utvendig kledning tre

deco-utenfor-of-pall-tre-møbler-bar kjøleskap

Til slutt fullføre utvendig dekor med en lekeplass utendørs barn. Bla gjennom bilder av den nederste delen og finne ideer av ulike møbler og spille strukturer for deg selv!

Våre ideer til å lage møbler for utendørs lekeplass paller

make-a-område-to-play-utvendig terrasse Paller

Moderne lekeplasser er designet for å møte den form og størrelse på uteareal de følger. Hvis du har en liten terrasse, kan du definere en del å dedikere en lekekrok for barn. For å gjøre dette mer morsomt og kreativt område, følge med møbler og hjemmelagde dekorasjoner. Trepaller benyttes til realisering av den klassiske skyggen gulv. Som for de som ønsker litt mer farge, de har fortsatt muligheten til å dekke maling. I tillegg treplater også vil være nyttig å produsere en mini sofa for den lille.

utendørs lekeområde med pallemøbler

Området-of-spill til barn-deco-møbler-er-hvordan-det-selv

Installer en kreativ sone i ditt barns lekeplass! For dette, fortsatt gå når DIY dekor. Spill et bord og krakker eller tre vinduer. Din datter eller sønn vil bruke denne delen av verdensrommet for egne håndverk, for å male eller å lese.

lekeplass Deco barnet til å gjøre deg

makeover-møbler-maleri pall idé

Føl deg fri til å dekorere denne morsomme hjørnet med litt maling. Tenk om fargene som glede din litt og prøve å introdusere dem i bakgrunnen. Og her er enda en morsom idé: bli inspirert av favoritt aktiviteten til små til å pynte bord og stoler. Det kan være en sport, en animert serie, en bok, et spill ...

Naturlig spille strukturer og beskyttet for hjørnet av spill ved siden av hagen din møbler pall

hus-pall-tre-barn-er-hvordan-det-selv

Hvem sa utenfor lekeområde i hagen, sa også en av tre duplex, det husker, sklie ... Hvis du er som oss, du vil definitivt gi barnet ditt setter øyeblikk i en naturlig og trygg atmosfære. For dette, ingenting bedre enn å gjøre sine egne strukturer av tre spill. På bildet nedenfor et eksempel på en sandkasse som oppfyller disse kravene. Hevet, er det beskyttet dyr når barn ikke leker. Og i tillegg har han to benker, som gjør lite for å sitte komfortabelt rundt!

sandkasse beskyttet til paller

Oppsett-område-of-spill-barn terrassemøbler-a-produksjon
Og ikke glem at barns lekeområder trenger også flere konstruksjoner spill. De varierer sesongmessig og i henhold til ideene til de unge. I stedet for å bruke penger på denne typen elementer som ikke er brukt veldig lang, make-tre. lemonade stands, mini sommer kjøkken, dukke hus, kjører spor ... så mange strukturer som kan gjøre selv og som vil passer perfekt med hagen din møbler pallen!

Stand Lemonade barn

mat-for-barn-er-hvor-det-selv-ideer


About the author

admin