arkkitehtuuri

vuoristomökin Sveitsin Alpeilla Klosters

Klostersissa chalet vuori hirsimökki

Tarjoamme, vuokra vuoristo mökki, tämä arvokas huoneistohotelli, Bear mökki, sijaitsee yksinomainen keinona, Klosters, Sveitsi Graubünden, joka on 2 tunnin ajomatkan päässä Zürichin lentokentältä ja tunnin matkan päässä että Samedan.


Lyhyen kävelymatkan päässä rinteistä ja kaupungin keskustaan, on yksi viimeisistä hirsimökit Klostersissa, se sijaitsee pienellä kukkulalla, ja tarjoaa panoraamanäkymät.

vuoristomökin: Bear Chalet Klosters

vuoristomökin View Terrace maisemaan

Valmiit palauttaminen vuonna 2006, mökki on neljä makuuhuonetta, kylpyhuone neljässä kerroksessa. Suuri ja elegantti, yksilöllisesti suunniteltu makuuhuonetta mahtuu jopa kahdeksan ihmistä, ja suuri huone sinze parisänky on myös varustettu takka. Viimeaikainen kalusteet antaa kunniapaikalla miellyttävä sisustus ja etsivät runsas vaikutus, joka kuitenkin säilyttää kotoisasta viehätyksestä ominaisuus arvovaltaa vuokra vuori mökki.

Puutyö ja takka viihtyisyyttä ja Alppien

vuoristomökin king size-makuuhuone takka

Lisäksi kaunis parveke ja tilava terassi huikeat näkymät kiitoteiden matalan haittoja, tämä vuoristomökin majoitus sisältää tavanomaiset laitteet, kuten suuri plasma-tv ja kaikki Sky-kanavilla, tietokone ja internetyhteys ja multimedia keskus. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää pyykin, autotalli ja ulkona pysäköinti.

Kynttiläillallisen terassillavuoristomökin kynttilän terassilla

Hovimestari on läsnä koko loman sekä taloudenhoitaja ja henkilökohtainen kokki, joka hoitaa keksiä pieniä annoksia, jotka voi nauttia takan päivän jälkeen lyömällä kappaleita. Henkilökunta asuvat majoituksen ulkopuolella mökki. Lyhyesti sanottuna, kaikkea mitä haluatte näinä juhlava aikoina ja mikä on paras kannalta tunturimökki vuokra viettää ihanaa aikaa rentoutua ystävien ja perheen kanssa.

Jotta unohtumaton joulu vuoristomökin ilmapiiri kylpyhuone

tyylikkäät kalusteet

Vuokra Mountain huvila olohuoneen kalusteet suunnittelu

Puu on valokeilassa

Klosters vuori mökki puutyö

Kehotus lukea

Klosters vuori mökissä olohuone yksityiskohtaisesti

Iso ruokasali ja takka

Klosters vuori mökki ruokasali

Aamiainen Englanti

Klosters vuoristo mökki aamiainen

Klosters tunturimökki katos huone

Klosters vuori maalaismainen mökki

Klosters vuori mökki puuta katto huone

Klosters vuori mökki huone poreamme

Klosters vuori mökki huone kylpy kynttilät

Klosters vuori mökki huone kylpypyyhkeet

Klosters vuori mökki teeaikaan

Klostersissa chalet Mountain Valley View


About the author

admin