arkkitehtuuri

Pieni erittäin moderni puutalo Norja

pieni erittäin moderni puutalo Norja

Tämä pieni huippumoderni puutalo sijaitsee Norjassa. Tämä talo, ensi silmäyksellä epätavallinen, epämukavat ja uninviting, on itse asiassa vielä erittäin ystävällinen ja miellyttävä.


Sisustettu moderniin tyyliin, yksinkertainen, minimalistinen, se pitää rakenteelliset ominaisuudet.

Moderni puutalo rannikolla sisältä merinäköalalla

moderni pieni puutalo meren rannikolla näköetäisyydellä

Olohuoneessa pieni puutalo on tilava ja näkymät upeat näkymät. Meri olevalla terassilla tyytyväinen niistä onnekkaita ihmisiä edes kutsuttu viettämään aikaa kasvot tämän näkemyksen henkeäsalpaava. Perinteinen takka antaa suunnittelun puolella sivuston.

Moderni talo merinäköala ja tilava

pieni modernin talon näkymä tilava merelle

Tuvassa muistuttaa parvi. Keittiö ja olohuone ovat yhtä. Kun sininen väri valittu keittiökalusteiden altistuu auringonvalolle, se näkyy turkoosi. Se menee melko hyvin selkeimmin sinisen sohva. Sininen ulkopuolella on luonnollinen jatke sisustus jalkalistojen.

Moderni puutalo Norja: keittiössä

moderni pieni puutalo Norja keittiössä

Itse sininen keittiössä on pikemminkin harmahtava sininen. Se sulautuu täydellisesti puu on erittäin kevyt luonnollinen väri. Kylmä sävy sininen ja minimalistinen mutta moderni tyyli tekevät tästä paikasta moderni ja käytännöllinen keittiö.

Keittiö sen avarat sisätilat, moderni puutalo

moderni pieni talo tilava näkymä keittiö

Osa keittiön, joka toimii ruokailutila on viihtyisä ja miellyttävä. Suuret ikkunat koko antaa tämä paikka selkeyden ja tilaa. Oikealla ikkuna avautuu näkymä merelle. Ikkuna takana näkymät kalkkikivi kalliot samanvärisiä kuin maali puuseinät.

Moderni talo ruokasali ulottuu olohuoneeseen

pieni moderni talo suuri sisustus olohuone

Asteikko voit käyttää toisessa kerroksessa, jossa makuuhuone sijaitsee. Liukuovi vanhan tyylin puu pitää yksityisyyttä.

moderni talo: suuri Kotimaassa

nykyaikaisen kodin sisustus Genie kartalla

Mittakaava on vähän perus, mutta käytännöllinen. Se ei vie paljon tilaa, toisin kuin portaat on turvallisempi luonteeltaan ja on ulkonäkö, joka täyttää tietyt esteettiset kriteerit mutta vie enemmän tilaa.

Pieni puutalo Norja: yläkerran

pieni puutalo norja yläkerran

Kaikkea mitataan talossa. On jopa nurkkaan laittaa pyörä, miksi ei polkupyöriä. Edun mukaista säästää tilaa, sen sijaan, että klassinen naulakko joka on joka tapauksessa kaikkein käyttöesine maailmassa, kaikenlaisia ​​koukkuja, koko ja väri ovat seinällä. Se on minimalistinen, mutta erittäin mukava. Toisessa yhteydessä, se näyttää osan kiipeilyseinä.

moderni talo suunnitelma tilava

tilava moderni sisustukseen suunnitelma

Kylpyhuone on hyvin omaperäinen. Suuri kulho palvelee kylpyamme. Se voidaan helposti asentaa myös poreallas. Näemme ikkunan läpi, että kylpyhuone on ensimmäisessä kerroksessa. Kun istut ottamaan kylvyssä ja katsoa ulos ikkunasta, tunnet, että olet uimassa meressä.

Moderni talo Norja: Kylpyhuone

pieni moderni talo norja kylpyhuone

näkyvät parhaiten kodin täältä. Huomaa, että parveke kiviä talon katolle, on sellainen pieni puutarha talon takana on laajentunut ja että laajennus toimii pienellä kuntosalilla tai pieniä paikallisia urheilua.

Pieni erittäin moderni puutalo Norja: takaapäin

pieni erittäin moderni puutalo Norja takana näkymä


About the author

admin