arkkitehtuuri

Sisätilojen alkuperäinen ja huippumoderni asunto Pariisissa design by ECDM

sisustus paris huoneisto

Et ikinä arvaa mikä on laatikon sisällä keskeytettiin tässä Pariisissa huoneisto! Pariisilainen arkkitehdit ja Dominique Emmanuel Combarel Marrec on ECDM luonut sisällä huoneistossa alkuperäinen löydät kuvia alla ja jonka makuuhuoneessa on sisällä kuutio ripustettu keskellä asunnon.


Kuutio on metallirakenne, jossa on paneelit puuta, joka on päällystetty valkoisella polyuretaanihartsia kerroksia.

Sisustus hyvin omaperäinen huoneisto pienessä asunnossa: alkuperäisen ratkaisu käsitellä tilanpuutteen Pariisin alueella!

Sisätila asunnot Pariisi

Tämän sisustus ratkaisu on alkuperäinen keksintö arkkitehtuurin yrityksen Pariisissa. Ryhmineen väittää tietävänsä hyvin ongelmat tilanpuute kotelon kaupungissa. Siksi haluavansa ratkaista tämän ongelman kanssa alkuperäisen hankkeen. Ja he etsivät tapoja säästää tilaa rakentamiseen mukava makuuhuone. Arkkitehdit halusivat myös vapauttaa enemmän pinta sisälle asuntoon.

Pariisilainen asunto, jossa makuuhuone keskeytetty: hämmästyttävä ratkaisu rakentamisen pieneen tilaan sisälle

Moderni huoneisto pariisi intereiur

Ratkaisu, jossa he päättivät rakentaa: Asenna makuuhuone keskeytetty! Vapaan tilan alapuolelle osaa päästää valon liikkua vapaasti sisälle asuntoon. Tämä vaikutus on parannettu valinta maalin väri Tyhjän tilan. Tarvittaessa alapuolista tilaa huoneeseen voi muuttua varastoalueella!

Suunnitelma sisätilojen Huoneistossa on suuri avoin huone

sisustus paris huoneisto

Lopuksi, tämä ajatus sisustus on mahdollistanut arkkitehdit jakaa suuri huone, joka on kaiken tämän asunnon. Näin sen asukkaille on nyt sisustus järjestäytynyttä ja päivittäisessä toiminnassa. Clever, eikö?


About the author

admin