sisällä

Pukeutumalla L: miten hyvin järjestää sen?

Laajennus ideoita pukuhuoneeseen

Asut asunnon tai talon, jossa on tarpeeksi tilaa Sidos ? Täydellinen! Mutta miten hallita sitä? Löytää vastauksen täältä!


Kastike L, suurempi tai pienempi, voidaan järjestää eri kokoa tiloissa. Riippuen niiden pinnalla, ne tarjoavat erilaisia ​​tallennusratkaisuja. Tämän artikkelin ja kokoelma kuvia, näytämme miten perustaa tällaisen kastike optimaalisesti.

Sidos on elegantit puukalusteet

pukeutuminen komerot ja kaapit muodostavat

Sidos L on yleensä rakennettu noin kaksi seinät, ja niiden kulma. Tämä valinta organisaatio tilaa sopii osien suhteellisen pitkiä seiniä, mutta joilla on vain vähän pinta. Sitä käytetään myös suuremmissa kappaletta. Tässä tapauksessa, se voidaan liittää alemman kaappi sijoitetaan keskelle huonetta tai tuoli. Tässä muutamia vinkkejä, joita sovelletaan molemmissa tapauksissa.

Kastike kaapissa kehitykseen kahdella tasolla

modernit huonekalut kastike

Ensinnäkin, voit optimoida järjestämisestä pukuhuoneessasi asentamalla vaatekaappi tangot kahdella tasolla. Tämä temppu voit luoda tilaa keskelle kaapin vaatteet. Aiot kaksinkertaistamaan sen, helpottaa samalla voit käyttää lisävarusteita.

nykyaikainen pukuhuone Open Storage

pukeutuminen kalusteet

Jotta organisaatio entistä helpompaa, mennä seuraavaa ratkaisua: vaihtelevat korkeus varret vaatetyyppiin (mekkoja, housuja, paitoja, jne). Näin varmistetaan parempi näkyvyys asuja.

Täydellinen pukuhuone L kulma kaappi

sisäpuoliset osat pukuhuone

Sidos L tarjoavat varastointi vaihtoehto, joka ei ole käytettävissä kaikissa muissa tiloissa. Nämä hyllyille tai nurkassa kaappi. Nämä hyllyt tarjoavat enemmän pinta-alaa varastointiin vaatteet keskeytetty.

Miten järjestää pukuhuone miesten L

huonekalut koristeluun kastiketta

Kun kyseessä on suuri syvyys pukeutuminen, voitaisiin myös käyttää nurkkaan kaapit sijoittaa laatikot, lakanat ja kengät. Tämä olisi erityisen hyödyllistä niille, joiden vaatekaappi koostuu helpommin pitää kasaantuu (farkut, paita, neuleet) pikemminkin kuin esittää suspensiona.

kastike kuvio ja puukaapit

puukalusteet kaapit pukeutuminen

Se on myös parempi vaatekaapit kaapit, erityisesti paitoja, mekkoja, housuja ja takkeja ja jättää vähän tilaa t-paitoja ja puseroita.

Valitsevat lisäkalusteita tehdä kastiketta L entistä helpompaa

huonekalut pieni kastike

Sen lisäksi, että optimoinnin tilan temppuja, voit myös hyötyä yhden tai kaksi pientä ylimääräistä huonekaluja asentaa pukuhuoneessasi. Isossa huoneessa, jakkara on lähes välttämätöntä.

Deco Modern kastike L

dresssing väri

Siellä hän ottaa samalla toiminta istuin ja eräänlainen taulukon, johon tallennetaan hänen vaatteensa muuttaa. Turhamaisuus pöytä ja pukeutuminen ovat toinen täydentää, että löytyy usein vaatekaapit tämän lomakkeen.

Ajatus pukeutuminen kalusteet L kampaaja

Pukeutuminen suunnitelmia

He ovat vapaita liikkumaan seinää vasten ja voidaan liittää peili ja tuoli, jos pinta tila sallii. Läsnäolo kampaaja voi muuttaa ulkonäköä vaatekaappi ja tehdä siitä entistä helpompaa ja tyylikäs. Lyhyesti, todellinen suunnittelu ja ylellisiä kuin suunnitellut Lisa Adams!

Deco vinkkejä ja kehitys kastiketta L toiminnallisia

dressing kaapissa-musta-table-low

Jatketaan hieman pukuhuone ideoita L ja tilaa säästävä. Seuraava ajatus on noin fiksu tarvikkeet. Tiedämme ne ovat valmiina auttamaan meitä organisoida vaatekaappi vielä parempi. Tämä koskee koukut ja naulakot.

Säästää tilaa, jossa pieni varastointi

sisustus pukeutuminen

Koukut ja S-muotoinen koukut ja L ovat sopivia tämän tyyppiseen sisätilan. Ne ovat halpoja ja käteviä lisiä tahansa kastiketta L. ja lisäksi ne eivät vaadi paljon tilaa. Itse asiassa voidaan liittää ne seinään tai suoraan oven kastike kaapissa.

pukeutuminen suunnittelu ajatus koukuilla

Ulkoasuja pukeutuminen ideoita

Niitä käytetään lähteä hänen vaatteensa muuttuvat. Mutta myös suorittaa monia lisäominaisuuksia. Auliisti keskeyttää ovat hänen laukkuja, huiveja, korkit ja muut tarvikkeet.

Varustaminen kastike L laatikot ja toiminnallinen erottimet

dressing kaapissa-valkoinen-deco-puu

Vinkki Deco pukeutuminen seuraavia, ei pelkästään tilat L. Itse asiassa se on sovellettavissa pukuhuoneisiin Kaikenkokoiset ja kaikki muodot. Nämä laatikot ja välilevyt niistä.

Pukeutumista tilaa säästävä varastointi laatikoilla

dressing kaappitilaa säästöjä

Välttämättömät hyvin järjestetty vaatekaappi, laatikot antaa meille mahdollisuuden tallentaa alusvaatteita ja sukkia. Ne toimivat myös järjestää siteitä ja jopa huivit!

Säästää tilaa laatikoilla ja kaapit

suuri pukeutuminen huonekaluteollisuudessa

Mitä erottimiin, he silti antaa meille lisää vaihtoehtoja tyhjentää tilaa ja pitää pieniä esineitä pois näkyvistä. Niitä käytetään korujen, käsineet, vyöt ...

Käytä koreja ja laatikoita parantaa organisaation huoneen

mies pukuhuoneessa

Laatikot ja korit ovat liittolaisiamme kehittämiseen unelma kastike. Lisäksi saattaa hyllyiltä kaappiin, ne voidaan järjestää nurkassa tilaa.

kastiketta Varastointi L

kalusteet ja kaapit pukeminen

niin se käytetään tallentamaan esineitä, jotka eivät ehdi ottaa käyttöön välittömästi. Hyvän idean, että vältetään meidän tarvitse juosta ympäri asioihin huoneeseen!

Valitse sopiva valaistus tarpeisiin

pukeutuminen ideoita ikea

Iso tai pieni, pukeutumishuone L vielä asianmukainen valaistus. Itse asiassa kalusteet ovat välttämättömiä paikantaa hänen yrityksensä nopeasti ja helposti. Lisäksi on olemassa keinoja parantaa valaistuksen jopa jo asennettu pukuhuone. Tällöin käyttö LED nauhat, valaistus ketjuja tai peili integroidulla valoa.

nykyaikainen valaistus sisätiloihin L

pukeutumalla ihmisen idea-ulkoasut peili

Ota nämä ajatukset ja voit hyödyntää paitsi enemmän käytännön tilaa, mutta myös huone, joka näyttää suuremmalta. Ja se on vieläkin tarkemmin alueilla, joissa ei ole luonnonvaloa!

koristelu idea valaistus kastiketta L

Deco mies kastike

Voit löytää vieläkin mielenkiintoisia ajatuksia suunnittelee kastike L, muistaa loput kuvia siitä. He selvittävät alla:

Ajatus sisätilojen pukuhuone L-muoto - jälleen kuvia

Kaavoihin pukeutuminen huonekalujen'angle

Miehet pukeutuminen säilytyslaatikko

mies pukeutuminen kalusteet

Closet puinen pukeutuminen

dressing puukalusteet kaapit

pukeutuminen Photo L

Suunnitelman kehitys kastike

Corner pukeutuminen Photo

Kuvia huonekalujen pukeutuminen'angle

Pieni kastike L

pieni ajatus pukeutumistila

Vaatekaappi keskisuurille kastiketta

mittaus kastike kaapissa

Pukeutuminen Malli L

kehittämismallit pukuhuoneeseen

Huonekalut kastiketta L

valkoiset huonekalut pukuhuoneeseen

Huonekalut erikoistilauksesta kastike

custom kalusteet dressing

Huonekalut kastiketta L

Pukeutumalla huonekalumuotoilun

Kalusteet idea kastiketta L

ideoita Deco pukeminen huonekalut

Deco ajatus kastiketta L

ideoita ja kastike conseis

pieni kastike huonekalut

idee dressing pieniin tiloihin

deco sisäinen muoto kastike

vaatekaappi ja kaappi pukeminen

Laajennus neuvoja pukeminen

Vaatekaappi kaapissa kastike muodossa

Varastointi kärki pieni kastike

Kuvia modernin pukeutuminen

ideoita moderni vaatekaappi

design-huonekalut pukuhuoneeseen


About the author

admin