sisällä

Perustaa studio sisustus alle 30m2

up yksiö suunnittelu kuvat

Nykyään yhä useammat ihmiset ihmettelevät ja haluavat tietää, mikä on paras tapa järjestää yksiö tai pieni tila.


Onko joku opiskelija, vuokralainen tai omistaja kotelon tämäntyyppisen etsivät jatkuvasti tapoja tehdä sen sisätiloja miellyttävämpi ja toimiva. Tällä hetkellä suuri osa aktiivista Euroopan kansalaisten sijaitsee pieni asunto osa hänen tutkimuksia ja hänen työelämään. Suunnittelijat ovat hyvin tietoisia tästä ilmiöstä, joka on saanut tietoonsa, että muutaman vuosikymmenen vain. He siis kääntyi pienen alueen asuntojen yrittää tarjota houkuttelevia ratkaisuja, jotka vastaavat elämäntapa työvoiman. Olemme onnekkaita on yhä enemmän esimerkkejä sisustus studio ja onnistunut pieni asunto. Näistä esimerkeistä on kaksi sisätiloihin olemme päättäneet käydä tänään. Jokainen niistä vie alle 30 neliömetriä.

Miten kehittää studiossa tai pieni alue huoneiston järjestäminen ajatus tilaa

kehittää studio sisustus deco nykyaikaisesti

Ensimmäinen studioalbumi, koristeltu Andrew ja Alain Timonina, sijaitsee kaupungin St. Petersburg, Russia. Sen pinta-ala on 29 neliömetriä ja kuuluu nuoren naisen, joka on kiinnitetty edut pienen asunnon, mutta halusi myös saada joitakin yksityisyyttä sisällä sen kotelon. joten suunnittelijat ovat löytäneet kekseliäitä tapoja jakaa tämä pieni tila vyöhykkeisiin tinkimättä yhtenäisyyttä sisätilan. Siten ne ovat kehittäneet seuraavilla aloilla: keittiö, olohuone ja makuuhuone sekä mini eteinen ja kylpyhuone.

Ajatus studion ja erillinen sisällä

kehittää maalin väri studio pienessä asunnossa

Keittiö on sisustettu minimalistiseen tyyliin, huonekalut valkoinen ja integroitu valaistus tuo lisää valoa tälle alueelle, joka on kaukana ikkunoista. Pieni olohuone, jossa on myös kulmahuoneen, on maalattu valkoiseksi. Se on koristeltu nykyajan roikkuu valoja ja musta design. Joitakin avoimia varastointi, sijoitettu edessä pieni kulmasohva, näytellä kirjasto- ja näyttelytilaa nykyajan koriste-esineet (kehykset, maljakoita ...).

Miten järjestää studiossa nykyaikainen muotoilu keittiö

Valokuva pieneen tilaan ideoita deco huoneisto

Huone on keskeinen asema asunnossa. Erillään muusta sisustus puiset seinät, se on myös, muutama avohyllyt, jotka ottavat tehtävän yöpöytä. Tämä kompakti ja viihtyisä oleskelutila on valaistu integroitu LED-valaistus ja hieno yövaloa.

Perustaa mini studio kylpyhuone

deco pieni nykyaikainen kylpyhuone idea

Pienestä koostaan ​​huolimatta, tämä valoisa nykyaikainen ominaisuus on myös mini sisäänkäynti penkki ja kenkä varastointi. Kylpyhuone, tehty minimalistiseen tyyliin taloa suihku seinä ja lattialaatat vuosikerta sisustus ja suuret laatat harmaa. Kaksi pientä seinäelementit valkoinen ja puu ovat tehokas tapa saada lisää tilaa huoneessa.

Studion ja tehdä enemmän tilaa mezzanine

deco teollisen muotoilun studio väri trendi seinämaalaus

Toinen huoneisto pienessä tilassa ala on alle 24 neliömetriä. Järjestämä Tatiana Shishkina nuorelle naiselle, tämä majoitus, jossa elää vuosikerta suunnittelu ja teollinen muotoilu, on sisustettu tummilla väreillä. Hyödyntämällä korkeus huoneiston Tatiana Shiskina löytäneet keinon optimoida tilaa ja luo sisustus kahdella tasolla.

Kehittää studiossa tai pieni asunto mustavalkoisena

Ulkoasuja studio parvisängystä

Ensimmäinen taso on eteinen, kylpyhuone mustavalkoinen, pieni keittiö ja oleskelutila. Kaksi viimeistä alueet on jaettu metalli portaikko. Tästä pääsemmekin toisen tason huoneisto, jossa on makuuhuone mezzanine ja toimistonurkkaus.

Idea järjestää yksiö tai pieni alue mini pukeutuminen

Ulkoasuja pieni huone tummat värit

Välisessä kulmassa työtilan ja vuodealustalla, asennettu mini pukuhuone, erotettu muuhun sisustukseen avulla verho. Kalustettu kätevä kaappi valkoinen, se tarjoaa omistajalle tämä pieni studio tallennustilaa se tarvitsee sen vaatteita ja asusteita.

Pienten teollisuus- ja vintage tyyli huoneisto

idee deco huoneisto arkkitehtuuri ja muotoilu

Maalattu lähes kokonaan musta ja tummat sävyt, tämä asunto on kaksi suuret ikkunat vuosikerta suunnittelusta ja valmistuksesta riittävästi luonnonvaloa sisätiloihin. Sen varmistamiseksi, että studio on tarpeeksi keinovaloa, suunnittelija on integroitu sen LED-valot, katto valo ja peilit ja useita lamppuja.

Antaa merkin sen sisustus avulla väritystä ja designesineiden

styke deco vintage ideoita pieni asunto

Katsottuna nämä kaksi huoneistoa pieni tila, rakentaminen studio, jossa kaikki haasteet, että tämä työ kuuluu, voi tuottaa erittäin mielenkiintoisia ja hyviä tuloksia. Optimointi tila on yhdistetty eri muodoissa: erottaminen sisäpystyseinämästä alueita tai horisontaalinen organisaatio, kahdessa tasossa, mezzanine. Päällysteet seinien ja lattian sekä arkkitehtonisia elementtejä, kuten portaat ja seinät eri värejä pystyvät kehittämään näitä alueita kaksi pientä asuntoa. Värit, vaalea tai tumma, tuo erottuva ilmaa kummankin tiloihin. Jos olet ajatellut, miten voit järjestää studiossa tai pienessä asunnossa, voidaan ehkä jatkaa koristelu ideoita sekä sisustus. Tätä varten sinun täytyy vain laajentaa vierailun kautta kuvat alla:

Ajatus Design Studio suunnittelu Andrew ja Alain Timonina

idee erottaminen pala kehittää 30m2 studio

Deco nykyaikaista elintilaa

Paikka huonekalut voitto deco studio pienellä alueella

värit Idea ja tapetit studio- tai pieni asunto valoisa

kehittää valkoinen deco design studio ja puun kalusteet

Deco pieni, nykyaikainen sisäänkäynti käytävä

Deco d'interieur appartement design 30m2

Viherrakentamiseen Pieni moderni keittiö valkoinen ja puun

Ulkoasuja pieni studio on moderni keittiö Deco

Kylpyhuone lattia ja seinä suunnittelu

deco sisustusta pieni kylpyhuone

Idea pienten kylpyhuonekalusteet ja deco toillettes

Ulkoasuja kylpyhuone laatta suunnittelu

Suunnittele pieni asunto ja Design Studio

house tasaisella alustalla muotoilu pieni asunto

Koristelu pieni studio tai asunto design by Tatiana Shiskina

deco oivallus teollinen huoneistossa

Deco huoneisto pieni valkoinen tilaa ja musta

Nykyaikaisia ​​huonekaluja design studio koristelu idea

huoneistossa ja studiossa deco pieni esapce teollisen muotoilun

Ulkoasuja parvisängystä ideoita deco studio

pukeutuminen ideoita verhot Tilankäyttö huoneisto

koristeluun huonekalut työvoimatoimisto

sisäänkäynti sisustus pieni asunto sisustus

kalustemuotoilu amenager hänen kylpyhuone

Mikä väri pieniin kylpyhuoneisiin

pinnoite kylpyhuone valkoinen ja musta laatta

koristelu wc wc pieni alue kylpyhuone

Suunnitelmat talon 20m2 huoneisto

koti ideoita tason studio 20m2


About the author

admin