Moderni kirjasto ja suunnittelu varastointi taidokkaasti – anews24.info

Moderni kirjasto ja suunnittelu varastointi taidokkaasti

puukalusteet suunnittelu Olohuoneen säilytys ajatus

Vuonna 2014 myynnin digitaalisten kirjojen kasvoi 45%. Ei ole yllättävää, että tämä kasvu myynti ei kompensoimaan liikevaihdon laskua paperin kirjoja.


Kuitenkin paperi kirja ei aio menettää hänen seuraajansa! Osoittaa, että paperi kirja on edelleen vahvasti läsnä kollektiivinen mielikuvitus, olemme valinneet 51 esimerkkejä nykyaikainen kirjasto ja suunnittelu myymälän kokoelma paperin kirjoja hienostuneesti ja eleganssia.

moderni ja liikkuva kirjahylly Rubikin mukaan Emmebi

moderni kirjasto kääntyvä modulaarinen rubik valkoinen EMMEBI

Niille, jotka nauttivat käsittelyssä tietävät arvonsa. Nämä hauras ja arvokkaita kohteita! Juuri tästä syystä, että kirjat ansaitsevat laatu varastointi. Voit asentaa keskeytetty kirjahylly, seinä, modulaarinen tai skaalautuva. On olemassa monia malleja eri materiaaleista: puusta, alumiinista ja teräksestä. Moderniin designiin kirjastot ja valita luonnon kauneutta puuta. Jos sinulla on pieni tila, voit optimoida sen asentamalla keskeytetty tai seinään kirjahyllyyn. Ensin arvioidaan tarpeita ja tarkka laskeminen käytettävissä oleva tila on olennaista.

koottavat ja modulaarinen kirjasto PLAY vielä! by Smarin

skaalautuva modulaarinen kirjahylly puu säilytyslaatikko suunnittelusta oleskelutila

Jos tila on riittävän suuri, on ripustettu kirjastoja, jotka toimitetaan pakki ja voi koottavia. Tämä on esimerkki siitä, Play vielä!. Pelata vielä! on modulaarinen ja skaalautuva kirjasto. Toimitetaan rakennussarja, se voidaan helposti asentaa jopa pienempi. Rakennussarja sisältää useita erilaisia, vahva ja kevyt elementtejä, jotka rakentaa huonekalut: sänky, kirjahylly, kirjasto, pöytä ja muut. Tämä on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat opettaa lapsesi leikkiä muotoja ja tehdä niistä tietoisia luonnonmateriaaleista.

Rubikin liikkuva kirjahylly mukaan Emmebi

moderni kirjasto modulaarinen pyörivän Rubikin EMMEBI

Useat huippusuunnittelijoiden tarjoavat joustavia, kevyt ja erittäin alkuperäinen kirjastoissa. Jos haluat, voit aina soittaa puuseppä. Hän voi tehdä kirjastossa tai mukautetun hyllyt. Tämä vaatii tietyn investiseement, mutta saat tuloksia, jotka sopivat täydellisesti oman maun ja näköä. Jos haluat ostaa alkuperäisen suunnittelun ja kirjasto, kutsumme sinut tutustumaan valikoimaan moderni design kirjastojen ja alapuolella.

Dotancross: modulaarinen kirjahylly laatikoilla

Design-kokoelma lounge huonekalut laatikon säilytystä ajatus

DOTANDCROSS on avoin ja modulaarinen kirjahylly puisilla laatikkoa. Vuodesta nykyaikainen muotoilu, se on ihanteellinen skandinaavisen tyylinen sisustus. Se sopii lapsen huone sekä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

DOTANDCROSS: moderni modulaarinen kirjahylly laatikoilla

kalustemuotoilu laatikot puun varasto dotancross ajatus

NOA on yksinkertainen modulaarinen hyllyjärjestelmä erittäin hienostunut muotoilu. Erittäin kevyt ja ohut, kun tallennettu kirjoja, siitä tulee lähes näkymätön luomalla illuusion, että kirjat ovat kelluvat avaruudessa.

NOA: moderni kirjasto modulaarinen metallipinnoite

Design-kokoelma modulaarinen ideakirjoja metallien varastointi

LINE on koottavat ja modulaarinen kirjahylly laatikoilla. Sen muotoilu on hyvin arkkitehtoninen. Hänen järjestelmä on vapaa koostumus. Se on erittäin suuri ja korkea. Hänen laatikot ovat suuria erillinen värin kokonaan.

Kirjasto muotoilu LINE laatikko

Kirjasto suunnittelu säilytys laatikot tuoli punainen valosuunnittelu matot

TILT on hylly valkoinen lakattu puu, joka on tunnettu siitä, että vuorottelu tyhjä ja täynnä tiloja. Tämä vuorottelu luo dynaamisen vaikutuksen ja keveyttä. Se sopii olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

lakattu kirjahylly TILT

Moderni valkoinen lakatut kirjaston suunnittelu puinen kallistus Bonaldo

Wall järjestelmä on ihanteellinen kirjaston suurta keräilijöiden kirjoja. Sen koko ja muotoilu tekevät siitä toiminnallista keskusta arkea. Hänen järjestelmä perustuu sivupylväisiin ja hyllyt. Sen ulkonäkö on eklektinen ja alkuperäinen.

Suuri puinen kirjahylly Wall Systemhyvä muotoilu puinen sohva kirjasto'angle aménagement salon rangement

lakattu puinen hylly innoittamana James DeanPuu deco suunnittelu lakattu hyllyillä kasvi vastaan ​​levyä

Punainen moderni kirjastoa MAGIS

Punainen kirjasto varastointi suunnittelusta kirjat

sininen seinähylly HELP

seinähylly suunnittelu moderni muotoilu puinen säilytys laatikot sisällä kirjoja

sisätilojen moderni design kalusteet Modern Library sohva harmaa keltainen tuolimoderni sisustus kirjaston hyllyssä varastointi ottomaanien sininen lepotuoli harmaa sohvapöytäSuunnittelu puu kirjahyllyyn varastointi hyllyt kirjoja tuoliKirjasto valkoinen puinen olohuoneen suunnittelusta kirjoja VarastointiValkoinen Moderni kirjasto puinen skandinaaviseen tyyliin sisustusmoderni kirjasto puinen hylly varastointi suunnittelusta suvaita sisällä kirjasto varastointi kasvi varastointi kasvi deco valkoinen olohuoneen sohva säilytyslaatikko kirjasto sisustus Nykyaikaiset puu säilytyslaatikko kirjasto suunnittelutoimisto sohvatyynyjen puinen pöytä Seinä puinen kirjasto huonekalut suunnittelusta kirjoja tuoli tyyny varastointi musta seinä muotoilu nykyaikainen kirjasto-lounge matto tuoli puinen pöytä Valkoinen riipus kirjasto slaon couch deco suunnittelusta seinä matot suunnittelusta kirjasto tuoli puu pöytä seinä säilytyskalusteita suunnittelusta kalusteet elävät kirjoja kaappi moderni sisustus modulaarinen kirjahylly kirjaston suunnittelu Design alumiinista'intérieur moderne étagères cwave-dieffebi kirjahylly varastointi seinä suunnittelusta taulukko valaisin Skandinaavinen sisustus seinähylly varastointilaitoksessa seinä sisustus ajatus seinähylly huonekaluja design design varastoinnin statica'intérieur moderne lago Kirjaston moderni avoin varastointi kalustemuotoilun kirjat puukalusteet päättäjät suunnittelusta Shilt varastopöydälle kaappi suunnittelu kirjasto suunnittelu puu seinä ajatus Kirjasto suunnittelusta kaappiin moderni sisustus lehtipuu laatikkoa seinän kirjahylly suunnittelusta varastointi matot musta tuoli puinen pöytä kaappi puuhyllyllä suunnittelusta ruskea sohva kokolattiamatto Moderni kaapin muotoilu divaani suunnittelu puinen hyllyt kirjasto valkoinen puinen seinä hylly suunnittelu Moderni säilytyskaappi Deco ajatus puu seinähylly suunnittelusta puinen ovi deco moderni Seinähyllyt Poliform iso musta tuoli kirjasto ruskea sohvatyynyjen muotoilu lehtipuu kirjasto laatikon valaisin jousitus musta pöytä koristekasvina moderni massiivipuuta kirjahylly modulaarinen taulukko puinen olohuoneessa suunnittelusta moderni kirjasto huonekalut design jalka moderni harmaa varastointi TREKU moderni design moderni valkoinen kirjahylly hylly ajatus deco taulukko laatikot moderni sisustus kirjasto harmaa ottomaanien beige mustalla sohvalla moderni kirjasto suunnittelusta puuta varastohyllyt moderni sohva Moderni Kirjasto musta tuoli sohvapöytä Deco seinämaalaus


Like this post? Please share to your friends: