sisällä

liikkuva seinä: älykäs ratkaisu modulaarinen sisustus

keittiö piilossa taitto osio

Avoin tila suunnitelmat tulevat yhä todennäköisemmin, ja heidän kanssaan, tarve rajata tiloja tuntuu enemmän kuin useimmat. Onko toimistossa tai kotona ja mitä asuintilaa, eli liikkuva seinä voi olla ihanteellinen ratkaisu.


Löydä yhteen useita modulaarinen sisätilat esimerkkejä, joissa suunnittelijat ja arkkitehdit ovat sisällytetty liikkuvan seinämän maksimaalisen mukavuuden.

Keittiön takana liikkuva seinä valkoinen

valkoinen seinä kätkee keittiö

Liikkuva seinä on ihanteellinen, sekä pienempiä kuin suuremmissa tiloissa. Pienissä asunnoissa, voit valita mobiili osio joka häivyttää luoda illuusion enemmän tilaa. Helmassa hyötyvät liikkuva seinät, jotka on täydellinen luoda useita kulmat ja enemmän tunnetta yksityisyyttä.

liukuseinä joka voi piilottaa television tyylikäs ulkomuoto

valkoinen liukuva laipio

Voit myös asentaa liukuva osio piilottaa nurkkaan asunnossa. Edellä valkoinen liukuva paneeli piilottaa television ja paljastaa kauniin kirjasto rakennettiin. Tuloksena on paljon tyylikäs ja minimalistinen ilme. Fiksu, eikö?

Puinen liikkuva väliseinä osiointi vauvan huone

vauvan huone liukuseinäelementti

Tietenkin, mobiili seinä voi myös piilottaa koko huoneen tai näytellä liukuoven kuten meidän edellä oleva esimerkki. Suljettu puinen ovi näkyy puinen aksentti, joka erottuu valkoinen sisustus.

rei'itetty liukuva laipio

teollisuus- liukumaan seinämän

Toinen esimerkki liukuseinä, joka erottaa olohuoneen nykyaikainen toimisto. Minimalistisempi sisällä alla on hillitty ja älykäs. House of M Bang Min, mobiili seinät muistuttavat tavanomaisia ​​seinä ja voidaan siirtää tarvittaessa.

Liikkuva seinä modulaarinen sisustus

mobiili-valkoinen-seinä

Seuraavana Inside Kaupunkikämppä Toimittanut Adrian Iancu, on yhtä taitava, koska havaitsee älykäs verho järjestelmää, jotka liukuvat kiskoilla integroitu kattoon. Lisäksi liukuseinä mustassa lähtö maahan muodostaen kaksi makuuhuonetta, toisessa kaksi kerrossänkyä, takana seinän vasemmalle.

Verhot kattokiskoihin integroitu luisti rajata tiloja

liukuovet kiskoilla

Irrotettava seinämä toimii myös osio alla olevaan tilaan, koska se erottaa makuuhuoneen keittiöstä. Käytännössä on myös esteettinen. Se paljastaa alkuperäisen geometrinen muotoilu vangitsee katseet.

Dia seinä rajoittamiseksi kypsennystilasta

mobiili välinen seinä makuuhuone ja keittiö

Design huoneisto langattomalla seinään

sisällä liikkuva seinä

Liikkuva seinä voi nopeasti tulla sisustuselementin kotona. Tutustu seuraavan taitto osio joka sen magenta vaaleanpunaiseksi ja sen nerokas, erottuu asetettu.

Tämä taitto vaaleanpunainen seinä magenca lisää merkin huoneeseen

Kääntyvät magenta osio

Tässä on toinen hieno seinä, koska yli etu hän kuluu, hän on myös päällystetty hohtavan pinnan, joka antaa illuusion paljon enemmän tilaa. Millennium Residence by valvontaviranomaisen Arkkitehdit Projects siis osoittautuu älykkään tilaa kuin alkuperäinen!

Liikkuva ja hohtavan seinä luoda illuusion enemmän tilaa

liikkuva peili pinta seinämän

Seuraavat Asunto haluaa modulaarinen ja erittäin nykyaikainen. Suunnittelema Suunnittelu hedelmällisyys ja sisältää kaksi lasiseinät himmenevät saada laajalla alueella ja lähellä tarpeen luoda äänieristetty alueella, mutta vielä näkyvissä.

Kaksi liukuva lasiseinät määritellä levähdysalue

liikkuva seinä nykyaikainen asunto

Tutustu nyt asunnon huone 36 neliömetriä. Niin pieni tila, MKCA arkkitehdit joutui käyttämään älykäs ratkaisu: liikkuva seinä Ensisilmäyksellä asunto ei sisällä makuuhuone. Mutta kun seinä, joka sisältää myös televisio, liukuu kohti huoneen takaosaan, tilaa riittää muuntaa vuodesohva

Muokattavissa sisällä läpi koko seinän, joka liukuu antaa enemmän tilaa

Modulaarinen sisätilojen liikkuvan seinämän

Hakeutuvat nyt ulkopuolella useita esimerkkejä liikkuvilla seinillä, jotka löytyvät välillä ja sen ulkopuolella. Kuvittele esimerkiksi lasiseinän, joka voidaan taittaa tai liukuu tyhjentää tilaa ja kutsua luonto sisällä, kuten on laita meidän seuraava esimerkki. Luoma XTEN arkkitehtuuri, sisustus avoin sisäpiha useita lasipaneelit jotka kääntyvät ja lähes katoavat.

Lasiseinien kehottavan ulkoa sisälle

Lasi siirrettävät väliseinät

Sama koskee talon alla, jonka julkisivu liikkuvilla seinillä, jotka pyörivät ja siksi tarjoavat useita tasoja läheisyyttä, niiden avoimuus.

Modulaarinen julkisivu liikkuvia paneeleita

ulkoinen liikkuvan seinämän

Jos sinulla on talon meren, puinen liukuva paneeli on ihanteellinen ratkaisu. Et vain enemmän yksityisyyttä, mutta myös suodattaa valoa.

liukuelementti välillä sisä- ja puutavaran terassi

liukuva puu paneeli

Tutustu nyt Glass House, asuinpaikka, joka kantaa nimensä, koska se sisältää lasi osio, jotka liukuvat ja häviävät jotta voimme helposti sisäpihalle. Luoma Nico Van Der Meulen Arkkitehdit, asuinpaikka on organisoitu tällä ulkotilaa, joka täysin integroitu sisälle.

ultra-contemporary lasiseinä joka haalistuu päästä pihalle

lasiseinä näkymät sisäpihalle

Jälleen, lasi osio kääntyy ja käden käänteessä, sisätilojen ulottuu ulkopuolelle.

Lasiseinän avaa tämän oven autotallin nauttia terassi järvelle

Mobile lasiseinän

Laajennus seuraa puutavara on erillinen allas joidenkin liukuva lasiseinien jopa kiinni, anna näyttää läpi kauniin maiseman, joka ympäröi asuinpaikka.

talo laajennus liikkuvan lasi seinät

talon laajennus siirrettävät seinät

Alla kaksi lasiseinät katoavat kulmassa talon ja muodostavat siten avoin tila, kätevä niille kesän grillijuhlia ilman rakentaa ylimääräisiä kesäkeittiö.

Irrotettava lasinen julkisivu avautuu keittiöön tasolle

liukuovet avoin julkisivu

Alla voimme huomata kaksi taitto osiota: läpinäkymätön, joka sijaitsee lattialle, ja toinen, lasi, terassille. Tämä on erittäin jännittävä ja modulaarinen.

Harmonikan ovi haalistuu ja sisustus ulottuu puuterassilla

s liikkuva seinä'ouvre sur terrasse

Pitkä lasiseinä etenevät tässä valtavassa huoneistossa

Mobile lasiseinän

Lopuksi suunnittelusta, jossa irrotettava seinä on osa julkisivun tämän hienon asuinpaikka suunnitellut Crosson Arkkitehdit.

Pitkin liikkuvan seinän sulautuu julkisivuun suljettuna

liikkuva seinä sulautuu julkisivuun


About the author

admin