sisällä

Säästää tilaa 25 hyvin luovia ideoita

tilaa säästävä idea oranssi sohva moderni muotoilu

Vuonna 2015 osa maailman väestöstä arvioitiin 7,3 miljardia. Maa on koti monille ihmisille. Joissakin Euroopan kaupungeissa neliön on tullut erittäin kalliiksi.


tilaa säästävä ei liity tilanpuutteen, mutta sen pitäisi pikemminkin pyrkiä maksimoimaan tilan meillä, parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on tulevaisuuden suunnitteluun. Se on tietoista ja vastuullista toimintaa. Kutsumme sinut löytää meidän valinta parhaista keksinnöistä säästää tilaa kotona 25 inspiroiva kuvia.

Tilaa säästävä: poikkeuksellinen muotoilu sohva

Tilaa säästävä sohva oranssi sohva käytännössä

Tässä on oranssi sohva poikkeuksellisen suunnittelun. Helposti muunnettavissa sänkyyn on kaksi kerrosta, on myös pehmeä oranssi. On totta muotoilutuotteena joka sopii hyvin jokaiseen nykyaikaiseen sisustustyyli.

Gaind huone: sohva, parisänky

tilaa säästävä idea oranssi sohva

Tässä toinen luova keksintöä. Tämä nahka tuoli koristeet on myös hyvin käytännöllinen tarkoitus. Voit tallentaa kirjoja siinä. Näin sinulla on aina suosikki kirjoja vieressäsi. Ei tarvitse nousta tuolista, kaikki on käden ulottuvilla. Täydellinen ystäville lukemasta.

Nahkatuolissa varastointi tilaa säästävä tuoli ajatus

Nahkatuolissa varastointi kirjoja ja lehtiä

nahka tuoli kätevä säilytystila säästökirjat

Ensi silmäyksellä, mitään poikkeuksellista - valkoinen hylly yksinkertainen. Mutta todellisuudessa on olemassa tuolit ja pöytä! Mikä outo idea! Valkoinen hylly tallentaa useita kohteita. Pöydän ja tuolin iloisia värejä ja tehdä kunkin aurinkoisia ja kutsuva huone!

Tilaa säästävä: utelias hylly

valkoinen kirjahylly suunnittelu käytännössä

Ta-pato!

pöytä tuoli moderni ajatus saada jopa käytännössä

Tämä sohva on sohva. Se on muunnettavissa kaappi pöytä ja pienet ulosteet. Se on todellinen tilaa säästävä. Toivottavasti tämän valinnan haluat, toivomme viihdyt! Eläköön luovuutta!

hämmästyttävä sohva

Huonekalujen suunnittelusta lounge tyynyt

puinen pöytä ja pieni tuolit puinen pöytä jakkara suunnittelusta

veitsi käytäntö Ajatus veitsi muotoilutuotteena käytäntö ansaita jopa keittiö

Puuportaat kanssa säilytys laatikotsaada ylös portaita puu laatikko

Pieni keskeinen saari? Keski-saari idea jopa voittaa

Yllätys!ansaita jopa ajatus puinen pöytä valkoinen tuoli

Ikkuna kuivain 1valkoinen ikkuna kuivausrumpu

Ikkuna kuivausrumpu 2 moderni sisustus tilaa säästävä ikkuna

Tämä on kätevää!Nykykäytännössä kuivausrumpu suunnittelusta saada ylös puuportaat kirjaston kirjat moderni sisustus ajatus toiminnallinen suunnittelukäytännölliset kalusteet käytännön ajatus Ajatus ovi vaihtovelkakirjalainan pingistä Suunnittelija pöytätennis käytäntö ajatus moderni puu muotoilu kätevä säilytys laatikot lauta moderni suunnittelu käytännössä peili puinen pöytä käytännössä toimiva keittiö tilaa säästäväsaada tauluun ruokasali ajatus Puun toimisto ajatus saada ylös puinen tuoli portaikko säilytys laatikot ajatus


About the author

admin