kelluva portaikko Lentoliikenteen suunnittelu

ilma kelluva lasi portaikko

kelluva portaikko on täydellinen yhdistelmä kevyt, pieni tilantarve ja muotoilu. Tämä on eräänlainen portaikko on suunniteltu ilman tavanomaisia ​​kantava rakenne ja sen vuoksi ilman ketjunauhan ja jonka vakaus ja lujuus on kiinnitetty ankkuri kunkin vaiheen seinään.


portaat kelluu puisen seinän

Kelluva portaat massiivipuusta vaiheet

Tämä porras periaate uloke antaa suunnittelijoille mahdollisuuden antaa sydämen iloa, koska näennäinen rajoituksia kannattavaan rakenteeseen tavanomaisen portaat poistetaan. Tämä tekniikka antaa vapaat kädet kehittämiseen ja suunnitteluun portaita, jotka näyttävät maaginen Levitoiva kerrosten välille.

portaat levitation

kelluva avoimet portaat ilman ramppia

Mutta tietenkin, kuten kaikki taikatemppuja, on temppu. Ankkurointi kunkin vaiheen seinässä kai se on riittävän vahva kestämään vipuvaikutus kohdistuu loppuun näiden vaiheiden.

on temppu!

kelluva harmaa kiviportaat

Siksi meidän on joko terveitä kantajia seinät ja 100% luotettava, tai rakentaa käyttämällä täydentäviä rakenteen integroitu lietettä seinään, näkyvä tai ei-käyttäjille. Tämä tekninen ominaisuus joitakin sanoa, että tämän tyyppinen portaikko ei suositella pääportaikossa, edessä intensiivinen tavalla. Mutta valmistajat kieltävät sen, ja se on varmaa, että nykyiset rakennusnormien kestävyyden varmistamiseksi kelluva portaikko.

kiinteä seinä on välttämätöntä

Tikkaat metalli- seinä kelluva ramppi

Joka tapauksessa, se on portaikko, joka ei varmasti jää huomaamatta. Minimalistisen ja puhtaat linjat, on lähes välttämätöntä nykyaikainen sisustus. Vaiheet, jotka muodostavat kelluvan portaat voidaan tehdä kaikki tavanomaiset materiaalit, puu, metalli, marmori, kivi, kiillotettu betoni tai lasia.

käytetään erilaisista materiaaleista

kelluva portaat massiivipuuta veined

Mitä rampin, siitä tulee täysin vapaaehtoista. Sen täytäntöönpano voi aina olla varma, tietenkin, lapsiperheille tai vanhuksille, lasiseinä tai muuta materiaalia. Valikoimistamme löydät kuvia ja saada mielipiteesi.

ramppi tulee valinnainen

keskikellukekappaleen portaat laakerit

liete voidaan tehdä näkyväksi

keskeytetään portaat stringer kiinteä kaapeli

Tämä ei ole kelluva portaikko

Keski stringer portaikko kaiteet

suorituskykyään moderni design

kelluva portaat näkymätön luiska

konsentraatti teknologian

kelluva portaikko valo lediä

turvallisiksi ja estetiikka

Kelluva lasi osio portaat

portaat liete on kaksi kulmaa

portaikko sekoitetussa puoli kierrosta

portaikko-kierteinen suspendoitiin

portaiden kelluva suspendoitiin

portaiden kelluvan alusrakenteen

portaiden kelluva-silttiä

portaikko kelluva puoli kierrosta

portaiden kelluva puun