sisällä

Suunnittelu portaikko: valikoima 40 ainutlaatuinen portaikko mallit

Moderni valkoinen portaikko suunnittelu sisätilojen puulattioiden

muotoilu portaikko ? Kun se tulee valita sisustus portaikko, erilaisia ​​tyylejä ja materiaaleja käytettävissämme: betoni, puu, lasikuitu, metalli, teräs.


Portaikko on olennainen osa kaikkia sisustus ja voi tehdä alkuperäisen koriste kosketus. Oikea, kääntämällä neljäsosa tai sisäänvedettävä kierre: Tarkastelemme galleria 43 kuvaa suunnittelun portaita ja löytää malli, joka inspiroi sinua.

Musta design portaikko minimalistiseen sisustus Sono Arhitekti

Moderni musta portaikko sisustus ajatus kirjastosta trendi puuta

Oikean rappu mallin sisustuksen riippuu koosta elintilamme ja luonne alueiden palveltavaksi. Suuri huone, voidaan voidaan asentaa kuvion suora tai kierreportaat. Tällaisia ​​malleja myös sallia toteutumista ja asennus elämän ja lisää tallennustilaa, sillä näemme meidän artikkeli hieman pidemmälle joitakin esimerkkejä arvopaperijärjestelmien kanssa useita toimintoja. Optimoida tila alle portaiden tai kokonaan tehdä ilman - kaikki riippuu sinun tarpeisiin. Tämä on mahdollista suurta oleskelutilat sekä pienimmille. Ne mahtuu kierreportaat, kierre tai pyörivät niiden muotoilu. Lopuksi, me valitsemme askelfunktiota meidän elintilaa eikä päinvastoin. Löytyy tämän julkaisun, vaikka porras -malleja yksinomaan mittatilaustyönä S'sopivat täydellisesti.

kiillotettu betoni portaikko suunnittelu teollinen muotoilu, suunnittelu ja lähde C. F. Möller

Moderni design kiillotettu betoni portaikko sisällä trendi ideoita

Mitä materiaalia ja millaisia ​​portaita valita riippuu myös omista mieltymyksistä ja tyyli oman asunnon tai talon. Sisätiloihin teollisuuden tyyli, me valita portaat betonia tai metallia. Saat skandinaaviset sisustus on puuportaat, joka sopii parhaiten. Meidän kuvagalleria, esittelemme teille kaikenlaisia ​​portaat, eniten minimalistinen kaikkein futuristinen.

sisustus portaikko, suunnittelu Haptinen Arkkitehdit

nykyaikainen sisustus nykyaikaisen kodin sisustus portaikko

Portaikko on elementti, joka yhdistää tavallisesti kaksi kerrosta ja kaksi erillistä elintasoa. Se ei koskaan jää huomaamatta, joten se on tärkeä osa sisustusta. Vaikka valita ja asentaa oikea paikka on tärkeää elää harmonista tilaa ja tehdä siirtyminen - elävä alueittain - mukavaa. Estetiikkaa portaikko ei pidä unohtaa. Kerran asennettu, siitä tulee keskeinen osa sisätilojen talon tai huoneiston. Materiaali, josta se on tehty on ratkaisevaa sen tyyli ja sen ylläpidosta.

Muotoilu portaikko vahattu betoni, suunnittelu ja lähde RNDr Studio

kiillotettu betoni portaikko moderni sisustus sininen nojatuoli ideoita

Zaha Hadid on aina johtotähti nykyarkkitehtuurin. Hän oli tunnettu hänen sisustuskohteissa, ulkona ja myös taiteilijana. Tänään esitellä teille kaksi portaiden mallia suunnitellut Zaha Hadid Arkkitehdit. Ensimmäinen on kelluva portaikko edustaa peräkkäin keskeytetty nauhoja. Betonia Duktaalinen laadukkaita, se on symboli keveyttä. Kullakin tasolla, se on kapeampi ajatus alkaen ylemmän tason että alemman tason. Kaikki askelmat oli valmistettu yhdestä säädettävä muotti, valmistettu Italiassa Il Cantiere. Etuna tässä on, että kelluva portaikko on irrotettava.

ja irrotettava kelluva portaikko valkoinen muotoilu Zaha Hadid Arkkitehdit

moderni portaikko valkoinen muotoilu nykyaikainen muotoilu zaha hadid

Toinen malli portaikko suunnitellut Design Studio Zaha Hadid Arkkitehdit on tämä upea malli, joka on osa oopperatalo Guangzhou. Sen futuristinen muotoilu on täysin integroitu auditoriossa varustettu viimeisimmällä ääniteknisiltä ja tekee siitä ainutlaatuisen sisustuksen.

moderni portaat sijaitsevat Guangzhoun oopperatalo suunnitellut Zaha Hadid Arkkitehdit
moderni portaat modernin portaat muotoilu nykyvalaisimet

Porraskäytävien ja neljännes puolestaan ​​soveltuvat parhaiten todella pieniin tiloihin. Tämä pätee myös taitettava ja säädettävä asteikot. He näkevät niistä konkreettisempia pienemmille oleskelutilat. On joitakin erittäin taitava ratkaisuja, ihannetapauksessa yhdistää pienen asunnon tai talon, koska tämä puuportaat ja metallin EeStairs hyvin luova suunnittelu:

moderni portaat suunnittelu pienten tilasuunnittelu EeStairs

muotoilu puuportaat runko portaikko nykyaikainen muotoilu metallia

Se ei ole vain esteettisesti, mutta se mahdollistaa myös varastoinnin tiettyjä esineitä. Lisäksi ei ole tilaa vieviä, koska se vaatii vain vähän tilaa asennusta.

Puun erittäin mielenkiintoinen muotoilu portaiden EeStairs

puuportaat portaikko ajatus modernia metallia laatta lattia ideoita

EeDesign on nimi uuden sukupolven joukkue on suunnittelu ja myynti EesStairs. Niiden tavoitteena on suunnitella portaat suunnitteluun korkeampi Quaite, joka esittelee luova näkökulma. Kaikki hankkeet suunniteltu yksinomaan vaatimusten mukaisesti ja vaatimukset niiden asiakkaille. Alla näemme yksi portaiden projektin ympärille rakennettu erittäin vahva ja visuaalisesti huomaamaton putkeen. Nähtynä, tämä portaikko sulautuu hyvin ympäröivään sisustus.

luova suunnittelu portaiden EeStairs

luova suunnittelu portaat moderni puuportaat'intérieur

Portaikon, joka sekoittuu ympäröivään maisemaan mukaan EeStairs

puuportaat moderni trendikäs suunnittelusta

moderni portaikko värillisiä elementtejä, design EeStairs

Nykyaikainen moderni sisustus portaikko sisällä puuportaikot

Aikaisemmassa artikkelissa puhuttiin optimoinnin tilan portaiden alla. Tämä on luultavasti yksi parhaita ratkaisuja tahansa huoneeseen, jossa ei ole ylimääräisiä varastotila, autotallissa tai kellarissa. Keltaiset Design Studio ehdottaa portaat suuri, kaikki on suunniteltu puun, joka ei ole vain kaunis, vaan on myös kirjasto ja penkit istua integroituja. Tämä on koteloida lukunurkkaus joka on täydellisesti yhteensopiva pukeutunut kiillotettu betonilattia.

Portaikko kätevä säilytystila, muotoilu ja keltaiset Photo

puuportaat moderni suunnittelusta kehittyä kirjasto

Tässä on toinen mahdollinen ratkaisu optimoida tila alle portaiden, tämä malli, joka on esitetty alla olevassa kuvassa, joka on suunniteltu puuta ja laatikot, jossa on integroitu: se on alkuperäinen ja käytännöllinen, eikö?

Portaikko kätevä säilytys laatikot pienille asuintilojen

Tallennustilaa alle portaiden puuportaat suunnittelu

Tämä muotoilu portaat puusta, sijaitsee moderni talo Plettenberg Bay Etelä-Afrikassa nimetty Nettleton 198. Vaikka sisustus on suunnitellut Design Studio Stefan Antoni Olmesdahl Truen Arkkitehdit. Koko residenssi on erittäin tyylikäs ja kalustettu laadukkaista materiaaleista. Tämä pätee myös tämän tyylikäs portaat toiseen kerroksesta, jossa yksityinen alue sijaitsee kanssa makuuhuonetta.

elegantti portaikko suunniteltu puuta suunnittelema sisustus SAOTA

moderni puuportaat suunnittelusta järjestää moderni sisustus

puuportaat teräs turvakaltereita, sopii pieneen tilaan elävä

moderni puuportaat ajatus sisustus portaikko'intérieur moderne

Tulet hämmästymään että puuportaat alla ei ole seurausta suunnitteluprojekti liian kalliita. Itse asiassa se suunniteltiin hankkeen milloin tahansa budjetti palautuksesta materiaalien, pinottu mänty laatikot. Luotu kaksi ruotsalaista suunnittelijat Gabriella Gustafson ja Mattias Ståhlbom, jotka ovat osa Design Studio TAF arkitektkontor, se on yksityisasunto. Ajatus sen perustamisesta oli pienentää säännöllisen portaikko.

Puuportaat säilytystilaa AFT Arkitektkontor, valokuva Bobo Olsson

puuportaat sisällä laatikot varastointi ajatus voitto'espace

Portaat pinottu mänty laatikot, joiden tarkoituksena TAF arkitektkontor, valokuva Bobo Olsson

Kierrätys puuportaat moderni portaikko moderni sisustus mänty laatikot ajatus ajatus

Tämä portaikko eklektinen ja futuristinen muotoilu on osa hanketta pidentää 700 m² huvila sijaitsee kaupungin Bled Sloveniassa.

Eclectic suunnittelu Portaat huvilan Sloveniassa suunnitteli OFIS Arkkitehdit

Modernin lasi portaikko suunnittelu- puuportaat suunnittelu

Suunnittelu portaat näyttäviä mukaan Atmos Studio, kuva James Taylor

moderni portaat suunnittelu puulattia sisällä järjestää ideoita

Tämä upea muotoilu portaikko on osa asuinkohteista, Sensualscaping johtama Atmos suunnittelun studio. Ajatus suunnittelu on visuaalisesti vaikuttava ja veistoksellinen kokemus. Hyvin tehty, ei ole sitä!

vaikuttava design portaikko suunnitellut Atmos Studio, kuva James Taylor

portaiden muotoilu-puu-moderni

Sisätilojen studio Milanossa, Francesco Librizzi, vastasi kunnostamiseen 1900 asunnon Portaat ultra geometrinen kuvio on itse asiassa osa tärkeimmistä huoneeseen ja johtaa makuuhuone, sijaitsevat ylemmällä tasolla.

Black metal portaikko suunnitellut Francesco Librizzi Studio, kuva Giovanna Silva

Black metal portaikko laattalattia suunnittelusta runko seinä sisustus

Korkea esine on turvallisuus asennus muodostuu kolmesta osasta, joka toimii yhdistävän portaikon kaksi kerrosta, mutta tarjoaa työtilaa ja varastointi käytäntöjä. Tilaaja Vain Haastnoot, hanke on suunnitellut Design Studio Mieke Meijeriä asumaan Wassenaar, Alankomaat. Heidän yhteistyönsä alkoi vuonna 2013 pitämänsä kokouksen jälkeen auSalone del Mobile Milanossa, Italiassa.

käsitteellinen portaikko säilytystilaa "korkea Object", Design Studio Mieke MEIJE

puuportaat moderni suunnittelu ajatus portaikko'intérieur

Teollisen luonnetta tämän rakennuksen on jyrkässä ristiriidassa asuinpaikkaa ja elegantti tyyli periytyy 1930 Installaatio koostuu pääosin avoimeen kehysten visuaalisesti vievät vähemmän tilaa ja luoda ilmava ja miellyttävä ilmapiiri.

Portaikko integroitu toimisto "korkea Object" design Mieke Meije Studio

Puu moderni design metalli portaat kiiltävä musta betonilattia ajatus tuoli

Toinen porras malli lähelle kahden aiemman on yksi suunnitellut Design Studio suunnittelu + Weld. Se on niin musta ja minimalistinen, mutta tällä kertaa suurempi ja tilaa ja lisää tallennustilaa hyllyt idea.

Portaat ja varastotilaa, DesignStart + Weld

nykyaikainen muotoilu musta portaikko moderni sisustus ajatus

Tarkoitetut portaat Les Haras Strasbourg, suunnittelija Patrick Jouin

puuportaat suunnittelu nykyaikaista suunnittelua'intérieur moderne

Yksi sydän aivohalvauksia on tämä ikoni portaikko sijaitsee Ecole des Arts Pariisi. Arkkitehtuuritoimisto Tetrarc, se edustaa todellinen taideteos.

Puuportaat suunnitellut Tetrarc Arkkitehdit, L'Ecole des Arts Pariisi

muotoilu puuportaat Tetrarc koulun arkkitehdit ideoita Paris taidetta

Portaikko, joka esitettiin kuvassa alla, on osa eko-hotelli, täysin luonnonmateriaaleista valmistettuja, joka sijaitsee Pultavan alueella Ukrainassa, nimeltään Relax Park Verholy. Sisustus on tummat värit, että toisin kuin kaunis luonto, joka ympäröi sitä.

Moderni portaat hotellissa Ukrainassa, valokuvien ja Andrey Andrey Avdeenko Bezuglov

moderni portaikko suunnittelu'intérieur contemporain escalier bois carrelage sol

Portaat yksityisasunto Milanossa, Suunnittelu Arassociati Architetti & Antonella Tesei

valkoinen moderni design sisustus portaikko nykyaikainen muotoilu

Portaat näkyy kuvassa, kantaa Ballon nimi, joka todennäköisesti pohjautuu sen suunnittelu ja läsnä teräskuulat kunkin vaiheen välillä. Suunnitellut italialainen design studio Faraone sitä tarjotaan eri värejä ja on ihanteellisesti sovi sisäosiin teollisuuden tyyliin.

musta portaikko teräskuulilla nimeltään "Balloon" design Faraone

moderni sisustus tumma portaat modernin trendikäs suunnittelusta

Puinen portaikko ja metalli laivaston oranssi elementtejä ilmassa. Se on ihanteellisella sovitettu seinään ja kiillotettu betoni lattia, parketti.

puiset portaat ja metalli elementtejä oranssi

metalli portaikko ajatus kiillotettu betoni lattiat modernit puiset ideoita

Naivat teollinen muotoilu luonnon huonekaluja ja koriste-elementtejä on laajalle levinnyt suuntaus sisustus ja ulkoa viime aikoina. Betonin portaikko, alla, on kauniisti sisustettu ja mukana ruukkuja kaikilla tasoilla. Suunnitellut Vietnam suunnittelun studio Vo Trong Nghia Arhictets, se on osa elävää asuinpaikka sijaitsee Ho Chi Minh City, joka tunnetaan nimellä Saigon vuoteen 1975. Sen rakentaminen ja sen kehittämiseen, kun taas muuttaa sisällä konkreettisia ja ruukkuja.

Porraselementtien integroidulla ruukkuja, Vo Trong Nghia Arkkitehdit Suunnittelu

kiillotettu betoni portaikko moderni suunnittelusta sisätila kasvi kylvökone

Kaupungissa Cap The Eagle, kauniissa Charlevoix alueella, laskuvesi asuinpaikka on osa asuinalue Les Terrasses Cap Eagle. Lyömätön näkymä St. Lawrence-joen ja ympäröivä luonto, tämä hanke edistää nykyaikaista arkkitehtuuria ja paikallista asiantuntemusta. Asuinpaikan käsite on järjestetty noin kaksi tilavuutta eksentrinen ja niin, ettei voi nauttia luonnon valoa ja kaunis luonto ympärillä. Kahden tason talon on yhdistetty kierre metalli portaikko, joka on keskipiste talon. Portaikko toimii saranan, jossa on kaksi akselia. Olohuone, ruokailutila ja keittiö on suunniteltu noin portaikko. Se toimii myös aina läsnä visuaalinen asetus, joka yhdistää kauniisti puun verhottu katto ja seinät on päällystetty betoniin.

Punainen kierreportaat asuinpaikka laskuveden Kanadassa U. Arkkitehtuuri

suunnitella kierreportaat maahan punaista graniittia puu keittiö kattoon

Tutustu loput meidän valikoima ainutlaatuisia suunnittelija portaikko ja inspiroidu löytää malli, joka sopii yhteen sisustustyyli ja vaatimukset:

Portaikko integroitu valaistus, suunnittelu Kyryl Sledz

Nykyaikainen muotoilu portaikko vahattu lattia valaisin suspensio betoni valaistus

kevyt puinen portaikko suunnitteli Jakub Komrska

Nykyaikainen puuportaat suunnittelusta seinä tiiliskivi vaaleanharmaa sohva

Black metal portaikko Nu Architecture Workshop

Portaat moderni musta portaikko suunnittelusta jousitus valaisin trendi

minimalistinen tyyli metalli portaikko, MLAB suunnittelu

moderni suunnittelu metalli portaikko suunnittelu'intérieur moderne idées

Puuportaat sisäänrakennettu kirjastossa suunnittelu Jochen Specht

Puuportaat tallennustilaa ajatus nykyinen suuntaus valaisin jousitus

musta portaikko suunnitteli Archicgi

Moderni design portaikkoautomaatteihin ajatus sisä- nahkanojatuoli

Portaikko modernin teollisen muotoilun sisätilat Archicgi

Moderni nahkanojatuoli muotoilu portaikko teollisuuden sisustus ideoita

Portaikko suunnitellut Benn Penna, kuvaajalta Tom Ferguson

muotoilu portaikko'intérieur moderne idée escalier bois fauteuil gris

Kierreportaat lasi- ja teräksen EeStairs

suunnittelu teräs lasi portaikko kierreportaat suunnittelusta

Portaat lasia ja terästä suunnittelu EeStairs

nykyaikainen muotoilu lasi portaikko suunnittelu'intérieur idées


About the author

admin