sisällä

Sisustus: art deco asunto Pariisissa XVI

art deco ylellinen huoneisto

päivä mahdollisuus ei ole kaikki ihailemme suuria töitäsisustusarkkitehtuuri, vielä vähemmän kun se tulee restaurointi ja nykyaikaistaminen art deco huoneisto.


Sitähän me tarjoamme tänään työ- Ramy Fischlerin tätä luksusluokanhuoneistoa Place Kolumbian kuudennentoista kaupunginosassa Pariisin. Tällä poikkeuksellinen sivusto 350 m2 yhdessä arvostetun Walter rakennuksista Pariisissa, hän toimi arkkitehti ja sisustus on suunniteltu kalusteet kutsumalla kaikki rakentamisen kaupat, koordinoimalla mielihaluja, haasteisiin. Asunto on seurausta lähentyminen ideoita ja kykyjä yhdessä. Väliset rajat seinät pohjakerroksessa enimmäismäärän, telineeseen pöytään ja pöytää maton, vain osoittaa esteitä kaupat, ideoita, osaamista. Saat Ramy Fischler sisustus tarkoittaa suunnittelemalla tasainen tai talo, jossa risteävät ja työskennellä erilaisten asiantuntemuksensa yhteisen ja julkaisematon.

Ruoka ja Art Deco huoneisto sisustanut Ramy Fischler

arkkitehtuuri'intérieur art deco Paris

Kannalta sisustus, huoneistossa on kaksi kerrosta, puutarha ja suora sisäänpääsy kadulta - ainutlaatuinen etuoikeus tätä ominaisuutta. Tämä arvokas jalka-ja maa oli oltava selvästi pariisilainen, kunnioittaa sen aikaisemmin, mutta juuret sen aikaa ja rohkea edelläkävijä joiltakin osin. Kuvan alkuperäinen puupanelointi seiniä peittävät olohuone ja ruokasali kunnostettiin ja uudelleen, kuten Versailles parketti edestä asunnon. Käytävällä keittiöön, jokainen tila voidaan lukea luku romaani, viljellä hänen esteettinen sanastoa, aisteihin, että paljastaa mitään teknisiä haasteita kipsi maalattu verho, kuten jäädytetty ajoissa, jotta huonontuneen seinä oleskelun muuntuva kattoon, itse muuttuu valaisimeen. mittatilaustyönä huonekalut yhdessäsisustusarkkitehtuuri, ovat erillisiä eleganssin seos avantgardea.

Sisustus: art deco tyyli asetettu nykyajan makuunylellinen asunto Pariisissa

Puutöitä ja Art Deco motiiveja

Art deco huonekaluja Ramy Fischlerlakattu valkoinen verhot

art deco huoneistoRamy Fischler luominen huonekaluja

arkkitehtuuri'intérieur art déco Yksittäiskappaleita kalusteetarkkitehtuuri'intérieur Paris 16Käytävät nykyaikaisempi ja siistejä visionarkkitehtuuri'intérieur restaurationKeskity kukka kuvioitaarkkitehtuuri'intérieur style art déco ParisMakuuhuoneen nykyaikainen innoittama Art Deco

Art Deco sänkyMinimalistinen keittiöValkoiseksi maalattua puuta keittiöRuokailuhuone tuolit Knoll

sisustus Knoll tuolitlakattu puu paneelitSisällä Pariisi huoneisto

ylellinen marmorinen kylpyhuone

Ramy Fischler kylpyhuone

sisustus art deco Pariisi

Indoor futuristinen muotoilu

Ramy Fischler arkkitehtuuri'intérieur

Ramy Fischler sisustus

Ramy Fischler uusittu art deco

Ramy Fischler lakattu verhot

restaurointi ovi art deco


About the author

admin