sisällä

antiikkikokoelma tyylikäs asunto New Yorkissa Penthouse

tyylikäs vintage antiikki huoneisto Tämä tyylikäs vuosikerta 30. kerroksessa asunto suunnittelema Steve Harvel on merkittävä ja jäljittelemätön. Se sijaitsee Setai Wall Street ja täynnä keräilyesineitä ja antiikkia jotka on huolellisesti koottu omistaja Alex Birkenstock.


Tyylikäs asunto on remontoitu ja mukautettu Steve Harivel, joka on erittäin suosittu muotoilla sisällä tyylikäs Soho House hotelleja. Alla olevissa kuvissa näet valikoiman harvinaista ja hämmästyttävää antiikkia, talossa tehdä ilmoitus rivo tyyliä!

Upea tyylikäs huoneisto, jossa on runsas kokoelma antiikkia

antiikkikokoelma tyylikäs huoneisto

Sijaitsee pilvenpiirtäjä, joka on kuntosali, kylpylä, pyörävarasto, kattoterassi ja Wi-Fi-palveluita, ylellinen ja hienostunut huoneisto sävähdyttävän silkkaa luksusta. Se on kaksi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta hämmästyttävää, jotka sisältävät historiallisia koriste lisäyksiä. Asunto itsessään on poreallas ja rentouttava sauna on upeat näkymät ikonin New Yorkin Vapaudenpatsas ja Hudson-joen.

Jokainen yksityiskohta on se on taideteos

Sisustus huoneistotyylisessä Steve Harivel
Yksi kaksi sisäänkäyntiä asunnon unohdetaan olohuone on peitetty puulattiat toipunut Portugalin suurlähetystö Pariisissa. Ja tämä on vasta alkua merkittävä kokoelma, joka on ylellisyyttä kotiin! Suuret lasiovet erottaa, makuuhuoneet ja kylpyhuoneet. Keittiössä, ruostumaton teräs ovien art deco teatterin 1920 Havaijilla ovat löytäneet paikkansa. Napoleon III tuolit, sohvat mohair, Ranskan nahkanojatuoleja ja kevyen teollisuuden tyyli luovat taianomaisen ja ajaton ympäristössä.

Valo antaa dramaattisen tunnelman
Valo huikea tyylikäs huoneisto

Tärkeimmät käytetyt materiaalit ovat nahkaa, pronssi ja puu

Tuolit Napoleon kolme huoneisto

Tilat ovat suuria ja tilaa vieviä

Vuosikerta Sisustus tyylikäs huoneisto

Esineet sitten 200 vuotta löytyy täältä

Sisustus keski-ikä vuosikerta huoneisto

Objects eri aikoina yhdistetään tyylillä

tyylikäs asunto toimisto Antiikkikellot

upeat näkymät

Antiikin keinovalo colelction huoneisto Lustre antiikki huoneistotyylistä Belgialainen kylpyhuoneen laatat Sol Chevron vuosikerta keittiö kaunis New York View Art Deco Huoneisto kaunis kiilto musta litteä KERÄYSPAPERI Ovet Hawaii Theatre Saunarakennus New Yorkin Penthouse Upea näkymä pilvenpiirtäjiä New York


About the author

admin