sisällä

Sisätila skandinaaviseen tyyliin huoneisto Moskovassa

huoneisto sisustus skandinaaviseen tyyliin sohva'angle gris coussins luminaire suspendu

Skandinaavinen muotoilu on valloittanut kaikkien sydämet tekijöiden ja ystäville nykyaikaista suunnittelua. Miten luoda tämä muotoilu kotiin? Se on yksinkertainen, valitse luonnonmateriaaleja erityisesti puuhun, kevyt ja pastellivärit.


Geometrinen ja joustavia ovat aina tervetulleita. Osoittavat, miten voimme yhdistää tämän sisustustyyli, vaikka se ei ole Skandinaviassa, esittelemme sisällä huoneistossa Moderniin pohjoismaiseen jäljittelevät Moskovassa Design Studio Geometrium!

Sisätila skandinaaviseen tyyliin huoneisto Moskovassa

Sisällä moderni skandinaaviseen tyyliin huoneisto telineeseen puinen pöytä sohva leijuvien'angle coussins

Geometrium on design-studio sijaitsee Moskovassa, joka tarjoaa vieraille moderni sisustus, mukava ja tyylikäs. Tämä asunto sijaitsee lähellä metroasema Alexeevskaya. Se on 90,2m². Jokainen huone on sisustettu ja kalustettu toimiva ja omaperäisellä tavalla. Ruokasali ja olohuone ovat samassa huoneessa: tulos on valoisa ja avara tila. Matto geometrinen kuvio musta ja valkoinen on usein läsnä sisätilat minimalistisesta elementin.

Sisätila huoneisto avoin tilaa enemmän tilaa ja valoa Sisustussuunnittelu huoneisto olohuoneen lattialla matot skandinaaviseen tyyliin

Punainen ovi sisäänkäynti on mukavasti liittyy gray walls ja sininen matto. Wall puolestaan ​​koristaa koostumus erikokoisia kehyksiä.

koostumus kehyksiä
moderni huoneisto sisustus seinä sisustus koostumus punaisen oven kehyksiä skandinaavinen muotoilu

Pääsy sisältää kaksi varastointiyksiköt: valkoinen puinen pukeutuja ja kaappi tallentamiseksi kenkiä. Peili visuaalisesti laajentaa tilaa.

alkuperäinen Coat
huoneisto sisustus modernin minimalistiseen tyyliin sisustus ajatus beige suunnittelu matot

Keittiö on puhdas muotoilu. Kaikki huonekalut on puinen. Riipus kalusteet muistuttaa teollisuuden tyyliin. Ainoa koristelu huoneessa on kolme kukkaruukut.

Skandinaavistyylinen puinen keittiöSkandinaaviseen tyyliin keittiön tuolit keittiökalusteiden suunnittelusta valaisin jousitus

Ruokasali ja keittiö on erotettu liukuovi ja läpinäkyvä: se on hyvä ratkaisu, jos haluat säilyttää huoneen valaistuksen eikä menetä visuaalista tilaa.

läpinäkyvä liukuovi
keittiön suunnittelu sisustus liukuovi muotoilu tuoli skandinaaviseen tyyliin keittiö

Makuuhuone on sisustettu yksinkertaisella ja tyylikäs tapa. Se on parivuode ja kaksi yöpöytää integroitu puuta. Sisustus on minimalistinen valokuvilla kehyksiä mustavalkoisena.

makuuhuoneessakoristeluun makuuhuone skandinaaviseen tyyliin sängyn runko suunnittelusta

Tämä asunto on täydellinen esimerkki siitä, mitä on skandinaavista muotoilua tulkitaan yksinkertaisella tavalla. Kaikki on toimiva. Hyvin harvat esineitä sisustaa tilaa ja värit ovat melko neutraaleja ja pehmeä. Sisustus, joka inspiroi! Nyt se on jopa voit valita parhaat ideat ja luo maailmankaikkeuden Scandinavian kotiin ...

Kaunis peili integroitu valaistusSisällä moderni skandinaaviseen tyyliin huoneisto makuuhuoneen seinään deco suunnittelu Makuuhuoneet

alkuperäinen seinäsomisteidenKoristekehyksen makuuhuoneen peilistä ajatusLastenhuoneessa
moderni huoneisto sisustus minimalistinen skandinaavinen muotoilu

Seinäkoriste tarroillalastentarha Scandinavian suunnittelusta ottomaanien vuode matot Deco ajatus

työtila moderni sisustus skandinaaviseen tyyliin huoneisto suunnittelusta Deco valaisin jousitusKylpyhuone katto ja puinen seinä kylpyhuone puinen skandinaaviseen tyyliin valkoinen laatta suunnittelu

Mustavalkoinen wc koristeltu kuvatDeco skandinaaviseen tyyliin suunnittelusta wc wc puusomistus


About the author

admin