sisällä

Huoneistoja moderni ja mukava muotoilu

Aurinkoisessa ruokasalissa

Kun kutsut jonkun kotiin, haluat häntä tuntea olonsa mukavaksi lämmin ja moderni sisustus. Ehkä ei ratkaista sohvalla ja pysyä muutaman viikon, mutta haluavat nauttia aperitiivi.


On paljon sanottavaa, miten sisustus voi tehdä sinusta tuntuu niin tervetuloa. Art Workshop suunnittelija asuntoja käyttää kaikkia osan modernia muotoilua lämminhenkisestä sävyjä. Tilat ovat juuri sellainen paikka haluat tuoda ystäviä.

Sisätilat ovat luonnollisia ja kirkkaat värit

Ruokasali lämmin

Yksi huoneisto on täydellinen tilaa nuoren perheen. Sen sisustus lämmin ja moderni design ja luonnon materiaaleja, kuten puuta ja kiveä, heijastavat käsityksen mukavuutta. Viihtyisä ruokailuhuone kalkittu tiili pariisilaisen bistro kutsuu rento ruokailu. Toinen tila on asunto 60 neliötä Venäjän kaupungissa Romashkovo. Se on valkoinen väri ja voiteet, mutta huoneessa on vihreät tyynyt ja siisti. Lucite tuolit sulautuu grafiikalla.

Makuuhuone lämmin ja moderni sisustus

Huoneessa on moderni sisustus ja lämmin

38 neliömetriä toisen asunnon Kuncevo lisää hieman väriä, mutta säilyttää saman tunteen mukavuutta lämmin ja moderni sisustus. Tila täällä on toimitettu noin muhkeat nahkasohva valkoinen ja ohut verhot. Seuraavassa asunto 74 neliötä, suunnittelijat ollut vähän enemmän tilaa työskennellä. Le Corbusier tyyli tuoli on tärkein huonekalu. Ruokasali on pieni, mutta avoin pehmustetut tuolit ja moderni puhallettu lasi kattokruunu. Lopullinen tila on 45 neliömetriä enemmän väriä. Kylpyhuone sen mustamarmorisella jalusta uppoaa on ehdottomasti pois lämmin väripaletti, mutta jää modernissa ympäristössä.

Makuuhuone yksinkertainen ja kaunis

Makuuhuone yksinkertainen ja kaunis

Sisustus ja lämmin marmori

Sisätila ja mukava muotoilu Marble

tyylikäs seinään makuuhuoneessa

tyylikäs makuuhuoneen seinällä

moderni ja viihtyisä ottomaanien huoneessa

moderni ottomaanien huoneessa

Kylpyhuone mustamarmorisella

musta Kylpyhuone

yksivärinen tasainen sisällä lämmin moderni design

yksivärinen tasainen sisällä lämmin moderni design

Suunnittelu tuoli niin Corbusier

Suunnittelu tuoli niin Corbusier moderni ja siisti makuuhuone selkeä ja aurinkoinen huone raikas ja aurinkoinen huone
Huoneessa on moderni sisustus ja lämmin selkeät ja pehmeät värit'intérieur Vaaleat värit Tämän lämpimän moderni design sisustus kerman ja valkoisen värit moderni, lämmin muotoilu sisältä Käytävä selkeä ja innostava minimalistinen keittiö kodikas huone Idea Sisätila ja mukava muotoilu samppanjaa sohva Sisätila ja mukava muotoilu nahkasohva Sisätilojen moderni ja viihtyisä design Lucite tuolit Sisustus lämmin ja selkeä moderni muotoilu Sisällä aurinkoinen moderni ja mukava muotoilu Sisätila ja mukava muotoilu lasiseinäinen Sisätila ja mukava muotoilu avoin Sisätila ja mukava muotoilu oleskelun Sisätila ja mukava muotoilu oleskelun Sisätila ja mukava muotoilu tumma puu seinät Petite ja kaunis makuuhuone ovi'entrée sublime Ruokasali lämmin ja moderni muotoilu Kylpyhuoneen sisustukseen on moderni ja mukava muotoilu Huoneen valoisa ja kaunis kylpyhuone moderni kylpyhuone kirkas ja aurinkoinen olohuone muotoilu ja viihtyisä oleskelutila moderni muotoilu ja lämmin oleskelua Pysy tyylikäs d'un intérieur design moderne et chaleureux Matot toisin kuin moderni design ja lämmin sisällä Geometrinen olohuoneen matto


About the author

admin