sisällä

Kehittäminen pieni studio, mukavuutta ja tilaa optimointi

Ulkoasuja pieni studio

Pienissä huoneistoissa on ilmeisesti vähän tilaa ja vähentää osien määrää. Kuitenkinpienten studio, on olemassa keinoja laajentaa tilaa avaruudessa ja nauttia enemmän rajoitetulle määrälle.


On olemassa useita tapoja edetä jakaa ja säästää tilaa eri puolilla kodin - yksinkertaisten väliseinien rakentaa sisäseiniä, valinta on laaja ja lopussa sinulla on enemmän huoneita.

Käytä väliseinät

Peruskorjaus pieni studio seinien

Voit käyttää yhdessä näytössä, koska voit asentaa osion, joka sisältää tallennustilaa suunniteltu tilan säästämiseksi. Avoin hyllyt varastointi järjestelmä on erityisen sopiva'Pieni Development Studio, mikä päättyy sotkua luoma liike laittaa koko asunnon. Mitä osio varastointi, se on hyvä tapa luoda ylimääräinen makuuhuone tai luoda uuden tilaa keittiöön tai makuuhuoneeseen. Jotkut seinät sisältävät sängyt, pöydät, säilytystilat ja jopa omat keittiöt.

Pienten studio: käyttää kaikkia volyymit

Peruskorjaus pieni toimisto kastiketta studio

Varasto tai parveke voi tulla koko huonetta. Pienessä studio kalusteet ajatella laajennukset maksimoi volyymit asunnossa ja luoda uusia asuintilojen nukkumiseen, syömiseen tai työskentelevät. Menestyksen avain on käyttää kaikkia käytettävissä olevaan tilaan, joka tulee muuttamaan yleistä kodin suunnittelua.

Luo ullakoiden

Peruskorjaus pieni parvi studio

Kehittämisessä pieni studio on korkeat katot, mezzanine tilat ovat erinomainen väline uudelleenkonfiguroinnin ja laajentamiseen tilaa. On vuodepaikkaa, toimistoja ja parvi vaatekaapit. Tietenkin se on ensin huolellisesti mitata tilaan, johon haluat rakentaa parvi, koska jos se tehdään väärin, asunnon sijasta näyttämään suuremmalta voi tulla vieläkin pienempi. Jos voit, ota yhteyttä arkkitehti, joka voi itse asentaa mezzanine tai ainakin ennen työn itse, ottaa neuvoja ammattilainen. Mezzanine tulee olla yhtenäinen ja hyvin rakennettu onnettomuuksien välttämiseksi. Kiitos mezzanine tilaa kaksinkertainen alla. Voit asentaa mitä haluat - keittiö, toimisto tai jopa toiseen huoneeseen. Kaikki riippuu huoneiston koosta ja koko mezzanine. Mezzanine voidaan rakentaa eri materiaaleista, kuten puusta tai metallista. Se voi olla erimuotoisia ja eri tyyliä. Näin ollen kaikki edellytykset ovat olemassa onnistuneelle pienten studio.


About the author

admin