sisällä

Maalaus olohuone: 2015 suuntaukset havainnollistaa 30 valokuvaa

Maalaus olohuone: 2015 suuntaukset havainnollistaa 30 valokuvaa

Värivalinta on tärkeä askel koristeluun talon. Se määrittelee ilmapiiri koetaan jokainen tila. Mitä värejä olohuoneeseesi?


Tässä muutamia ideoita ja vinkkejä parantaa seinät.

maalaus Lounge

kevyt ja kirkkaat värit, pimeä ja mukava, lämmin tai kylmä paletin ... maalaus olohuoneessa on laaja. Tärkeintä on valita sävyjä ottaen huomioon oman temperamenttia. Värit haluat, jotka heijastavat oman persoonallisuuden ja tehdä sinusta tuntuu hyvältä. Jos esimerkiksi haluat rentouttava paikka, valita vihreä, violetti tai sininen. Jos kuitenkin aiot antaa energiaa huoneeseen, oranssi, keltainen ja punainen ovat värit pitäisi hallita.

vihreä maali Olohuone

Green Room Maalaus

harmaa ja valkoinen portaikko näkymät elävä vihreä maali

vaaleanvihreä portaikko Salon

Kirkkaan oranssi lounge

oranssi lounge Maalaus

kirkasmaalikalvo huonekalut, kalusteet ja sisustus iloiset värit Etsy

elävät värit

Yritä paremmin määritellä osia. Haluatko optisia illuusioita? Tietävät, että valo seinät heijastavat valoa, yleensä ilmasta ja suuremmaksi. Sen sijaan, tummat värit luovat vähentävän vaikutuksen tilaa. Säätämällä tämän parametrin, voit antaa vaikutelman isompi huone, pienempi, syvempi, leveämpi, kapeampi, suurempi, kirkkaampi ja lämpimämpi.

Puuttua vihdoin sisustamisesta ja kalusteiden, pitää tasapaino ja antaa lumoava kotiisi. Jos päätät luoda maalaus olohuoneessa selkeät, valita lattia, huonekalut ja koriste-esineet tummempi (toisin kuin pimeässä huoneessa).

Jos puhumme fengshui, lämpimät värit kuten punainen, oranssi tai keltainen ovat energinen, ja ne soveltuvat tiloihin, joissa ystävällisyys ja toiminta ovat kunnossa, kun taas viileä äänet ovat varattu lepohuoneiden, meditaatiohuone tai lukusali, kylpyhuone tai makuuhuoneeseen.

Värit todella toimivaltaa ulkoasua kotiin, mutta myös mielialaan. Teille siis valita, mitkä on tehty sinulle!

Sininen lounge Maalaus

Maalaus olohuone: 2015 suuntaukset havainnollistaa 30 valokuvaa

Jokaisella ihmisellä on mieluummin yhtä väriä enemmän kuin toinen. Jotkut rakastavat punainen ja oranssi, toiset sävyjä sininen ja vihreä. Tämä valinta on todellakin kuvastaa meidän persoonallisuutta, mielialaa ja tunteita. Värit luovat koko ilmapiiri huoneessa. Olohuoneessa, meillä on varaa kokeilla ja valita värin ominaisuuksia halujaan ottaen huomioon sen kokoa. By haittoja, tiloissa kuten makuuhuone ja työtila, valita sävyjä, jotka stimuloivat rentoutumista ja keskittymistä.

Ajatus kirkas sininen maali sedanmaalaus sininen olohuoneen sisustus seinä valkoinen sohva

Munakoiso on erittäin trendikäs näinä päivinä. Se on asennettu kiinteästi sisätilat nykyaikaista elämäntyyliä. Kuten maali seinät, on suositeltavaa käyttää sitä säästeliäästi. Maalata seinät hänen olohuoneessa tämä väri ei suositella, koska se visuaalisesti korvata sisustukseen. Ilmeikäs ja elegantti, heti kun se on läsnä, väri munakoiso tuo syvyyttä pala. Tiesitkö, että violetti ja lila liittyi royalty?

Maalaus harmaa alue ja sohva munakoiso Maalaus olohuoneen sohva munakoiso

valkoinen olohuone sininen sametti sohvaMaalaus olohuone: 2015 suuntaukset havainnollistaa 30 valokuvaa

selkeä ja valoisa olohuone

Selkeät Painted Huone

Saliin asetetaan valon väriä seiniin. Tämä visuaalisesti laajentaa työkappaleen ja tekee sen nopeammin. Pidätämme tummia värejä huonekaluja. Kun iso olohuone, meillä on varaa kokeilla värejä ja luoda kauniita kontrasteja.

Pysy katedraali kontrastiväriset

kirkasmaalikalvo näyttelyalue tumma

Olohuone seinät tummia sävyjä kehittyä erittäin tyylikäs. Mustaa maalia tai tummanharmaa puku hyvin salon joka haluaa ylellisyyttä ja retro. Se on yhdistetty kultaiset kehykset, marokkolainen pöytä ja hopea Velvet tuoli, paksut verhot, tummaa puuta.

tumma maali huonekalut, kalusteet ja lattia selkeä

Maalata pimeä olohuone suunnittelu

Entinen talo asuu pimeässä seiniin

kodikas vanha takkahuone

erittäin tyylikäs loungeModerni musta olohuone

Marry valkoinen ja harmaa on aina onnistunut valinta. Tuoda enemmän luonnetta huoneeseen, lisätä huonekaluja ja koriste-esineet kirkkaat värit ja ruukkukasvit. Tämä kaava on usein sovellettu skandinaavistyylisiä sisätilat.

nykyelämän vaaleat sävyt

viihtyisä olohuone kirkasmaalikalvo

Suunnittelu olohuoneen suunnittelema Ramy Fischler on poikkeuksellista. Osa yksityisen ja moderni Pariisin asunto sijaitsee paikassa Britannian, väri parketti haalistuu asteittain ja muuttuu valkoiseksi.

moderni pariisilainen asunto muunnettava Ramy Fischler

Art deco Pariisin Salon

Tämä pieni lounge suunnittelema Jessica Helgerson on täydellinen esimerkki siitä, kuinka yhdistää harmaa ja valkoinen maali. Kulmasohva hänen atsteekkien kuvioita tuovat omaperäisyyttä ja ripaus erittäin miellyttävä tunne. Seinämaalaus musta kehyksiä on hyvin abstrakti ja mielenkiintoinen.

suunnittelu Show Jessica Helgerson

Suunnittelu Näytä tumma katto

Sininen on lempiväri yli 80 ihmistä Euroopassa. Ei ole yllättävää, kun näet, tunnet heti paremmin. Se on väri taivaan ja meren. Sen energia voima, se on värisävy, joka menee jokaiseen huoneeseen. Lounge mukana. Voit varaa sekoittaa useita sinisiä sävyjä. Jopa suurina annoksina, sininen ei tunnu koskaan liian mahtava.

sininen maali Salon

sininen Lounge

Uskalla sekoittaa erilaisia ​​sinisen sävyjä

Art maalausnäyttely

sininen seinät Salon

sininen olohuone oleskelua

Olet energinen luonto ja rakastat viihdyttävä vieraita kotona? Lämpimät värit tehdään sitten sinulle! Tuoda elinvoimaa ja lämpöä olohuoneeseesi, maalata joku seinien oranssi tai punainen. Seinään näistä väreistä on tarpeeksi, jotta tunnelma huoneeseen vieläkin käyttäjäystävällisempi.

Ajatus oranssi maali pastelli olohuone

oranssi lounge

Jos haluat rentoutua kotona jälkeen pitkän päivän työtä ja et usein järjestää juhlia kotona, suunnitella olohuoneen vaaleilla väreillä. Lisää vaaleat puukalusteet, kukkaruukkuja ja mukavat huonekalut.

skandinaavinen sisustusvalkoinen Sejour

pysy kontrasti pop

tumma parketti elävä

beige seinät pysyä

maalata suunnittelu oleskelua Hugo Diego

ruskea seinät pysyä valkoinen katto

ruskea maali oleskelua

maalata peitellä kalkki oleskelua

Paint loman selvä

elävät seinät koristelua

maalaus kerma oleskelua

väri lohko seinät pysyä

luonnon kalkkimaalista oleskelua


About the author

admin