kylpyhuone

Ajatus moderni kylpyhuone: neuvoja, huonekalut, suunnittelu tarvikkeet

vahattu betoni ajatus moderni kylpyhuonesuunnittelun työtaso laatikkoa

Etsit idea moderni kylpyhuone? Erittäin hyvä! Olet tullut oikeaan paikkaan. Mitä moderni kylpyhuone on, miten rakentaa ja sisustaa se ja mitkä ovat uusimmat trendit: löytää seuraavat rivit.


Löydät myös erityinen valikoima työtasot, kylpyamme, kaapit ja kylpyhuoneen suunnittelu tarvikkeet.

Ajatus moderni kylpyhuone pesuallas työsuunnitelman

koko ajan puhu "moderni" tarkoittaa. Itse asiassa, se harvoin tajuaa, että "nykyaikainen" ei ole olemassa. Mikä oli muotia kaksikymmentä vuotta sitten ja jälleen muodissa. Minimalistinen muotoilu ei ole eilen eikä huomenna. Se edustaa elämäntapaa. Jotkut ihmiset haluavat olla tyytyväisiä läsnäolo muutamia kohteita joka päivä, toiset rakastavat demo ylellisyyttä tai joutua aina ostaa kohteita. Kaikki riippuu mielialaan ja ymmärrystämme mitä toiminnallinen suunnittelu.

Ajatus moderni kylpyhuone: toiminnallisuus ja yksinkertaisuus

Ajatus moderni kylpyhuone varaston suunniteltu Deco

Henkilökohtainen hygienia on päivittäinen rituaali. Kylpyhuone on yhtä tärkeää kuin makuuhuoneessa. Se on paikka rentoutumista ja puhdistus. Täällä siis aloittaa päivä ja olet suihkussa illalla. Sen vuoksi on tarpeen suunnitella sen mukaan hänen päivittäisiin toimintoihin ja laittaa vain tarvittava. Mitä vähemmän esineitä, sen parempi!

Tässä on luettelo kohteista on kaikista kylpyhuone, joka on moderni:

  • Työtaso ja pesuallas
  • peili
  • kaappi, laatikot, hyllyt
  • kylpy ja / tai suihku
  • valaistus
  • koristelu (lisävaruste)

Nämä ovat Les Six peruselementtejä esiintyy lähes kaikissa kylpyhuoneissa. Niille, jotka kylpyhuone ja wc mennä yhdessä, voimme myös: wc ja roskakoriin.

Te näette, että sisustukseen on melko yksinkertainen toimintaa. Saat kylpyhuone remontin, se alkaa lattia, seinät ja katto. Valitsemme heidät mukaan niiden talousarvioon, toiveet ja niiden laatu ja kestävyys.

Ajatus moderni kylpyhuone puinen työtasoAjatus kartta moderni kylpyhuoneen peilistä seinä puutyö

Nyt löydä huonekalut ideoita ja moderni kylpyhuone tarvikkeet, käytäntöjä kiehtova sisustuspuoli.

Kylvyssä kylpyhuoneessa on kaunis. Se lupaa osasyyllisiä hetkiä rentoutumista ja hauskaa pitkän päivän jälkeen töissä. Jos alue sallii, jatkaa ja asentaa elegantti kylpy kylpyhuoneessa. Rakastamme tätä kylpyamme malli kiinteää pintaa nimeltään Vesta ja myynnissä yritys Inbani.

idee-kylpyamme-nykyaikainen deco avaruudessa

Ajatus moderni kylpyhuone: kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin

Mikä tahansa pieni esine on paikkansa kylpyhuoneessa ja edistää yleistä tunnelmaa huoneeseen. Harjat, saippuat, sienet ... Kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin luoda kodikas tunnelma huoneeseen.

kylpyhuone-suunnittelu-idea-contemporary deco avaruudessa

Rakastamme tätä pyyhe kokoelmasta Birillo kylpyhuonetarvikkeet suunnitellut muotoilija Piero Lissoni. Huomaamaton, tyylikäs ja erittäin valkoinen, se voidaan sijoittaa kylpyhuoneessa tai muualla.

Suunnittelu-kylpyamme-nykyaikainen-contemporary deco

Toinen ajatus suunnittelu pyyhe suunnitellut Hirohisa Shimura, jonka otsikkona on Folio saatu "taitettu kaksinkerroin." Saatavana vaaleanpunainen, valkoinen, musta ja ruskea.

idee-kylpyamme-nykyaikainen deco suunnittelu

Kupari (ja väri) ovat hyvin muodikas juuri nyt. Mielestämme tämä erittäin mukava monikäyttöinen alus jota tarjotaan DECOR WALTHER. Se on kansi, ja niitä voidaan käyttää paperin haltijalle. Käytettävissä lehtikullalla, kupari ja kromi metallia.

idee-kylpyamme-nykyaikainen deco

Kaunis!

Deco-idea-kylpyamme-nykyaikainen suunnittelun

Ajatus täysin valkoinen kylpyhuoneen työsuunnitelman puhdas, minimalistinen mieletidee-kylpyamme-nykyaikainen suunnittelun-työ-deco-sisustus

Tuoreessa julkaisussa annoimme 35 esimerkkejä seinähylly keittiö ja sen monia etuja. Todellakin, avohyllyt ovat tervetulleita tahansa huoneeseen. Olemme erityisen kuten kahdesta syystä: ne mahdollistavat tallentaa objekteja visuaalisesti sulje tilaa.

Olemme nyt kylpyhuoneessa. Tarjoamme huomiota: seinähylly kylpyhuone lehtikuusi NOLLA. Tämä hylly sopii kaikille pinnoille, tyylit ja makuun. Siinä on puhdas ja yksinkertainen rakenne ja voidaan yhdistää peili ja huonekalut samasta kokoelma.

kylpyhuone-suunnittelu-nykyaikainen

Vuonna kylpyhuone, me kaikki pyyhkeet! Miten tallentaa ja kuivaa? No, meillä on moderni kylpyhuone idea voit: alkuperä pyyhe. Tämä pyyhe on pysyvä baari, joka voidaan sijoittaa vieressä pesuallas, kylpyamme tai muualla. Tämä pyyhe on valmistettu kiinteä metalli ja sen suunnitteli Seung-Yong Song luoja. Alkuperä kokoelma sisältää myös kylpyamme, pesuallasta, altaat, alaosa, ulosteet ja suihku verhot. Kaikki on allekirjoitettu Inbani.

Ulkoasuja kylpyamme-deco-varastointi-ajatusJakkara idea-kylpyammeen

Yksi meidän suosikki sydän kokoelma on Inbani lähtöpaikan tämä ultra tyylikäs jakkara, myös suunnitellut Seung-Yong Song. Se on kahta kokoa ja päivittää kaksoisrooli - kaappi ja jakkara. Tämä jakkara sopii asentaa vieressä kylpyamme tai työsuunnitelma. Sen muotoilu on huomaamaton ja tyylikäs.

Ulkoasuja huoneen ajatus-of-kylpyhuoneen suunnittelun

Ajatus moderni kylpyhuone: esine, kaksi funktiota

Tämä on kultainen sääntö tahansa tilaa, joka on moderni. Tarvitsemme tuolia tai sohvapöytä kylpyhuone, päätimme monitoiminen. Pyrkivät optimoimaan tilan lähestytään yhä enemmän ajatus moderni. Kylpyhuone on moderni, kun se suosii toiminnallisuutta sekä miellyttävä ilmapiiri rentoutumiseen. Se on helppo muuntaa hänen kylpyhuone nykyaikaiseen tilaan. Ja ei, sinun ei tarvitse olla suunnittelija menestyä. Seuraa kolme yksinkertaista sääntöjä minimalistinen muotoilu, toiminnallisuus, yksinkertaisuus ja puhtaus, ja te epäilemättä siirtää asettelu ja koristelu paitsi kylpyhuone, mutta joka huoneeseen!

jakkara-sali-of-kylpy deco idee

kartta-työ-kylpyamme-Ulkoasuja idee

Kaksi tyylikästä ulosteet ja tuoli jakkara-sali-of-kylpy-suunnittelu

kylpyamme-italialainen deco moderni muotoilu

idee-huone-of-kylpy-suunnittelu-nykyaikainen


About the author

admin