pari Tatuointi: parhaat ideat jakaa ystävien kanssa – anews24.info

pari Tatuointi: parhaat ideat jakaa ystävien kanssa

tatuointi vääntömomentti sir-madam-idee-tatuointi

Olet mielettömän rakastunut ja haluan jakaa sen muiden kanssa? On aika julistaa tunteita avulla pari tatuointi. Tämä tatuointi on yksi uusimmista suuntauksista ensi tatuointi.


Yhä useammat parit löytää tämän ajatuksen houkutteleva. Mutta sen saavuttamiseksi, meidän on uskallettava. Myös valita oikea paikka ja tatuointi malli voi tulla hyvin vaikeaa. Tässä artikkelissa, toimituksellinen 'on Designmag valinneet muutamia alkuperäisiä tatuointi ideoita. Mutta myös löytää ideoita, merkityksiä ja temppuja, jotka auttavat sinua valintasi.

vääntömomentti tatuointi: vaihda rengas liittoutuman

tatuointi sormen-liiton-avioliitto

Aloitan suosituin tatuoinnit keskuudessa parit rakastunut:

tatuointi rengas!

Se löytyy kasvaa sormilla ystäville, jotka haluavat vannovat rakkautta elämään. Se on kestävä tapa iankaikkinen tilalle liitonarkista. Jotkut valitsevat rengas jäljitelmä, toiset sydämen muotoinen kuvio tai symbolinen merkintä.

solmu-tatuointi sormen-ajatus

Mieti myös, että se on löytö osa, joka voi harvoin piilottaa. Joko teidän suhde tatuointi näkyy silmälle jokaisen ihmisen.

sydän-tatuointi sormen-ajatus

Mutta sinun täytyy tietää tämän tyyppinen tatuointi on, että se haalistuu ajan myötä. Sormet ja kädet ovat osa kehon joka pestään useita kertoja päivässä. Lisäksi se on paikka karhea iho ja tatuointi on paljon vaikeampaa. Joko meidän täytyy ajatella uudelleen ajoittain pitämään alkaa ulkonäkö.

tatuointi idea vääntömomentti-piirustus-sydän-tatuointi

Kyynärvarsi tatuointi on hyvä valinta saada tatuointi, jos haluat löytää oikea tasapaino harkinnan ja ulkonäkö. Todellakin, voit aina piilottaa pukeutumalla paita, pitkät hihat.

merkki-tatuointi-väri-idea

Huomaa, että jos valitset tämän elin tatuointi pari kivuttomin osa on yli käsivarteen. Sisäosa on pehmeämpi, kipu näkyy selvemmin.

sydäntä ei-pulssi-arm

Kun olet valinnut tatuointi pari, sinun on valita pieni ja huomaamaton tatuointi tai LED.

Mutta tärkeintä on mukauttaa sitä.

Voit saada tatuointi yhteinen intohimo, muistiin tai vain symboli.

tähti-elokuva-merkkinen tarkoittava

Valitessaan saada tatuointi ystäville, yleisimpiä vaihtoehtoja on kolme. Ensimmäinen on saada tatuointi, joka täydentää, että teidän puoli. Toinen oli valita kuvion tai muotoilu, joka on omistettu rakkaan (e). Ja kolmas vaihtoehto on tehdä tatuointi, joka on sama kuin rakkautesi (on).

sydämenmuotoinen rakkaus tarkoittava äänentoistoltaan

Tatuointeja ystäville, jotka täydentävät ...

Niistä suosikki tatuointi parit ovat ne, jotka täydentävät tavalla tai toisella. Tämä voi olla virke, joka alkaa miesten ja toinen pää lauseen naisille. Mutta myös puolikkaat sydämiä tai symboli. Muita tatuoinnit voi myös edustaa avaimen ja lukon, lainauksia, elokuvan hahmot ja monet muut.

Rekisteröinti-suunnittelu-rakkaus-tatuointi

Ajatus täydentävä tatuointi on, että kaksi ihmistä on läsnä muodostamaan tatuointi ympärille pari. Muista riipuksia puolikkaat, joita tarjottiin sille henkilölle, joka on rakas? No, tämä uusi trendi tatuoinnit täysin korvaa riipukset, mutta paljon kestävällä tavalla. Jos valitset tämän tyyppisen tatuointi, voit valita kaikki kehon osa, johon haluat paljastaa ja malli.

pala-of-puzzle-idee

Ottaa esimerkki palapelin muotoinen tatuointi. Kuten me kaikki tiedämme,

kun löysimme sielunkumppanin tai veli on, että löysimme henkilön, joka tekee täydellisen.

Joten tässä on se, mitä tatuointi symboloi vääntömomentin yläpuolella. Kun ajatellut tatuointi haluat saavuttaa, harkitse viestin haluat välittää. Tämä voi olla ilmeinen tai piilossa. Tärkeintä on se, mitä se merkitsee sinulle ja puoli.

tatuointi-puzzle-sydän-ajatus

Jos haluat huomaamaton tatuointi, voit valita kaksi puolikasta sydän, symboleja rakkauden. Mutta jos haluat jotain enemmän valoa, valita joitakin vakuuttavampaa elin, kuten selkä ja jalat. Voit valita enemmän hyvin suurimmista syistä, kuten kuvassa yllä.

idee-rekisteröinti-rakkaus-musteella

Yleensä valinta tatuointi vääntömomentti inspiroimana tapahtumia tai muistoja. Esimerkiksi löytyy ruumis enemmän ja enemmän ystäville kokouspäivistä pari, häät päiviä tai missä hän tapasi.

Tärkeintä on valita jotain ainutlaatuista, joka edustaa suhdetta.

Ennen kuin pää tatuoija, varmista siihen ajatukseen, että haluat saavuttaa, sitten puhua hänelle täydellinen ja sijaintipaikan valintaan.

alkuperäinen-idea-kyynärvarren

Niistä tatuoitu parit sisältävät enimmäkseen pieniä erillisiä tatuointeja. Tatuoinnin on hyvin henkilökohtainen ja ei tarvitse näyttää sitä maailmalle. Jotkut jopa valita paikkoja, jotka ovat saatavilla ainoastaan ​​heidän silmänsä tai silmissä heidän puoli. Loppujen lopuksi rakkaus jakaa kahteen! Lisäksi monet ihmiset tällä tavalla, ovat yllätys heidän ystäville (SE).

Kuningas-Kuningatar-lion eläin

Lisäksi jotkut haluavat ammattimaisesti harkintansa mukaan. Vaikka se on tullut hyvin suosittu, on vielä työnantajia, jotka eivät näytä kovin hyvä silmä tatuointeja. Miksi riskeerata? Ole varovainen, varsinkin jos työtä tehdään asiakkaille.

tarkoittaen-quote-rekisteröinti-piirustus

Kuten näette, vaihtoehdot ovat monet. Ja niille, jotka eivät uskalla ottaa iso askel, se on aina mahdollista kokeilla ensin väliaikainen tatuointi. Classic tällaisessa tatuoinnit on se henna. Se kestää noin kuukauden ja teette päätös vai et halua saada pysyvä tatuointi. Henna on 100% luonnontuote ei piiloutunut mitään riskejä.

tarkoittaa symbolin-ääretön-idee

Viestin vääntömomentin kanssa tatuointi on vahva. Joten mikäs sen parempi tapa julistaa rakkautesi tällä tavalla?

tatuointi sormen-avain-lukko

the-cup-tatuointi-ajatus


Like this post? Please share to your friends: