tila julkkikset

Tatuointeja miehille sormen jotka korvaavat eliniän liiton

Tatuointi Love naispuolinen sormi-idee-Engagement-idee

Tatuointi sormi nainen ja mies on yleistymässä. Tämä avulla voidaan korvata liitonarkista kaikissa omaperäisyys. Edut ovat lukuisat, luovia ideoita alkuperäisenä.


Toistaan ​​säännöllistä etusormi tatuointi voidaan räätälöidä naimisissa tulevaisuudessa polttaa heidän romanssi ikuisesti. Toimituksellinen 'on Designmag on laatinut valikoiman mielenkiintoisia kuvia, joiden avulla saat käsityksen tämän uuden suuntauksen.

Tatuointia tatuointi naisen sormi ja miehen aikaa olla luovia

vääntömomentti-idea-rakkaus-rengas

Tatuointia on enemmän kuin elin piirustus. Se on ele, joka voi polttaa rakkautensa toisia ikuisesti. Naisen tai miehen tatuointi on joitakin etuja, joita ei löydy klassisen liitto. Toisaalta se on halvempaa ja toisaalta ei ole vaaraa menettää sen. Ja sen avulla tatuoija voi valita mallin haluat, riippuen makuun ja toiveita naimisiin tulevaisuudessa.

Date-entry-idee-tatuointi

On niin monia mielenkiintoisia ajatuksia, jotka ovat tatuointi voi vain innostaa. Tunnetuimpia on symboleja rakkauden, kirjaimista, kokouspäivistä, etunimet, renkaat muistuttaa klassista allianssit ja monet muut. Lyhyesti sanottuna, se on suurelta osin valinta! Mutta ennen kuin aloittaa tämän hankkeen, meidän täytyy oppia muutamia tärkeitä seikkoja.

Ajatus-rakkaus-liitto Eternity

Sormi tatuointi ei ole yhtä kestävä kuin uskotaan

Kädet ovat yksi eniten käytetty ruumiinosat. Lisäksi elämässä joka päivä he ovat usein pestään ja ne ovat usein kosketuksissa kemikaaleihin. Tämä on yksi syy siihen, että tatuointi hiipuu ajan myötä ja meidän täytyy ajatella uudelleen. Kyllä, tatuointi liitto on myös eliniän!

idee-vääntömomentti-romanttinen-tatuointi

Mutta tämän lisäksi, keho on melko karkea ja sormet on epätasainen. Kaikki tämä on este niille, jotka haluavat miehen ja naisen tatuointi. Mutta jos hoidat kehon, voit pitää tatuointi elämään. Kuitenkin sen tekeminen, neuvomme noudattamisesta.

Ajatus solmu lanka-punainen

Tässä muutamia sääntöjä noudattaa:

  • Kun olet tatuoituja, välttää kemikaaleja, ja saippualla muutamassa tunnissa. Käytä tarvittaessa suojakäsineitä.
  • Jos yrityksesi liittyy suoraan käsiin, kysy pois töistä jonkin aikaa.
  • Jotkut tatuointeja käsissä tarvitsevat olentojen kosketti enemmän kuin kerran. Attendes täydellistä paranemista tatuointi sormen ennen lopullista korjausta.
  • Vältä suoraa auringonvaloa ja UV-säteiltä. Käytä suojavoidetta jos se on väistämätöntä.
  • Valita selkeitä ja yksinkertaisia ​​tatuointeja. Enemmän sormi tatuointi nainen ja mies vastaa, sitä vaikeampaa on ylläpitää.

alkuvaiheen-kirjain-idee-tatuointi

Mutta muitakin asioita huomioon. Tärkeintä on valita tatuointi studio. Varmista, että tatuoija työskentelee laadukkaita tuotteita ja että hygienia on moitteeton.

Häät-idea-tatuointi-ajaton

Vaikka tatuoinnit ovat muodissa, jotkut ihmiset eivät vieläkään hyväksy niitä. Tämä on edelleen suuri riski työpaikalla. Joten jos päätät saada tatuointi, olla varovainen mitä haluat. Käsi on edelleen näkyvällä paikalla silmään. Siksi olisi järkevää valita hillitty tatuointi. Miksi ei sormi tatuointi joka näyttää klassinen liitto?

Music Key-rengas-maa

Jos olet yksi rohkein muitakin muunnelmia Classic liitto. Voit saada tatuointi enemmän tai vähemmän tärkeitä syitä, kirjoituksia ja symboleita. Ennen kuin jakaa ajatuksia kanssa tatuoija löytää täydellinen kuva sinulle.

Key tattoo-sydän-rakkaus


About the author

admin