tila julkkikset

Iltapuku tyylikäs mies, moderni ja rento: ideoita ei kannata jättää väliin!

paita takki mies iltapuku

Mitä muodollista pukea mies valita? Sinut on kutsuttu erityinen tapahtuma ja haluat täydellinen asu? Olet tullut oikeaan paikkaan! erityinen valikoima joistakin iltapuku ideoita mies tyylikäs ja rento ei kannata jättää väliin!


iltapuku suit mies perhonen idea

Mikä on iltapuku ihanteellinen mies? Yksi, joka on tyylikäs ja rento samaan aikaan! Levollinen tunnelma (ja itse) hänen vaatteensa on tärkeää hyvä ilta. Meidän valinta illalla pukea mies ideoita, löydät kaikenlaista näyttää: tyylikäs, vakava, rento ja innoittamana Street Style.

iltapuku ajatus mies ilme

ilta näyttää rento miesten paita housut lasit

Juhlavaatteita fiksu mies, smart casual: jokaisella tapahtumalla on pukukoodi

Valita hänen mies juhlapuvut, sen täytyy ensin tietää pukukoodi tapahtuman. Jokainen tapahtuma on pukukoodi! Se ei välttämättä laittaa sama porukka synttäreille ja häät. Jotkut tapahtumat vaativat puku ja solmio, toiset - takki ja lenkkitossut. Se riippuu teema ilta sekä omia haluja. Yhä useampi häitä ulos epätavallinen ja mieluummin kaiken olevan todella rento ja kevyt. Brides enää pakko käyttää valkoista mekko ja korkokengät, miehet haluavat käyttää tyylikäs lenkkarit sijaan epämiellyttävä kengät. Rakastamme tyylikäs urheilullisen ilmeen yllä olevassa kuvassa. Se on täydellinen esimerkki tilan nykyihmisen rento ilta.

mies solmio iltapuku takkimuodollista pukea mies tyylikäs talven ilmeen

Valitse illalla pukea mies vuodenajasta riippuen

Liian kuuma tai liian kylmä pilata ilta. Viettää hyvinä aikoina, on mukava ja nauttia illalla, on tärkeää valita hänen varusteet riippuen kausi ja paikka. On se tapahtuma ulko- tai sisä- ? Kesällä yksi tuo yksinkertainen pehmeä puuvilla housut ja paita. Perhonen ja tie on aina vapaaehtoista. Voimme tarjota kevyt takki varalta. Talvella voimme valita takki villaa ja yhdistää se pieni tyylikäs huivi. Takit ja neuleet eivät ole poissuljettuja. On silti valita niitä. Villapaita "isoäiti" on melko huono idea. Valitse pusero tai pehmeää villaa tai kashmir neuletakki.

Man-look-talvi trendi-takki-liivilook-ollut miehen Hihnat-ilta-dress-kuponkeja

Denim iltapuku muoto, se on mahdollista?

No, kyllä! Totta denim liittyy enemmän urheilullisen ilmeen, mutta yhdessä joidenkin naamiaispuvut kohteita, se voi hyvinkin olla osa ihmisen iltapuku. denim takki lista ei ole suljettu pois, että hyvin iltana. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • farkut ja tyylikäs takki (etsiä täydellinen keväällä tai kesällä illalla)
  • housut denim paita ja takki (sopii etsiä syksyllä tai talvella tapahtuman)
  • farkut ja denim paita (tämä saattaa olla ehkä hieman liikaa denim, mutta miksi ei?)

muodollista pukea mies denim paita takki

Hihnat: Super tyylikäs ja täydellinen tilalla rento ilta!

Ah, henkselit ... he silti kiehtovat vanhan maailman charmia. Paita, housut ja henkselit - yhdistelmä täydellinen iltapuku rento mies! Voit valita henkselit tai ilman syytä. Kaikki riippuu jos haluat korostaa tai pikemminkin ottelun toisen osan asu. Ne maksavat juuri mitään, ja sitten jos et ole liian "vyö", hihnat ovat hyvä vaihtoehto. Löydät tyylikkäät hihnat ja pieni hinta Asos, La Redoute, River Island, Zalando, New Look, H&Herra

Business Casual man olkaimeton ilta housut näyttävät mies paita

Mitä värejä miehelle iltapuku?

Värivalinta riippuu tapahtumasta ja paikasta. Jos pukukoodi avulla, sinulla on varaa kirkkaita ja raikkaita värejä. Jos tilaisuus on muodollinen, niin se on parempi panostaa klassinen musta, ruskea tai neutraaleja värejä. Jo pitkään näimme vain harvoin miesten kulumista vaaleanpunainen tai violetti. No, ei enää! Tämä tekee joitakin vuosia, että jotkut kollegat päättivät ottaa käyttöön nämä värit niiden vaatekaappi. Alla tarjoamme iltapuvussa idea (tanssi!) Hyvin rento ja tyylikäs, jossa yhdistyvät vaaleanpunainen paita ja violetti housut mukavat kengät pehmeää nahkaa.

look-kuponkeja miehen tilalla-iltamat tanssiaModerni-look-of-pidettävät iltamat miehen kuponkeja

Ja syyt annetaan ihmiselle iltapuku?

Tietysti! Jos haluat lisätä hieman pep 'teidän ilta pukea, uskalla syistä! Laatat, kukkia, herneitä ... alkion, riittäviä syitä muokata ja tehdä todella omaperäinen asu. Voit yhdistää kaikki musta asu värikkäitä kenkiä, esimerkiksi. Tämä kengittää mukava aksentti ja puhtia ilmeen.

look-man-iltamat-takki-mekko-tyylikäs pidettävät iltamat miehen kuponkeja-look-paita-takki

Mokka takki - hyvä idea miehen iltapuku?

Vaste 100% positiivista! Tämä ajaton muoti pala on niin tyylikäs ja ajaton että haluamme jatkaa sitä koko ajan, vaikka rannalla. Jos myös nauttia siitä paljon ja sinulla on yksi oman vaatekaappi, se on erinomainen vaihtoehto klassinen takki. Yhdistää sen laiha housut ja brogues tai mokkanahkasaappaita loppuun ulkoasua komea.

pidettävät iltamat miehen CASUAL-lookASOS-takki miehen look-moderni-iltamatpidettävät iltamat-man-style-look-moderni

Paidan - pakollisen teoksen miehen iltapuku?

Polo on yksi suurista muodin kappaletta tullut must muodin ystäville. Paitaa ei ole aina kovin mukava. Jotkut ihmiset eivät tunne kovin mukava. Jos menet keväällä ja kesäiltoina, paita ei ole välttämättä paras idea. Onneksi Ralph Lauren polo pysyvästi tuodaan vaatekaappi miehen ja naisen. Tämä kappale on todellakin "yhtenäinen" tennispelaajat! Jos et ole kovin paita, poolo on sitten sinulle. Vetoa musta poolo, ruskea tai harmaa. Yhdistää sen housut ja tyylikäs kengät. Jos tapahtuma on muodollinen, on parempi pysyä Classic - paidan. Polo pikemminkin osa rento kappaletta.

pidettävät iltamat miehen kesä-look-trendikäspidettävät iltamat miehen look-vaaleanpunainen housu-paita Man-look-hihnat-look-kuponkeja-pidettävät iltamatpidettävät man tyylikäs-look-trendikäs-iltamatMan-look-iltamat-kuponkeja


About the author

admin