tila julkkikset

Tilkkutyöohjelman kangas innoittamana hippi ja boheemi chic!

kangas sekamelska trendi-muoti-poncho-boho-chic

Tilkkutyöohjelman kangas innoittamana hippi ja boheemi chic! Myydään kaupoissa tai käsityönä, tilkkutäkki tekstiilejä käytetään nyt luoda minkäänlaista vaatteita ja asusteita.


Designmag päivityksen vaatteita ja tarvikkeita kangasta tilkkutäkki

hankkia tai tehdä itse seurata uusimpia suuntauksia muodin ja tyylin hippi boheemi chic. Tutkia niitä alla!

Mitä kangasta sekamelska ja mistä sen suosio?

kangas sekamelska tyyliin hippi-chic boheemi Photo

Tilkkutyöohjelman Sana tulee Englanti ja tarkoittaa teosta (työ) tehdään paloja kangasta (patch). Kangas kirjava näissä eri variantteja, on tunnettu siitä, että se yhdistää useita kangaspaloissa yhdessä ympäristössä. Se on näppärä tapa kierrättää paloja kuluneiden tai jäljellä tekstiilien muita hankkeita.

tilkkutäkki kangas malli-valokuva-trendi-muoti-hippi

Siksi ei ole yllättävää, ei ole se, että tekniikka valmistuksen uusia kudosten vanhoja esineitä oli suosittu antiikin ajoista lähtien. Itse asiassa se oli tapa uudelleen tekstiilien kauteen historiassa, kun he eivät olleet helppo valmistaa, ja ne olivat pääosin vähemmän saatavilla tänään!

malli-kangas sekamelska koriste-boho-chic sisustus

Perinteisesti kirjavuus kangas käsityönä käytettiin valmistaa erilaisia ​​tekstiili tähteet kannet. Tunnetaan peittoja kanaalin, nämä vuoratut peitot on tullut myös kuvan, että useimmiten liittyy käsitteeseen tilkkutäkki. Mutta ajan myötä samaa tekniikkaa tekstiilityön on tullut suosittu myös luomiseen vaatteiden ja muodikkaita asusteita. Siten, että läsnä tilkkutäkkimäistä kankaan boheemi ja hippi tyylikäs.

tilkkutäkki dress-mustalainen Photo

Nykyään voit ostaa vaatteita ja kangasta tilkkutäkki asusteet kaupoissa tai verkossa. Mutta monet fanit boheemi chic ja hippi muoti silti mieluummin tehdä omia tekstiilejä paloja antiikki kankaita. Nämä uudet tilkkutäkki kankaita valmistukseen käytetään asuja myös sisustuksessa.

Miksi se jatkaa tilkkutäkki kangas vietellä meille tänään?

kangas tilkkutäkki denim-Jean takki-nainen-muoti

Alunperin tilkkutäkki kangas keksittiin vastaamaan tarpeisiin, jotka eivät ole käytettävissä uutta kankaita tavallinen värejä. Nykyisin tekstiili- kokoonpano tekniikkaa edelleen vietellä, koska se on kiistaton viehätyksensä. Tilkkutyöohjelman kankaat on suunniteltu vakuuttavat värejä ja kuvioita. Ne ovat samanaikaisesti sävyjä ja tulosteita, jotka ovat harvoin koottu eri tavalla.

peitto-kangas-mode-poncho-nainen-style-boho-chic

Mikä olisikaan parempi vaatteet ja tyyli koristeet ja boho hippi? Loppujen lopuksi nämä tyylit perustuvat yhdistelmiin rohkeita värejä ja kukkakuvioinnit!

peitto-kangas helman lyhyen tyyli-vetopyörän

Tällä hetkellä on olemassa toinen ilmiö, joka selittää suosion tilkkutäkki kangasta. Erityisesti nämä tekstiilit käsityönä vanhan tekniikan kokoonpano eri kappaletta. Elämme yhteiskunnassa yhä tietoisempia riskeistä ympäristölle ja suojaamisesta planeettamme.

tilkkutäkki Boheemityylinen-kudos-lyhyt mekko

Tästä syystä joukko ihmisiä, jotka ovat siirtymässä tuotteiden kierrätykseen ratkaisuja luovien projektien kasvaa. Mutta tilkkutäkki on yksi eniten käytetty tässä suhteessa tekniikoita!

tilkkutäkki-muoti-Hippen-chic gypsy hame lyhyt

Kokoonpano pieniä paloja eri kankaita käytetään luomaan koriste-esineitä, tarvikkeet ja alkuperäiset vaatteita. Kerroimme äskettäin tässä artikkelissa, joka tarjoaa mielenkiintoisia tutoriaaleja tämän tyyppistä kangasta.

Mitkä ovat ominaisia ​​malleja tilkkutäkki kangasta?

tilkkutäkki kangas Jean-man-hippi-chic hipster

Että haluamme ostaa mekko kangas peitto tai tehdä sellainen itse, on tärkeää tietää tyypilliset syyt tällaiseen tekstiiliä. Kysyimme muodin asiantuntijat oppia siitä lisää. Heidän vastauksensa on löytää alla!

peitto-kangas-vaatteet-style-boho-chic

Tavanomainen rakenne kankaan peitto koostuu kolmesta osasta. Näitä ovat: kappaletta tekstiiliä; vuoraus; poika, joka yhdistää kappaletta. Lisäksi kangaspaloissa voi hyväksyä lomakkeita ja erilaisia ​​malleja. Me erottaa eri lohkojen, kangas tähteet maailmanlaajuisesti geometrinen teema ja kappaletta pieni koko (nauhat).

kangas tilkkutäkki hippi-Jean-mode-tyylikäs-boheme

kangaspaloissa muodostavat näkyvän osan ja eniten vaikuttava kankaan. He ovat ehkä mielenkiintoisin osa. Useimmiten nämä kappaleet hyväksyä kolme klassista geometriset muodot: neliö, suorakaide ja kolmio.

tilkkutäkki-tekstiili-DIY asennetaan tietokoneisiin ajatus

Käytettävissä olevien materiaalien, on mahdollista käyttää paloja kangasta eri värejä. Jotkut voivat tulostanut, kuten esimerkiksi kukka-aiheita. Luoda enemmän mielenkiintoisia kankaita, me valitsemme kappaletta ristiriitaisia ​​kangasta. Ja jos haluat vähemmän uskalias luominen, kuten vauva peitto, se yhdistää eri palasten pehmeillä pastelliväreillä.

tilkkutäkki-Jean-pussista käsin naisen hippi

Mukaan valitun vaihtoehdon ja kappaleet saatavilla, käyttö lohkot noin kaksikymmentä senttimetriä; suurin koko kappaletta, jotka tarjoavat yleisiä geometrinen muoto tai pieniä liuskoja, jotka esitetään yhdessä.

Denimkankaassa sekamelska, muoti trendi hallita

kangas sekamelska farkut naisen-style-boheemi-chic muoti

Sen lisäksi koostumuksia, jotka yhdistävät kangaspaloissa eri värejä ja kuvioita, on olemassa myös toinen tilkkutäkki luomiseen suuntaus kehittää viime vuosina. Se koostuu kokoonpano kappaletta tai nauhat denim kankaasta. Erityisiä, tämä tekniikka perustuu siihen, että denim on eräänlainen erityisen kestävästä materiaalista. Näin ollen, voidaan kierrättää kangas tähteet vanha farkut ja luottaa vahva ja uusi tyylikäs asu kerrallaan.

kangas-trendi-naisen lyhyen hame tilkkutäkki

Valmistustekniikan Denimikankaan peitto on samanlainen kuin edellä on kuvattu. On mahdollista käyttää neliön kappaletta, suorakaiteen tai pienten tekstiili bändejä. Nämä on kiinnitetty ompelu pojan ja kiinnitetään linjaliikennettä.

KENGÄT-peitto-kangas-Jean-style-boheemi-hippi-chic

Tätä tekniikkaa käytetään tuotannossa tarvikkeet ja erilaisia ​​asukokonaisuuksia. Voidaan myös käyttää sitä luoda ihoa tietokoneelta tai matkapuhelimen pussi ja kenkiä!

Tilkkutäkki kangasta ja muoti Boho tyylikäs hippi

tilkkutyö-hippi-tyylikäs-boheme-kangas-vaatteet

Luominen tilkkutäkki kangas on tullut hyvin suosittu aikaan kuningatar Victoria. Tänä aikana, tekstiilit tällainen tehtiin käyttämällä nauhat silkkiä ja samettia. Myöhemmin, jo 20-luvulla, tätä tekniikkaa käytettiin abstraktia taidetta.

kangas tilkkutäkki poncho-style-boheemi-chic

Tarina rakkaudesta välillä kankaan sekamelska ja hippi ja boheemi chic on alkuperältään 1970 Tällä hetkellä liike kukkien hyväksyttyjen asuja värit ominaista niiden kukkakuvioinnit. Tekstiili tilkkutäkki juuri vastasi tähän tilaan liikkeen.

tilkkutäkki housu-hippi-bell kamera

Niistä suunnittelijat, jotka tiedetään käyttävän tekstiili tilkkutäkki työssään tällä hetkellä, siellä Ossie Clark ja Missoni. Ensimmäinen innoittamana muoti kuvakkeet 1970-luvun Twiggy ja Mick Jagger. Mitä Missoni, brändi on tehnyt tilkkutäkki kangasta yksi tähdet Tekstiilimallistojen.

tilkkutäkki-tekstiili varrella-a-main-ajatus

1900-luvulla, tekstiilit tämmöinen vielä kehittynyt merkittävästi. Tämä on epäilemättä seurausta herätti kiinnostusta tämän tyyppistä materiaalia. Näin ollen tänä aikana, kirjavuus ei ole vain kokoonpano kankaan tähteet. Se on myös eräänlainen painettu materiaali, jotka jäljittelevät yhdistelmät kangaspaloissa.

Tekstiili tilkkutäkki, modernimpi kuin koskaan

tilkkutäkki dress-nainen-muoti-kevät-kesä-ASOS

Myöhemmin, 1990-luvulla, tällainen materiaali on löydetty uudelleen vielä kerran. Tuolloin tilkkutäkki kankaita liittyivät grunge muoti. Tässä liikkeen materiaali hallitsi luonnon ja tummia sävyjä. Harmaa, musta, tumma punaisen ja sinisen ja beigen olivat Mallissa suosittuja kankaita.

tilkkutäkki hame-hippi-chic gypsy idee

Tällä hetkellä aika on paluu tekstiili- tilkkutäkki yksivärinen. Jälkeen varjot, olemme löytämässä kauneus elävä sävyjä ja kukka-aiheita murtuu kirkkaita värejä. Tuotemerkkejä kuten Miu Miu, Fendi, Ferragamo monet muut ovat käynnistäneet kokoelmia innoittamana näitä materiaaleja.

Tilkkutäkki nahka lisävaruste-muoti-naisen-suunnittelu-Chanel

Vuodesta 2005, monivärinen materiaali ei ole koskaan lakannut olemasta osa kokoelmista suuria merkkejä. Tällä hetkellä vaatteita ja asusteita tilkkutäkki allekirjoitettu Antonio Marras, Just Cavalli, Jill Stewart, Hermes, Oscar de la Renta ja jopa Chanel!

Tekniikka tilkkutäkkimäistä sisätila

tilkkutäkki deco-Bohemian-hippi-chic

Jatkuva kiinnostus sekamelska tekstiilien johti väistämättä siihen, että luodaan koriste-esineitä, joissa kuviot tyypillisiä tämän materiaalin. Heidän joukossaan ovat verhoilu ja muut kodin tekstiilit (kannet, huovat, heittoja, tyynyt, matto ...).

kangas verhoilu tilkkutäkki-ajatus deco

Vaikka sisustus tilkkutäkki tyyli ovat suosittuja harrastajien hippi boho tyyli, ne eivät ole varattu vain koteihin sisustettu nämä tyylit. Itse asiassa, huonekalut pukeutunut kirjavat kangaspaloissa voi olla aksentti pala koristeluun tahansa huoneeseen.

tilkkutäkki-peitto-kansi vuode-style-boheemi-chic

Lisäksi tilkkutäkki voi toimia täydentämään muita koristelu tyyli ja erityisesti maalaismainen ja resuinen chic tyyli. Tällöin sävyt ja kuviot ovat yhdenmukaistaa tyypillisiä sävyjä koristeet.

Vaatteita ja asusteita kankaasta sekamelska symbolinen

poncho kangaskassi-a-käsi-bag-tietokone-style-hippi

Tilkkutyöohjelman Kangas on laajalti tunnettu tänään. Sitä käytetään sekä tulostaa että jäljittelee kokoonpano tekstiili kappaletta; mutta myös sen alkuperäisen ja käsintehtyjä vapautumista. Suosittu, nämä tekstiilit eivät rajoitu tietyn tyyppiseen vaate. On kuitenkin olemassa useita asuja ja asusteita, jotka jäävät tilkkutäkki symbolinen hippi ja boho tyylikäs.

kangas sekamelska tyyliin boheemi-hippi-chic

Poncho takki rakenne on ominainen hippi boho tyyliin. toteutetaan usein luonnon materiaaleja, se voidaan valmistaa kangas kirjava. Se on mukava takki vaihtoehto ystäville hippi muoti, jonka avulla voimme lisätä väriä maisemia syksyllä ja talvella.

tilkkutäkki hame-style-boheemi-chic muoti-nainen

Hippi tai boheemi tyylikäs helman on kellon muoto. Sen innoittamana mustalainen tyyli yhdistää paloja kangas haalistu värit. Sininen, punainen ja pinkki sävyt ovat edullisia. Se myös lisää tekstiilimateriaaliosaa kukat ja geometrinen naisellinen ja ominaisuus näyttää.

kangas-to-mosaiikki-mode-gypsy boho-tyylikäs

Luominen uudempi, lyhyt hame kangas tilkkutäkki valittaa niille, jotka haluavat yhdistää eri tyylejä. Ne ovat vapaasti kokeilla tällainen vaippa yhdistettynä puseron kirkkaita tai neutraaleja värejä. Kaikki on täydellinen syyskauden!

Puhumattakaan ...

mekko tilkkutäkki, lyhyen muoti-naisen-boho-chic kevät-kesä

Pieni tilkkutäkki mekko on eräänlainen naispuolinen pukea perimme molemmat hippiliikkeen ja grunge muoti. Riippuen väriä, voidaan kuluneet keväällä, kesällä ja syksyllä. Kylmempiä aikoja, se on saanut innoituksensa grunge sukupolvi ja ovi paidan!

tekstiili tilkkutäkki housu-hippi-gypsie

Tilkkutyöohjelman housut ovat symboli hippiliikkeen vaan myös grunge. Haluamme heidän versionsa kello, joka voi omaksua kaksi eri versioita. Yksi on valmistettu kokonaan eri kankaan; muut suosii tyyppistä kangasta yläosan ja toinen kuvun muotoinen osa.

Miten pukeutua tilkkutäkki vaatteita?

kangas sekamelska muoti-naisen-poncho-hippi

Lopuksi, jakaa vinkkejä ammattilaisilta miten vaatteita ja kangasta tilkkutäkki tarvikkeet. Tämäntyyppinen materiaali vetää sen alkuperäisen ulkoasun. Voi kuitenkin olla vaikea yhdistää muita värejä ja sopivilla lisävarusteilla. Tyypillisesti on olemassa kaksi tapaa käyttää tilkkutäkki vaatteita.

kangas sekamelska hippi-muoti-mekko-pitkän Chloe

Ensimmäinen tapa on keskittyä uskaltaa katsoa ympärilleen. Tässä tapauksessa se ei epäröi yhdistellä rohkeita värejä kaikissa osissa hänen varusteet. Voimme tehdä saman samalla puolella tarvikkeet!

style-boheemi-chic hame lyhyen kangasta tilkkutäkki

Toinen vaihtoehto olisi yhdistää tekstiili vaate tilkkutäkki, neutraalilla tai luonnollisia värejä. Musta ja valkoinen ovat perinteisiä ratkaisuja; beige, ruskea ja vihreä muitakin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Kumpi näistä kahdesta vaihtoehdoista houkuttelee eniten?

tilkkutäkki denim-Jean-poncho-nainen-boheemi-chic


About the author

admin