Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder – anews24.info

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

billige hage benk tre Fremstilling ideen planters

Å lage din egen hagemøbler er trendy, miljøvennlig og praktisk. Det er kanskje alt falt på et design benk som gjør oss virkelig ønsker, men dessverre prisen er svært høy for vårt budsjett.


Å ha billig hagemøbler og design utseende er mulig takket være de mange online DIY tutorials. Vi har valgt noen av de beste for å gi deg inspirasjon.

Benk billig å lage selv

hage benk billig tre hage benk DIY ideer

Ideer hage benk ved billig å lage selv

De fleste DIY hagebenk prosjekter krever et minimum av grunnleggende DIY verktøy: boards eller tre braketter, sag, elektrisk drill, hammer, skruer, spiker. Antallet og størrelsen på treplanker avhenge av dine egne ønsker og utendørs plass hvor du ønsker din hage benk. Endelig er det mulig å lage forskjellige hagebenk modeller - med eller uten benken, med eller uten lagringsplass, med eller uten integrerte planters.

Vi vil presentere fire DIY prosjekter billig hagebenk: rustikk hage benk, hage benk paller og to hage benk modeller vevd med lagringsplass under.

Oppdag hvordan å lage dem og velge en som passer best utendørs design og din personlige smak.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Her er en av våre favoritt hage benk prosjekter. Den rustikke utseende er veldig varm. Det er perfekt for utendørs så vel som innendørs. Faktisk, skaperen utviklet det til å være i stand til å bosette seg i hennes soverom og sette hans samling. Vi finner det også vil integrere godt i hagen, balkong eller terrasse. Oppdag trinnene i bilder av produksjonen veldig enkelt!

Benk billig tre hage med lagringsplass enkle å produsere *

For å oppnå dette, trenger du følgende materialer:

 • to treplanker rust 150 lang og 8 cm tykk og 40 cm bred
 • to ark på 40 cm lang
 • 8 store L parentes
 • 32 skruer
 • bormaskin

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

 1. Start med å plassere tre base.
 2. Plasser den første etappen på samme grunnlag, og sørge for at det er på kanten av kanten. Bildet nedenfor viser hvordan.Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilderBenk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder
 3. Plasser din operatør L på basen og juster den til der du vil legge til beinet.Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder
 4. Fjern beinet og fikse støtten L til basen.Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilderBenk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder
 5. Plasser ben på undersiden og skru braketten L i benet.
 6. Skru andre støtte L til din base og beinet til baksiden av basen.
 7. Plasser andre etappe på bunnen og plasser den i flukt.
 8. Gjenta trinn 3-6.Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder
 9. Plasser setet på benken på toppen av basen, noe som gjør at begge bena.
 10. Skru benene ved toppen ved å feste de L parentes direkte over det nedre sett av media L.
 11. Gjenta og gjenta for den andre siden.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Denne hagen benk rustikt utseende og produksjon i løpet av timer. Det er solid. Takket være sin lagringsplass som er lagt inn i hagen din, på terrassen eller balkongen, det vil tillate deg å plassere potteplanter, puter, hageredskaper eller tilbehør, eller hva du vil ha gjort.

Beundre arbeidet ditt og nyte vakre trebenk!Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Hagebenk billig pallen tre: en lek!

Det er mulig å lage en billig hage benk trepaller på flere måter. Det hele avhenger av dine ønsker og tilgjengelig plass. Demontering eller kutte et tre-pall for å lage en hagebenk er ikke et nødvendig trinn i seg selv. Standardstørrelsen på en pall er mellom 80 og 100 cm til 120 cm. Hvis den størrelsen du ønsker, så er det ingen grunn til å kutte det ut. Merk imidlertid at skodd ganske benk!

pall-size-DIY pall-sofa lounge hage

Hvis du har verktøy og ønske, her er et prosjekt Billig DIY hagebenk paller. Den vil spørre deg noen timer for å innse det. Hvis du allerede er erfarne handyman, kan du selv kommer til å gjøre det for mindre enn to timer!

Å gjøre en hagebenk billig pallen tre

De endelige dimensjoner av tre hagebenk nedenfor, er 90 cm for setet og 120 cm for benken.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Det første trinnet er å kutte skovlene til setet. Skaperne av denne hagen benken, holdt vi lengden av intervallet på 1,20 m og har valgt en bredde på 40 cm. Paletten som de brukte var 90 cm bred. Delt i to, får vi to stykker per pall. Det tar fire i alt for en hagebenk 45 cm høy.

Baksiden og armlener er valg effekt

For backsplash, tar det en hel palett. Her trenger du ikke å kutte! Backsplash er faktisk valgfritt, avhengig av om du ønsker å ha en eller ikke.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

For setet, hvis du ønsker å skape en mer behagelig sete, kan du gjøre dette:

Tilbakestill ribber av siste brett av setet. Deretter kuttes panelet til en mer komfortabel setelengde 1,20 cm og bredde 50 cm. Bredden er større for å oppnå skrå tilbake.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Armlenene også er valgfrie. For å gjøre dem, vil du bruke stykker av paller for å kaste. målt og skjære armlenene. For en hagebenk disse dimensjonene, vil brede armlener være nødvendig på 75 cm og høyde 65 cm. For å unngå hull på grunn av kutt, blir lamellene fjernet på brikkene til å kaste og lagt til sidene av armlenene!

benk ​​hage-no-prisklasseBenk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Hagebenk vevd tre: elegant og svært original

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Du kjenner sikkert godt hagebenk i tre paller og tre hage benk Recycling DIY. Her er et vevd benk prosjekt annerledes og originalt som vil endre tradisjonell hage benk DIY prosjekter.

Making billig vevd hagebenk med en tre base

For sin produksjon Brittany Blogg HACK brukt redwood. Sequoia trevirke er kjent for sin motstand mot insekter og sopp. Det er perfekt for hagemøbler vite at det ofte er i fare for å bli skadet raskt. Sequoia tre er veldig myk og derfor lett å jobbe. Du kan finne og kjøpe på tuftene av FTFI eller nettsted Presto-tre. Til slutt kan du selvfølgelig velge en annen resistente treslag: furu, teak, Douglas og andre. Hvis du kjøper en spesialitet butikken, kan du søke råd hos en rådgiver.

Du kan velge å klippe ut eller ikke å kutte cleats av tre. I utgangspunktet har Brittany besluttet å bruke sin sag og gjæringssag for dette. Her er de dimensjonene som det har innhentet:

 • To av tre braketter 115 cm (50 x 50)
 • 4 av tre braketter 47 cm (50 x 50)
 • To av tre braketter 36 cm (50 x 50)
 • 2 pakke klessnor (hver 60 m) over en ledning spole

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Vet at dimensjonene kan variere i henhold til dine ønsker. Å samle alle klossene og foten av sengen din, bruk en Kreg Jigs. Den Kreg Jigs er en DIY monteringssystem som gjør det mulig å gjennomføre DIY prosjekter raskt og enkelt. Lett å bruke selv for nybegynnere, når du kjøper den, vil dine DIY-prosjekter blir en lek!

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Sluttfasen av gjennomføringen av vevet tre benk

Her er resultatene som du får etter montering av alle tre lekter:

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Deretter gjelder en tre conditioner. Dette er nødvendig for å beskytte dine møbler. Når tørket trekonstruksjon, er det på tide å sette klærne.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Veving er viktig å få et solid fundament. Ikke nøl med å trekke hardt! Her er hvordan det:

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Som du ser Brittany besluttet å bruke denne hagebenk som et salongbord. Du kan gjøre det samme hvis du ikke har en. Dette elegante benk vil passe godt i stua eller hagen. Du bestemmer hvor den skal gå bedre!

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Andre vevd benk modell DIY billig

Den nyeste DIY-prosjekt i dag, og også ved basen tenkt å tjene som innspill benk. Men det kan integreres meget godt til utendørs hage eller terrasse. Bare legg den på et skyggefullt hjørne: på terrassen eller under en pergola. Dens fremstilling er enkel. Den elegante designen er lett å matche enhver stil. Hans kreative Caitlin ble gjort for å installere den i sin oppføring og bruke som skoskap.

For å lage dette vevet benk hun brukte jute stedet for klessnor.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Her er utstyr og verktøy er nødvendig for gjennomføringen:

 • tre av tre braketter
 • fire bordben (eller samme sprekkene)
 • blyant
 • sag
 • sandpapir
 • drill
 • skrue
 • to av jute valser
 • bomull tau (valgfritt)
 • hammer
 • fikse neglene

Kort sagt, kan du fortsette på samme måte til Bretagne og tre base på benk med klosser eller resirkulert tre. Nøkkelen er å måle dimensjonene for å få en benk for utendørs. Den store forskjellen denne vevd forrige benken er at her har vi en lagringsplass under. For å lage den trenger du fem ekstra cleats.

Fremgangsmåten for å oppnå dette hagebenk billig og chic

Å skape akkurat den samme benken i bildet, vil du trenger 2 tre lekter 127 cm, 30,5 cm 2 cleats, cleats 3 av 98 cm og 29 cm 2 cleats. Det er fullt mulig å variere størrelsen etter dine ønsker.

Bruk drill for å lage hull i samme størrelse skru deg. Bor ved slutten av hver av de to labanker på 127 cm. Disse hullene tjene til å feste bitene 30,5 cm til de av 127 cm. Etter disse trinnene, vil du ha sengen gjort basisk.

Fortsett til neste trinn, veving. Fest strengen med å fikse neglene slik det ble gjort på bildet under. Ikke nøl med å dra hardt for å få et solid fundament. Du trenger minst to jute tau ruller. Som du vil se på bildet, bomull tau som brukes for rent estetiske grunner.

Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

For å feste foten av sengen din, vil du lage hull over de 127 cm tre lekter. Du kan se hvordan bildet ovenfor.

hagebenk-no-pris-idea-ideer

Og det siste trinnet: beundre dine vakre skapelsen!
benk-woven-tre-design-produksjon Benk billig DIY Hagen: fire tutorials i bilder

Oppdag nå noen andre modeller

DIY hage benker elegant og enkel å utføre.

benk ​​hage-DIY-elegant tre-gjør-det-selv

Den store fordelen med benken er at det er faktisk en multi kabinett funksjoner. Ligger i hagen, er det en hagebenk med eller uten lagringsplass komfortabel. Sommeren avsluttet, kan du gjøre det passer inn og bruke som et skoskap, for eksempel. Det finnes også modeller som kan bli forvandlet til lav salongbord.

benk ​​hage-tre-møbler-hage produsere

Nedenfor finner du en elegant benk modell, laget av tre og med gull føtter. Det er utviklet primært for å tjene som sko skap med ekstra lagringsplass. Men vi ser også installere en moderne utendørs terrasse.

møbler-shoe-bed hage-diy

Lysingen er enkel å plassere takket være sin enkle struktur. I de fleste tilfeller er det bare med en base til base og føtter. Etter stuebordet er uten tvil den nest mest enkle å produsere møbler.
DIY-seng hage-tre-møbler-diy benk ​​hage-rustikk

Benk laget av mot belagt
møbler-shoe-benk-tre-hage-making

Nedenfor finner du en rustikk hagebenk modell. Det ble gjort fra gamle tremøbler.
benk ​​hage-DIY-tre vintage rust

Tre og faux lær gifter nedenfor for å danne en benk (hage) veldig stilig. Vi elsker makramé veggdekorasjon!

benk ​​hage-tre-moderne-ideer

Benk ide alle laget av trebenk ​​hage-tre-DIY ideerDIY-seng hage-møbler-idé-diy

kilder:

* Urban Outfitters

* The Vintage Tepper Shop

* The Merry Thought


Like this post? Please share to your friends: