Japanin Tattoo – kyse symbolit ja niiden merkitykset! – anews24.info

Japanin Tattoo – kyse symbolit ja niiden merkitykset!

Japanin kirsikka tatuointi lohikäärme-Phoenix-geisha-symbolia

Aasian kulttuuri, Japanin perinteet oma erityinen asemansa. Jännittävä, ne kiehtovat meitä ja innoittaa nykyaikainen sisustus ratkaisuja kylpyhuoneen, takapiha ja yleensä koko talon.


Tänään kääntyä toisen näkökulman kulttuurin Rising Sun: Japanin tatuointi.

Japanin tatuoinnit on pitkä historia ja syvällinen merkitys.

Siksi valinta vaikka kuvat ja logot on mielenkiintoinen askel. Se antaa meille mahdollisuuden tutustua monia näkökohtia kehon Japanin taiteen. Selvittämisessä tämä koriste perinne kehon ja sen alkuperäiset symbolit seuraavat rivit!

Merkitys tatuointi perinteinen japanilainen ja moderni

Japanin tatuointi maisema-kyynärvarren miehen ajatus

Japanin tatuointi on aina ollut syvä merkitys. Hengellinen, sosiaalisen, esteettisen ... arvot kuvien kehossa Japanin taiteen motiivien oli monia eri aikakausilta. Jotkut tarinat siirtynyt suusta suuhun sanoa ensimmäisenä tatuoinnit tällä alueella Aasiassa päivätty jo hyvin antiikin aikana. Ne ovat tyypillisiä kansan Ainu, alkuperäiskansojen Aasiassa. Heillä on toiminto antaa tytöille ja naisille ulkonäkö lähemmäksi jumalolento.

Japanin tatuointi merkitys menneisyydessä

tatuoinnit-Japani tarkoittavia-kala-puna-back

Riippumatta todellinen alkuperä Japanin taiteen ruumiin, se oli erittäin tärkeä kehitystä koko olemassaolon kulttuurin saari nousevan auringon. Värikylläisiä ja kuvia, joskus silmiinpistävää Euroopan tarkkailija, se ei ole aina saanut positiivinen arvo vain.

tatuointi-japani tarkoittavia tiger-lohikäärme-fu

Tiettynä ajankohtana, koriste kuvia saatetaan ihmiskehoon käytetään osoittamaan sosiaalista asemaa henkilön. Näin ollen ne voidaan erottaa isäntä- ja orjalaitteen. Samoin ne voivat myös merkitä ruumiin henkilö tuomittu rikoksesta.

tatuointi arm-Japani-man-ideoita

Myöhemmin japanilaiset tatuoinnit olivat mukana mafian. Yakuza tatuoinnit olivat usein piirretty koko kehoon. Osa kuvista saatiin käyttäen tekniikkaa perinteisen japanilaisen tatuoinnin: tietyllä musteella, mainitun Nara. Rikas kuvioita ja yksityiskohtia, nämä kuvat voivat kestää useita vuosia saavuttaa, varsinkin kun kattoi kaikki sarvet. Lisäksi aiemmin, prosessi voi olla melko tuskallista, koska se oli esitellä muste ihon alla käyttämällä käsintehtyjä välineitä (bambusta tai teräs)!

Pieni sanasto perinteisen japanilaisen tatuoinnin riittejä

tatuointi-punainen Koikaloja arm-idee

Japanin kieli on rikas sanakirjan sanoihin liittyviä tatuointi ja Japanin tatuoijan. Irezumi sana, joka voi olla verbi tai substantiivi ja viittaa tatuointi itse. Yhdessä tämän, on myös termi horimono, käytetään viittaamaan perinteinen japanilainen tatuointi. Taiteilija Tatuoija ammattimiehet sanotaan hänestä, horishi.

Japanilainen tatuointi fleur de kirsikka-Phoenix-esimerkki

Silloin Japanin kielen lisäksi erilliset sanoja musteita käytetään tatuoinnilla prosessin eri ruumiinosat peitetty kuvia ja eri välineisiin. Veneellä on Japanin tatuoija on oppinut jälkeen useita vuosia erikoistunut Master alalla. Aikana oppimisen tulevaisuuden Japanin tatuoijan tuntevat tekniikoita, malleja ja valmistelu välineiden ja musteet tarvitaan hän harjoittaa ammattiaan.

Japanin tatuoinnit modernein ja arvo tänään

Japanin geisha tatuointi arm-nainen-mallit

-Ajan jälkeen, kun japanilainen tatuoinnit sidottiin pääasiassa mafian, body art on kärsinyt negatiivinen kuva. Niinpä suuri osa 20-luvulla se oli jopa kielletty Japanissa. Silti kulttuuri Japanin tatuointi ei ole koskaan lakannut olemasta. On vuodesta 1945, että japanilaiset tatuoinnit eivät ole enää tehty muodollista kiellon maan nousevan auringon. Se on kuitenkin vain nykyaikaisin sukupolville, että tämäntyyppinen kehokuvat alkaa takaisin suosiota.

Japanin tatuointi nainen geisha-back-idee

Nykyään japanilaiset tatuoinnit voi jäädä kielletty joissakin julkisissa tiloissa. Tämä on ominaisuus, joka liittyy uhka mafian aiemmin. Se on edelleen olemassa joitakin julkisia ja yksityisiä laitoksia. Mutta tämä ei estä Japanin nuorison keskittyä enemmän taidetta tatuoinnilla. Kuvien ja kehon koristeet he haluavat kuitenkin pysyä paljon yksinkertaisempia kuin tyypillinen perinteisen japanilaisen tatuoinnin.

Keskittyä Japanin tatuointi symboleja ja merkityksiä kuvia

geisha tatuointi-arm-style-Japani-mallit

Kukin elementti ja symboli Japanin tatuointi on oma merkityksensä. Riippuen monimutkaisuuden kuvien, usein käy niin, että graafisen koostumus on useita mahdollisia tulkintoja. Jotkut ovat kaikille näkyvää kun taas toiset on varattu henkilö yllään tatuointi vain.

Japanin symboli tatuoinnit: lohikäärme

Japanin Dragon Tattoo-DOS-nainen-esimerkkejä

Lohikäärme on kiehtova symboli. Se tekee osa myyttisiä olentoja, jotka ovat aina vaikuttunut ihmisiä, joiden outo luonne näyttää todella mielenkiintoinen ja vaarallista. Niin mikä on viesti, joka kuljettaa Japanin Dragon Tattoo?

tarkoittaen-tatuoinnit-Japani tiger-body

Lohikäärme on eläin, joka symboloi valtaa ja voimaa. Siivet, se on yleisesti pidetään olento, joka suojelee ihmiskunnan. Vahvuus ja voima tekevät siitä yhden suosituimmista elementtejä perinteisten japanilaisten tatuointeja. Tänään, lohikäärme kuva on suosittu kaikkialla maailmassa.

Linnut Phoenix tatuoitu kehon

Japanin tatuointi Phoenix-arm-man-woman-symboli

Lintu phoenix tatuoinnit on merkitys liittyvää lohikäärmeitä. Myyttisiä olentoja par excellence, kahdenlaisia ​​eläimiä kiinni tuleen ja hänen taikavoimaa. Tämä lintu, tiedetään palanneen kuolemalta tulipalo, pidetään laajalti symboli voiton ja voiton.

Feurs-tatuointi-varsi-lehti-dead-oiseauèhomme

Sitä käyttää syynä hänen kehokuvat jos haluaa merkitä ylittämistä vaikeita aikoja elämässään. Sillä Japanin, Feeniks symboloi sanoista "mikä ei tapa se vahvistaa."

Merkitys Japanin tatuointi käärmeen muotoinen

Japani arm tatuointi miehen symboleja tiger-värit

Toinen jäsen Oriental eläinten maailmaan näkymisen Japanin tatuoinnit: käärme. Kiehtovaa kuin lohikäärme ja Phoenix, symboli kiinnitetty käärme voi vaihdella riippuen henkilön. Joillekin se on matelija, jolla on kyky suojella itseämme; niin se symboloi onnea.

Japanilainen tatuointi symbolit-tarditionnel

Toiset pyrkivät katsomaan käärme verkkopalveluna viisauden tai metaforana jatkuvaa muutosta. Kuin käärme, henkilö kasvaa, se muuttuu ja tulee viisaampia.

Japanin Tattoo Skull ja merkitys

tatuointi miehen tyyli-Japani arm

Länsimaista kulttuuria, kallo ja luurangot perinteisesti ovat kuvia kuoleman. Mutta Japanin tatuoijan, ne ilmentävät enemmän mutability ja muuttumista.

tatuointi-back-yin-yang-vaimo

Tästä syystä tatuoitu pääkalloa hengessä Japanin perinne on arvo, joka on lähellä yin ja yang elementtejä, kahteen toisiaan täydentävään, joita löytyy ympäri maailmaa. Käytä tätä symbolia, jos haluat vahvan kuvan tuo mieleen muutosta kaiken olemassaolevan ihmisen elämässä.

Japanin Koi Fish tatuointi, mitä se tarkoittaa?

Japanin tatuointi kala-puna-back-nainen tarkoittava

Koi kala on maasta nousevan auringon. Sen vuoksi, suosittu kuva Japanin tatuoijan. Ymmärtää sen merkityksen, meidän täytyy tietää legenda tässä mukava kala. Hän sanoo, että se on ainoa kala, jolla on kyky uida vastavirtaan Yellow River.

tatuoinnit-Japani-symbolia-arm-kyynärvarsi-mies

Kultakala, jotka onnistuvat palkitaan heidän rohkeudestaan ​​olemalla saa muuttua lohikäärmeitä. Joten ajatus Japanin tatuointi niille, jotka haluavat näyttää kehtaa!

Japanin tatuoinnit tiikeri ja lohikäärme ja leijona Fo

tatuointi miehen back-Japani-style-malli

Tiikeri, leijona ja leijonat Fo ovat kaikki mukana olentoja, johon sisältyy rohkeutta ja suojaa. Japanissa, kuten Kiinassa, nämä eläimet koristella sisäänkäynnit monta temppeliä. Ne ovat pitäjät ja voit koristella kehon osoittaa, että et pelkää suojata mikä on sinun.

Japanin tatuoinnit aaltojen ja veden

symboleja, tatuoinnit, Japani-aalto-merivesi

Maan Rising Sun on saari, Japanin tatuoijan käytetään ilmaisemaan valtaa veden läpi voimakkaita kuvia. Nämä ovat koristeet muotoinen runko aaltojen ja veden; ne ilmaisevat valtaa meren tuoda ruokaa, mutta myös tuhota kautta tsunameja.

Kirsikka-tatuointi-arm-japani-geisha

Kuten länsimaisen kulttuurin, aaltojen ja veden virtaukset ovat siis symbolien molempiin suuntiin. Toisaalta, he ilmaista elinvoimaa; toisaalta elämän päättymistä, joka voi tapahtua merellä.

Japanin Geisha Tattoo

fleur-de-kirsikka-tatuoinnit-Japani-nainen-talo

Kuvien ja Japanin geishas tatuoinnit perustuvat pitkälti myyttinen hahmo naisten Aasian kulttuuriin. Naisellinen ja viettelevä, Geisha on myös älykäs nainen metafora. Ne, jotka kantavat hänen kuvansa näyttää kiehtonut ja kunnioitusta tällaista naisen.

Japanin kirsikankukka tatuointi

Kirsikka-Japani-tatuointi-nainen-lapa

Cherry Blossom tatuointi on toinen vaihtoehto niille, jotka haluavat ilmaista pehmeyttä ja tasaisuutta. Esimerkki kauneuden ja hyvin lyhyen kukinta, kirsikankukkia ovat yleinen vaihtoehto nainen tatuointi käsivarteen, kyynärvarsi, selkä tai olkapään.

tatuointi-kirsikka-Japani-kyynärvarsi-vaimo

Sävyjä mustavalkoisia tai värillisiä, kirsikankukka tatuointi on erinomainen pieni tatuointi vaihtoehto. Se symboloi naisellisuutta, nuoriso- ja elinvoimaa.

Kanji tatuointi, täydentää kuvio tai antaa tietyn viestin

tarkoittaen-tatuointi-Japani-nainen-back kirjaimia

Lopuksi tulemme toiselle suosittu japanilainen tatuointi; se on kirjoittaa viestin kirjaimet tyypillistä Japanissa ja sillä on kanji nimi.

Japanin tatuointi nainen back-kirjaimet-kirsikka

Kanji tatuoinnit, joskus vetoa kuvioita antaa meille mahdollisuuden välittää tietyn viestin kopioidaan spesifisesti japanilaiset merkit. Jos haluat tarjota tällaista taidetta, aloitan tunnistamalla ideoita esimerkkiluetteloon alla:

Japanin kanji tatuointi kirjaimet tarkoittavat-symbolit-hieroglyphes


Like this post? Please share to your friends: