Tatuointi sydän: ideoita pieni tyylikäs tatuointi – anews24.info

Tatuointi sydän: ideoita pieni tyylikäs tatuointi

tatuointi sydän tatuointi pieni tatuointi nainen ranteessa

Laulussa on ranskalaisen Punainen, "Love", sanoitukset ovat hyvin yksinkertainen mutta hyvin syvällinen. Ne koostuvat ainoastaan ​​yhden sanan: "Rakkaus, rakkaus, rakkaus ...".


Ja kyllä, rakkautta ... Jos olet päättänyt tehdä sinulle sydän tatuointi, se on todennäköisesti pitävät, eikö?

Keskity alkuperästä ikonin symboli yli valikoima parhaita pikku sydämet tatuointeja.

Tattoo heart: rakkaus ikuisesti

tatuoinnit-hartia-sydän-tatuointi alkuperäisten

Todellakin, sydän on symboli käytetään ikimuistoisista ajoista lähtien. Mitä se edustaa? Sen historialliset juuret ovat todella vaikea määrittää, mutta tiedämme, että se oli jo käyttää symbolina muinoin.

sydän tatuointi pieni tatuointi idea nainen

Jos olet joskus nähnyt kuvan oikean ihmisen sydän, te tiedätte varsin hyvin, että hänellä ei ole ihanteellinen muoto, että hän antaa piirustus. Nykyään, sydän tatuointi nähdään enemmänkin idealisoitu esitys ihmissydämen, mutta se on erityisen symboli romanttista rakkautta. Tuolloin tämä ei pidä paikkaansa ollenkaan ...

Lyhyt historia alkuperä sydänsymbolia

Alkuperä Sydänsymbolin jää epäselväksi. Jotkut historioitsijat myöntävät, että ikonin symboli on todennäköisesti peräisin muoto muratinlehtien symboloivat uskollisuutta kreikkalaiset ja roomalaiset. Toiset sanovat, että sen muoto on saanut innoituksensa että nuotat ja pakarat. Kysymys on ...

sydän tatuointi sormi tatuointi

Kiinnostavaa, buddhalaiset myös käytetty samanlaista symbolia kuin vedetyn sydämen. Kuitenkin heidän kulttuurissaan, se oli edustaja viikunanlehti symboloi valaistumisen.

On myös teoria, että muotoinen sydän piirretty on peräisin antiikin kasvi nimeltään "silphium" (jota ei enää ole). Tämä kasvi käytettiin ihmeparannusta raskaana oleville naisille ja tiettyjä sairauksia. On siis olemassa symbolinen yhteys äidin, lapsen ja lähtee tämän kasvin muistuttavat sydämen.

Todellakin, sydän ei liittynyt rakkautta ennen XIII - XVI vuosisadalla. Ihmiset tuolloin näki ihmissydämen kuin avoin kirja Jumalalle jossa hän "kirjoitti" ja ohjataan ihmisiin. Aluksi rakkaus oli aina liity Jumalaan. romanttinen rakkaus, kahden olentoja, näkyy vasta paljon myöhemmin renessanssin aikana.

pikku-sormi tatuointi-tatuointi-ajatus

Nykyään monille, sydän on perimmäinen rakkauden symboli ja juhla Ystävänpäivä. Sydän on myös keskellä emotionaalinen, tunteita ja hellyyttä. Älä unohda, että sydän on tärkein elin. ainutlaatuinen ihmiskehossa, sydän on vastuussa asianmukaisen toiminnan kaikkiin elimiin. Se on aina kuuma ...

tattoo-alkuperäinen-ydin-pieni-tatuointi kerroksinen

Sydän tatuointi: rikas symboli tulkinnat

Näet symboli sydämen olemme tänään ylittänyt ajan. Monet tulkintoja myönnettiin. Oli kuitenkin aina symboli jotain positiivista ja välillisesti liittyvät rakkautta. Se ei ollut romanttista rakkautta, mutta rakkaus kaikissa muodoissaan: rakkautta äidin ja lapsen välillä, ja uskollinen Jumala.

kyynärvarsi-tatuointi-sydän-ajatus

Suuri tai pieni sydän tatuointi?

Jos tatuointi sydän tuomme teille onnea! Symboli uskollisuus, valaistuksen ja erityisesti emotionaalista ... Sydän on positiivinen symboli ja rikas merkityksiä.

Suuri tai pieni sydän tatuointi? Se riippuu toiveesi mutta myös mihin haluat tatuointi. Sormeen, se on melko pieni ja minimalistinen, tatuoituna reiteen, nilkka tai kyynärvarren, se voi viedä tarkempia muodossa.

sydän-tatuointi-idea-aamiainen ranne tatuointi

Sormi tatuointi: minimalistinen ja tyylikäs trendi

Sormi tatuointi on yksi suosituimmista tatuointeja aikoina. Huomaamaton, tyylikäs pieni - voitko tatuointi pieni sydän yhdellä sormella. Pysyvä tai tilapäinen - se riippuu jos aivan omaan valintaan.

Merkittävä trendi häät äskettäin, rengas tatuointi. Ja kyllä, siellä on sormilla ystäville ikuisesti. Ei mahdollisuus menettää. Rakkaus ikuisesti.

sormi-tatuointi-idea-pieni-tatuointi-nainen

Ranne - hyvä paikka pieni sydän tatuointi

Ranne on myös usein valittu paikka tehdä pieni tatuointi. Jos olet päättänyt tehdä sinulle kestävän tatuoinnin, tietävät, että iho ranteessa on hieno. Tatuointi ei ole erityisen huono, mutta joillakin alueilla kehomme ovat herkempiä kuin toiset.

Aamiainen ranne tatuointi-sydän-tatuointi-ideoita

tatuointi-sydän ranne tatuointi-iso-idea

Alkuperäinen sydän tatuointi tulkinta pieni-tatuointi-sydän-ranteessa tatuointi-nainen

Tatuointi sydän niskaan

Japanin uskovat, että kaula on osa houkuttelevin body body. Mikä loistava paikka saada tatuointi sydän sitten! Etuna kaulan tatuointi on, että voit aina piilottaa sitä hiukset. Näin se pysyy huomaamaton.

Niska tatuointi-tatuointi-sydän-vaimo

kaula-tatuointi-sydän-nainen-tatuointi-ajatus

Nilkan tatuointi - pieni huomaamaton sydän

Tässä toinen iso trendi, nilkan tatuointi. Tämä on hyvä paikka tehdä vähän sydän tatuointi ja näyttää kesällä. Muista, että pysyvä tatuointi ei tulisi ottaa aurinkoa vähintään 6 viikkoa. Saat omasi kevättalvella jos haluat olla kesäksi!

nilkka-tatuointi-ydin-pieni-tatuointi

Henkilökohtainen sydän tatuointi

Pysyvä tatuointi on jotain kuluvat koko elämäsi. Tässä syy, meidän täytyy miettiä tarkasti ennen tatuointia. Yleensä se on aina parempi aloittaa pienellä tatuointi, joka voi kehittyä asteittain. Jos tämä on ensimmäinen tatuointi, aloittaa pienestä ja usko kahdesti mallin ja paikka. Voit etsiä piirustuksia ja kuvia verkossa luoda / piirtää muokatun tatuointi malli.

tatuointi suunnittelun-ideoita

Väliaikainen tatuointi mennä pienin askelin

Et vieläkään ole varma, ja epäröi pysyvästä tatuointi? Kokeile väliaikainen tatuointi! Jos sinulla on jo malli mielessä ja olet valinnut paikka, jossa tatuointi, niin ei ole mitään helpompaa kuin yrittää pysyvää tatuointi. Näin näet, miten sinusta tuntuu, ja jos se on todella sinulle. Hennatatuoinnista, tatuointi kynä tatuointi, tatuointi airbrush kaavain kanssa ... On useita väliaikainen tatuointi mahdollisuuksia että pään todellinen.

piirustus-tatuointi-alkuperäinen-idea-pieni-tatuointi-sydän


Like this post? Please share to your friends: