Phoenix tatuointi: merkityksiä ja ideoita kuvina – anews24.info

Phoenix tatuointi: merkityksiä ja ideoita kuvina

Phoenix tatuointi geometrinen tatuointi varsi tatuointi

Kiinnostaisiko Phoenix tatuointi ? Mikä on sen merkitys? Keskity Phoenix tatuointi alkunsa enemmän erikoisvalikoima suosikki Phoenix tatuointi ideoita.


Löytää ne!

tatuointi arm-Phoenix-idea-tatuointi miehen alkuperäiset

Phoenix tatuointi: salaperäinen lintu

feeniks, kirjoitetaan nyt Phoenix, on hyvin kaunis salaperäinen lintu, joka on perusta monia legendoja ympäri maailmaa. Hänen nimensä on luultavasti assyrialaiskylissä alkuperää. Feeniks on pyhä lintu kaunis höyhenpeite - kulta, punainen, violetti ja sininen. Hän elää 500-1000 vuotta hän sytytti yksin ja reniât. Kaikki mytologiat osoittavat, että tämä lintu oli kyky syntyä uudelleen, tässä on miksi se symboloi uudestisyntyminen ja kuolemattomuus. Se liittyy myös jumala Ra Egyptin auringosta.

Phoenix tatuointi takaisin tatuointi mies Phoenix

Uskotaan, että Phoenix tarina alkaa muinaisessa Egyptissä. Lopuksi on myös todettu Persian mytologian, Kreikan, Rooman, Kiinan, Japanin, Korean, Intian ja slaavilainen. On kreikkalainen myytti, joka kertoo sen ulkonäkö yksityiskohtaisesti. Itse asiassa, tämä myytti on sekoitus useita elementtejä legendat viljelykasvien lueteltu edellä. Kreikan myytti on myös samanlainen Egyptin myytti.

Phoenix tatuointi nainen takaisin lintu tatuointi

Joka symboloi feeniks tatuointi mukaan kreikkalaisen myytin?

Kreikkalaiset uskoivat, että Phoenix asui Arabiassa lähellä makean veden lähde. Joka aamu aamunkoitteessa, hän kylpee suihkulähde ja lauloi niin että Apollo, jumala musiikin ja valon, innostunut hänen äänensä, pysähtyi vaunuissaan (aurinko) kuuntelemaan enkelijoukkoineen laulun. Legendan mukaan Phoenix söi aamukasteen.

Feeniks on lintu, jolla on kyky uudistua ja siten voi loukkaantua tai tapettu. Hän on edelleen sinkku ... Legendan mukaan vuonna aikaa voi olla vain yksi feeniks lintu maailmassa, joka elvyttää sen tuhkasta.

feeniks lintu tatuointi tatuointi nainen ranteessa

Päätyttyä elinkaariajattelun, feeniks rakentaa pesä tuoksuva puu, kaneli ja myrtti oksat ja laita se tuleen. Se polttaa yhdessä pesäänsä ja muuttuu tuhkaksi. Kolme päivää kulunut, hän näki Phoenix jälleen, nuori ja vahva. Se kokoaa jäljellä tuhkaa muna mirhamia ja lensi Heliopoliksessa jossa vahvistetaan muna alttarille Jumalan auringon. Tässä syy, että kreikkalaiset, feeniks symboloi ylösnousemus (Revival) kuolemattomuus, elämä kuoleman jälkeen, voittokulkua Disaster tulipalo ja elämä ja uusi alku, mutta myös jumalallisen rakkauden. Kaikissa legendoja, Feeniks on rakkauden symboli.

Phoenix tatuointi moderni tatuointidesign

Tatuointi feeniks symboloi kuolemattomuutta, tulta ja rakkautta

Slaavilaisten kansojen, erityisesti Venäjän, soita lintu tulipalon. Ne kuvaavat häntä taika lintu värikäs höyhenpeite ja kirkas kuin hänen höyhenet tehtiin tulipalon. Tulilintu, Phoenix, asuu kruunu pyhän puun. Hän on sanansaattaja Jumalan tahdon, joten sen kyky lentää välillä maailma jumalten ja ihmisten maailmaan.

Kiinalaisessa mytologiassa feeniks elää pois ihmisiltä Kunlun Vuoria. Legendan mukaan oli olemassa kaksi Phoenix - uros ja naaras. Naaras Phoenix kutsuttiin Huang ja symboloi kuun ja miesten feeniks kutsuttiin Feng ja symboloi kesän ja auringon. Yksi vanhan nimet Phoenix on juuri Fenghuang. Tämän jälkeen jumalat päättävät muuttaa miehen ja naisen yhdessä lintu on symboli yin ja yang, armoa, rauhaa ja rakkautta.

Phoenix tatuointi suunnittelusta tatuointi käsivarteen nainen mies

Neljä vartijoita pyhää maailmaa: Phoenix Kiinan mytologian

Muut legendat sanovat, että Phoenix edustaa tulipalo, joka on peräisin maapallon. Aasian mytologiassa, Phoenix on yksi neljästä valvojana pyhän maailman. Neljä pyhä valvojana maailmaa ovat:

  • kilpikonna käärme - Pohjois huoltaja ja osa vettä, sen kausi on talvi ja sen väri - musta
  • valkoinen tiikeri - West maalivahti, hänen elementti on metallia (Earth), sen vuodenajan syksyn ja valkoinen
  • valkoinen Dragon - Guardian East, sen elementti on puuta (Air), sen kausi on kevät ja väri - vihreä
  • feeniks - South maalivahti, hänen elementti on tulipalo, ajallaan - kesällä ja punaista väriä

Todellakin, Phoenix höyhenpeite on sekoitus kaikki värit - valkoinen, musta, sininen, vihreä ja punainen. Ovatko kaikki värit kerätty suojukset. Mikä puolestaan ​​vahvistaa legenda, että Phoenix on huoltaja vahvin neljän.

Japanin Legendan mukaan Phoenix, tulipalo lintu, näkyy maapallolla yksi tehtävä - auttaa ihmisiä. Sen läsnäolo liittyy aloitti uuden aikakauden. Se on auringon symboli, uskollisuutta ja rakkautta.

tatuointi-Phoenix-nainen-arm suunnittelu-Phoenix

Phoenix Persian mytologian - voimaa ja tietämyksen

Persian kulttuuri, feeniks on kuvattu suuri lintu korkean hopeaa tulinen siivet, riikinkukon pyrstö, kynnet leijona ja pää koiran. Pesänsä on puussa tuntemus.

lintu-tatuointi suunnittelun Phoenix-lintu tatouag

Kuten näette, Phoenix tatuointi on runsaasti merkityksiä. Se symboloi kuolemattomuutta, rakkaus, rauha, voimaa, älykkyyttä. Tämä lintu on inspiroinut tuhansia legendoja ja tarinoita. On kuitenkin mystinen hahmo. Emme vielä tiedä, onko hän todella olemassa vai ei. Nyt löytää loput meidän Phoenix tatuoinnit grafiikkagalleria: nainen-tatuointi-Phoenix-arm-nainen-ideoita

Phoenix suunnittelu geometrinen tatuoinnin tatuointi-tatuointi-Abstract-Phoenix-back-vaimo tatuointi arm-nainen-idea-pieni-tatuointi suunnittelun back-tatuointi naisen feeniks lintu tatuointi aamiainen tatuointi heimojen-Phoenix-tatuointi-lintu-idee tatuointi-Phoenix-piirustus-musta-ideoita-lintu tatuointi tatuointi-DOS-nainen Phoenix-tatuointi-ajatus alkuperäisen Phoenix-tatuointi-nainen-idea-breakfast -tyylisen tatuointi tatuointi-Phoenix-nainen-tatuointi ideoita suunnittelu-tatuointi-Phoenix-nainen-ideoita heimojen-tatuointi

Ajatus Phoenix väliaikainen tatuointi tehdä hennanainen-tatuointi-au-henna-tatuointi-väliaikainen-Phoenix Phoenix tatuointi-arm-man-lintu tatuointi tatuointi suunnittelun-idea-Phoenix-tatuointi heimojen tatuointi-Phoenix-idea-aamiainen-lintu tatuointi tatuointi-DOS-Phoenix-tatuointi-pieni-heimojen

Lisää ideoita täältä ...


Like this post? Please share to your friends: