Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää – anews24.info

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka tatuointi on useimmiten liittyy intiaani heimojen. Useimmissa heimot, sulka symboloi voimaa ja viisautta lintuja. Intiaaneja käyttivät höyheniä niiden rituaaliseremonioissa koska kynä edusti henkeä lintu.


Jälkimmäinen pidettiin pystyy puhdistamaan mielen, kohottaa ja puhdas energia ympäristö.

tatuointi kynä tatuointi suunnittelusta

Native American kulttuuria, ajateltiin, että kynä ilmentää pyhää henkeä lintuja.

Merkityksiä sulka tatuointi vaihtelevat lintulajia.

Esimerkiksi, höyhenetkotka llä on erityinen merkitys. He olivat kuluneet soturit tunnustuksena heidän urheutta ja rohkeutta. Kotka sulka osoitti aatelisto sydämen ja annettiin vastaanottajaa helposti lentoon matkustaminen (henkisesti ja kirjaimellisesti).

tatuointi ideoita tatuointi kynä nainen takaisin

Sulka Tatuointi: tarkoittaen innoittamana Alkuperäisten amerikkalaisten

Native American kulttuuria, symboli kynän teki myös viestintää. Höyhenet olivat usein nähty haltijoina viestejä henkisestä maailmasta ja kynä tatuoinnit lähetetään voimakas ihanteet pyhästä vaihto. Itse asiassa monissa kulttuureissa, löytää kynä hänen tiellään, oli suora viesti rakastettusi jotka olivat läpäisseet henkimaailmaan.

Vuonna symboliikkaa ja myytti kelttiläinen , Morrigan hahmo kantoi hienostunut takki höyheniä (korppi höyhenet). Takkinsa oli hänen tapansa muuttumassa lintu. Legenda kertoo, että hänen kykynsä muuntua lintu oli perustana hänen korkea ajattelun, ja hänen silmänsä Voit "lintuperspektiivistä" hengellisessä ulottuvuuksissa. Muuntuu linnun, hän voisi myös helposti matkustaa ja nähdä maailmaa.

sulka tatuointi idea tatuointi vapautta

Sulka tatuointi Egyptin kulttuuri

legendoja egyptiläinen myös puhua sulka tatuointeja. Heille sulka symboloi viisautta jumalatar Maat - luku matriarkka julistamaan totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Aikana muumioituneen anubis ja Maat vertailla sydämen paino paino kynän puhtauden määrittämiseksi sielun. Jos sydän oli kevyt kuin höyhen, sielu pidettiin puhtaana ja mieli oli vapaa siirtymään eteenpäin evoluutio.

tatuointi kynä tatuointi idea korvan

Näin höyhenet ovat myös hengellisiä statussymboli monissa kulttuureissa. kaikenlaisia ​​merkkejä löydämme joka koristaa niitä höyheniä hallussa. Ritareita, naiset hattujen päähineet, sankarillinen merkkiä hapsuiset takit - kaikki nämä merkit ovat ryhmä ihmisiä poikkeuksellisten valtuuksien, mutta myös rohkea ja avaa sydämensä.

sulka tatuointi alkuperäinen tatuointi käsivarteen tatuointi

Laajempi näkemys sulka tatuointeja kohtelee ajattelu, äly ja korkeampi mieli. Tämä johtuu siitä, että höyhenet ja linnut liittyvät ilmaa ja taivas. Tämä on myös loogista yhteydessä unelma, inspiraatiota, hengellinen ylösnousemus ja tunneäly.

Voimme siis päätellä, että kynä symboloi koko lista hyviä asioita! Ne ovat:

 • henkisyys
 • tunneäly
 • vapaus
 • puhtautta mielen
 • minded traveller
 • nuorentaminen
 • maaginen
 • unelmat
 • selvennys
 • muutos
 • inspiraatio
 • Advanced ajattelu
 • rohkea ja puhdas sydän

Sulka tatuointi myös kumppaneita kirjoittamista, kirjallisuutta ja runoutta.

Kynä voi myös liittyä kirjallisesti. Useimmat pomo oli hanhen höyheniä, kukko, joutsen tai ankka. Vielä nykyäänkin kynä kirjoittaa liittyy runouden ja kirjallisuuden. Se ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna keskiajalla. Yleensä he käyttivät hanhen höyheniä - helposti ja paksu. Ei ollut samanlaista kyniä - jokainen kynä oli myös yksittäinen sen kirjoittaja.

Sulka tatuointi voi siis symboloida halu elää yhdessä, kirjoittaa oman ainutlaatuisen elämäntarinansa, on ilmaiseksi, itsenäinen ja rohkea.

Kuten näette, tatuointi kynä on runsaasti merkityksiä, mutta yhteinen piirre kaikkien tulkintojen ja se liittyy aina vapaus.

Feeling vapaa Henkien? Kynä on sitten tatuointi sinulle ...

kuvitus tatuointi kynä-alkuperäinen-ideoita-tatuoinnit

Mikä malli ja mihin paikkaan kynäni tatuointi valita?

Malli riippuu sijainnista ja päinvastoin. Jos tatuointi on ensimmäinen elämässäsi ja kehon, aloita vähitellen. Ensinnäkin se on parempi olla tyytyväisiä pieni tatuointi. Valitse paikka, joka ei ole kovin näkyvä tai että voit helposti piilottaa vaatteilla. Kynä kengittää loistava tatuointi käsivarteen tai kyynärvarsi, ranne tatuointi, tatuointi nilkka, selkä tatuointi tai tatuointi sormella. Rakastamme ajatus saada tatuoinnit jotain pientä ja minimalistinen korvan taakse.

On parempi varata näkyvän kehon alueille tai näkyvä tatuointeja, jotka olet todella varma. Ja jos olet todella varma tatuointi, aloittaa väliaikainen tatuointi. On monia muunnelmia väliaikainen tatuointi.

Tatuointi kynä on ihanteellinen ranne tatuointi.
ranne tatuointi kynä-ideoita

3D tatuoinnit ovat hyvin muodikas. Rakastamme niiden futuristinen ja geometrinen puolella. Alla muotoilu antaa sinulle idea tatuointi kynä alkuperäistä 3D-versio.

3D Model sulka tatuointitatuointi kynä-3d-tatuointi-ajatus alkuperäisen

Olemme aina neuvomaan uusia faneja tatuointi tehdä piirustuksen tatuointi tyyli he kuvittelevat. Älä pelkää tehdä (vaikka et ole kovin hyvä) ja kehittää ainutlaatuinen tatuointi idea.

Voit myös aloittaa sulka tatuointi ja kehittyy vähitellen. Lisää lintuja, pieniä kukkia, nimi rakkaasi (t) ... Kaikki mitä haluat ja voit näyttää ajatus.

tatuointi kynä lintu-tatuointi heimojen-tatuointi aamiainen

Monimutkainen muotoilu (kuin alla, esimerkiksi) vaatii enemmän kärsivällisyyttä ja resursseja toteuttaa. Vähemmän monimutkainen malli on, sitä helpompi on tehdä. Hyvin yksityiskohtaisia ​​tatuointi malleja vaativat merkittävän määrän mustetta. Jos pidät millainen kuvio, järjestämään kärsivällisyyttä!

tatuointi suunnittelun-tatuointi heimojen-lintu-ideoita

Pieni tatuointi Alla on paitsi söpö, mutta myös melko helppo saavuttaa. Tutustu loput meidän tatuointi ideoita kynä ja piirustuksia alla.

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytääSulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytääSulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Sulka Tattoo Merkitys ja 20 tatuointi ideoita löytää

Tuntuu väliaikainen tatuointi? Käy Sioou.


Like this post? Please share to your friends: