Nilkka Tattoo: pieni, herkkä ja täydellinen kesä – anews24.info

Nilkka Tattoo: pieni, herkkä ja täydellinen kesä

nilkka tatuointi idea tatuointi hillitty nainen

Nilkka tatuointi on pieni, huomaamaton ja täydellinen kesä! Nilkka on yksi tatuoitu mies ja nainen kehon paikoissa. Jos olet valinnut tämän paikan tatuointi, mutta epäröi vetämiseen tämä artikkeli on sinua varten.


Olemme valinneet 20 nilkan tatuointi ideoita. Löytää niitä ja löytää joka herättää eniten persoonallisuutta.

Nilkka Tattoo: ideoita pieni ja herkkä tatuointi

tatuointi-moon-pieni-tatuointi Nilkka

Nilkka on erittäin hyvä paikka ottaa ensimmäinen pieni herkkä tatuointi. Kesällä voit paljastaa talven ja pidä lämpimänä. On olemassa useita mahdollisia malleja. Esitämme teille joitakin suosikki tatuointi malleja nilkka.

Merkittävä etu nilkan tatuointi on, että voit helposti piilottaa sitä sukat, esimerkiksi. Vaikka yli 25 vuotta tatuointi on moderni ja ei enää pidetä rikollinen tai vanki, jotkut ihmiset pysyvät varattu suhteen tatuointeja. Jos sinulla on työhaastattelu, esimerkiksi voit piilottaa tatuointi ehkäisevästi välttää ottamasta riskejä. Ja kesällä, osoitat hyvän nilkan tatuointi rannalla! Muista, että pysyvä tatuointi ei saisi olla alttiina auringonvalolle vähintään 30-40 päivää. Jos haluat olla nilkan tatuointi kesäksi, tee se talvella tai syksyllä.

kaktus tatuointi nilkka tatuointi pieni tatuointi idea

geometrinen nilkka tatuointi

Muodot ja geometriset linjat ovat kaikkialla. He sisustaa moderni ja ulkoa ja ottamalla käyttöön "Scandinavian" rakastettu, paljon haetaan ... Tatuoinnit eivät ole poikkeus. Geometrinen tatuointi on suosikki monia ihmisiä sen minimalistinen puolella. Yksi sen eduista on, että voit suunnitella sen niin. Voit aloittaa kolmio, neliö tai yksinkertainen ympyrä ja sisustaa sen toiseen vaiheeseen elämäsi. Jos haluat tietää enemmän merkitystä geometristen tatuointeja, tutustu äskettäin artikkelin omistettu tästä aiheesta.

Ajatus-tatuointi-nilkka-delta

Kaksi tatuoinnit alkuperäinen kolmiota nilkka tatuointi geometrinen tatuointi alkuperäinen tatuointi pieni

Kukka tatuointi on hyvin naisellinen ja herkkä.

Jokainen kukka on sen eri merkitys. Ruusu on tietenkin rakkauden symboli, mutta ei ... Laventeli on yksi aromaattinen kukkia, arvostetaan sen herkkä maku. Yleensä se liittyy tyyneyttä, puhtautta ja rauhaa.

Laventeli tatuointi nilkka tatuointi pieni tatuointi idea

Daisy on makea ja valkoinen kukka. Sitä pidetään symboloi puhtautta, viattomuutta, puhdas rakkaus. Sen nimi on johdettu kreikan merkitys on helmi vaikutus. Daisy sopii huomaamaton nainen tatuointi.

tatouge-kukka-tatuointi-nainen Nilkka-smallnilkka tatuointi idea tatuointi pieni tatuointi nainen

Laakerinlehtiseppelemerkki, laakeriseppele, on myös mukava merkki, joka voi olla koristeltu herkku miehen ja naisen nilkan. Bayhin kanssa voittoon, kunniaa ja kuten nimestä voi päätellä - voiton.

nilkka-tatuointi-Laurel ajatus

Täysikuu tatuointi? Tatuointi kuvassa alla on todella tyylikäs ja huomaamaton. Kuu on elämän symboli ja naisellinen. Me todella rakastamme Moon tatuointi alla:

pieni-tatuointi-nilkka-tatuointi-ideoita

Sydän tatuointi on myös usein valittu miesten ja naisten tatuointi. Nykyään, sydän liittyy romanttinen rakkaus ja liiton rakkautta. Huomaamaton ja helppo tulkita, tatuointi voi olla todella kaikkialla: ranne, sormi, nilkka. Voit valita räätälöidyn version. Alla näemme sydän koostuu pienistä ruusuja. Kaksi romanttisin symbolia yhdessä!

pieni-tatuointi-sydän-pinkki-nilkka-tatuointi

Musiikki on intohimosi? nuotit tehdä ihania tatuointeja. Aloita yhden nuotin ja jälkitäytä ja laajuudesta muille. Näin voit kirjoittaa oman laulun.

tatuointi Nilkka-musiikki-muistiinpanot

Pidätkö eläimistä? Eläin sitten nilkan tatuointi on sinulle!

elefantti tatuointi nilkka tatuointi idea

Eläin tatuointi on todella suloinen! Elefantti symboloi viisautta, varovaisuutta ja muistia. Muistat varmaan hindujumala Ganesh? Kirahvi on korkein eläin maailmassa. Se saavutti 5,5 metriä korkea. Kiinassa ja Lähi-idässä, kirahvi symboloi rauhaa, hiljaisuutta ja erämaa. Se on myös erittäin söpö!

tatuointi-kirahvi-pieni-tatuointi-ajatus Nilkka-tatuointi

Kuten varmasti tiedät, tatuointeja otettiin käyttöön ensimmäisen kerran Euroopassa merimiehet. Se ei ole väärin sanoa, että ankkuri oli ensimmäinen Länsi tatuointi. Jos ankkuri tatuointi on klassinen ja se on myös hyvin esteettinen.

ankkuri tatuointi nilkka tatuointi

Nauttivat vaellus? Me rakastamme sitä siellä, mutta se on myös hyvin puoleensa tatuointeja vuoria. Vuoren symboloi kuolemattomuutta, majesteetti, pitkäikäisyys, vakautta. Kaksi vuoristo nilkka tatuointi ideoita:

tatuointi mount-tatuointi Nilkka

tatuointi-vuoristo-aamiainen nilkan tatuointi

Siipi tatuointi sopii niille, jotka etsivät jotain klassista. Siipi symboloi vapautta ja valtaa. Ihanteellinen nilkan tatuointi. Voit tehdä kaksi siipeä kullakin nilkan mielenkiintoinen ja tasapainoinen puolella.

tatouge Nilkka-herkkä naisen-tatuointi-ajatus

Jos puu tatuointi on myös erittäin hyvä idea. Puu on todella tyylikäs tatuointi. Palm, mänty, koivu - jokainen puu tekee oma merkityksensä. Jälkimmäisessä vaihtelee luonnollisesti eri kulttuureissa. Yksi yleisimmistä tatuoinnit puu on elämän puu symboloi ... elämä!

nilkka-tatuointi-akseli-pieni-tatuointi-huomaamaton

Yksi ei päätä tatuoida päivä huomenna.

Useimmissa tapauksissa se on hetki kauan odotettu ja tapahtumien yhteydessä tapahtui meille. Ennen valintaa tatuointi, harkitse tarkkaan, miksi haluat tehdä. Näin on helpompi löytää symboli, joka vastaa tunteita. Ja tärkeintä on antaa sille henkilökohtaisia ​​ja positiivinen merkitys. Jos otat ensimmäiset askeleet tatuointia, aloittaa pienellä pysyvä tai väliaikainen tatuointi.

nilkka-tatuointi kukka-pieni-tatuointi

Rakastat luontoa ja kasveja? Jos haluat värikäs ja hyvin omaperäinen tatuointi, myös Tervetuloa tutustumaan kasvitieteellinen tatuointeja, satunnaisia ​​ja herkkä Pis Saro. Nämä luomukset ovat hienoksi työstetty ja erittäin hienostunut.


Like this post? Please share to your friends: