Lattiat ja Matot

Vinyyli lattialaattojen sementti jäljitelmä: Retro ja moderni

jäljitelmä vinyyli lattialaattojen sementin ajatus

Muovimattopin- Sementtikattotiilet jäljitelmä on palannut! Innoittamana hienovarainen kauneus Marokon laatat, sementtilaatat jälleen sijoittaa modernin oleskelutilat.


Tällä kertaa muodossa helpompi asentaa, huoltaa ja halvempaa. Tutustu valikoimaan 30 sementti lattialaattojen jäljitelmä ideoita sekä neuvomme ja hintatietoja.vinyyli ideoita maaperän sementti laattojen jäljitelmä

Ensimmäinen, näemme mitä etuja ja haittoja vinyyli lattialaattojen sementtiä jäljitelmä. Sen jälkeen, esitämme muut jäljitelmä sementti laatta ratkaisuja matot, laatat, tapetit, laatat ja muut liima.

Sementtikattotiilet-suunnittelu-malli-idee

Lattia on olennaista tahansa huoneeseen - sen väri, sen ylläpito, sen ilme. Ei ole väliä, mikä osa asuintilaa on, olohuone, ruokailuhuone tai kylpyhuoneen, sementtilaatat kaunistella tahansa sisustukseen. He pukeutuvat paitsi lattiasta, mutta myös seinät, backsplash keittiössä ja jopa työtasot. sementtilaatat ja alkuperäinen kuvioita on hyvin houkutteleva monille ihmisille. Kerralla retro ja moderni, se asentaa niitä kaikkialla: keittiö, olohuone, ruokailuhuone, kylpyhuone ja jopa makuuhuoneessa.

vinyyli kerroksen lounge sementti laattojen jäljitelmä

Haluatko uudistaa kodin tuhlaamatta paljon rahaa eikä raskasta työtä? Jäljitelmä pinnoitus sementtilaatat tulevat eri värejä, malleja ja muotoja ja voit päivittää sisustus kodin.

harmaa jäljitelmä vinyylilattia olohuone valkosementin laatta

Jos haluat vain päivittää sisustusta, ei tarvitse pukea kaikki sementti lattialaatat. Voit tehdä sen vain aluetta määritellä tiettyä tilaa: keittiö saari, merkintä, tulipalo jne Se voidaan myös asentaa matot luoda kaunis koriste aksentti. Jopa pieninä määrinä, hinta sementtilaatat pysyy melko korkeana. Onneksi on olemassa muita taloudellisia ratkaisuja, jotka jäljittelevät onnistuneesti aito kauneus sementtilaatat.

vinyyli maaperän sementti laatta jäljitelmä

Vinyyli: Universal ratkaisu edulliseen hintaan, jonka avulla voit nauttia aitoja ulkoasua sementtilaatat, mutta modernisoitu. Vinyyli on todellakin kameleontti materiaalin. Joskus se jäljittelee puuta, joskus se jäljittelee laatta sementti. Se on monia muotoja ja sen suuri etu on aina helppo huoltaa. Vinyyli on saatavilla laaja valikoima värejä, kuvioita, pintamateriaalit. Lisäksi, se on kestävä ja erittäin kestävä. Se on usein nähty ulkona suunnittelun lattia terassi tai parveke. Hinta vinyyli jäljitelmä sementtilaatat vaihtelee 10-32 euroa per neliömetri.

suunnittelu jäljitelmä-laatta-to-Sementtikattotiilet

Valitse vinyyli jäljitelmä sementtilaatat takki lattialle hänen keittiö, olohuone, ruokailutila tai muussa huoneessa, on taloudellinen ja esteettinen viisas valinta.

sisustussuunnitteluyrityksen-sooli-sol-vinyyli-laatta jäljitelmä sementin

liima laatat ovat toiseksi yleisin valinta, kun se tulee valita vaihtoehdon jäljittelevä sementtilaatat. Visuaalisesti niillä on sama ilme, se on vain kosketti tuntuu eroa liiman ja lattialaatat totta. Kuten vinyyli, liima laatat on helppo säilyttää ja halpaa verrattuna hinta todellinen sementtilaatat.

vinyylilattia sininen sementti laatta jäljitelmä

Laatat jäljittelemällä sementtilaatat: toinen käytännön ja edullinen vaihtoehto. Sen hinta on korkeampi kuin vinyyli, mutta silti melko helposti pieniin budjetteihin. Laatat jäljitelmä sementtilaatat voi pukea lattia ja seinät. Keittiön backsplash, se on ensisijainen taustakuva. Tämä pilaa nopeammin kuin laatat.

elävä seinän ideoita-sementtilaatat jäljitelmä

Matot: toinen mahdollisuus nauttia kauniista perusteella sementtilaatat edulliseen hintaan. Suuri etu lattiamatot on, että voit asentaa sen kaikkialla. Kun haluat vaihtaa sisustus, poistat sen, löydät hänet toiseen paikkaan tai varastointia.

maaperän vinyyli jäljitelmä sininen sementti laatta

Jos haluat pukeutua oman keittiön backsplash tai seinään oman kappaletta sementtilaatat, on kolmas vaihtoehto jäljitelmä: taustakuva. Rakastamme upea sininen backsplash tämän modernin ilmeen keittiö:

vinyyli maaperän sementti laatta jäljitelmä

Mitä sementti laatta? Sementti laatta on eräänlainen päällysteen värillisiä sementit. Sen valmistustekniikan, esiintyi ensimmäisen kerran vuonna puolivälissä 19th century Ranskassa, on ainutlaatuinen, koska se ei vaadi ruoanlaittoon. Sementtilaatat todella valmistettu käyttäen hydraulista puristinta.

sementti laatta lattia idea

Pyhä Nail Yritys tarjoaa näkökohtia lattiaratkaisuihin sementtilaatat: vinyyli, laatta, laminaattilattia.

päällyste-laatoitus-kerros-vinyyli jäljitelmä

Mitä se on velkaa sen viehätys sementti laatta? On ansiosta monipuolinen ja ainutlaatuinen malleja, jotka on niin arvostavat nykysuunnittelijoilta ja muotoilun ystäville. Se pystyy koristella ripauksen vailla omaperäisyyttä mihin tahansa huoneeseen.

vinyyli vinot sisäänkäynti sementti laatta

Nykyaikainen keittiö backsplash pukeutunut jäljitelmä laatta sementtilaatat: kaunis koriste aksentti, mutta ei pelkästään, se on erittäin kätevä kun ruoanlaitto. Laatta on helpompi ylläpitää ja kestävämpi kuin taustakuva.keittiö backsplash idea-kellarissa-vinyyli-laatta jäljitelmä-of-sementtiValokuva ja lähde: Team keittiö jäljitelmä Sementtikattotiilet-ideeValokuva ja lähde: Team

Keittiö, jossa lattia peitetty sementtilaatat: tämä on unta! Suurelta keittiö tai keskisuuri, tämä pinnoite vaativat huomattavia investointeja. Jäljitelmä sementtilaatat vaihtoehtoja (vinyyli, laatta, laattaliiman), nauttia kauniista taiteellisuus laatat on mahdollista myös niille pienellä budjetilla.

suunnittelu jäljitelmä-ajatus-suunnittelu-sol-vinyyli-laatta jäljitelmä sementinValokuva ja lähde: Team

Mikä motiivi ja mitä väriä valita pukea hänet lattiaan tai seiniin? Pick-lez tyylistä riippuen ja huonekalut jo omassa huoneessa. Jos se on jo hyvin määritelty tyyli ja useat aksentti deco värejä ja kuvioita, on parempi valita siisti ulkonäkö sementti laattojen jäljitelmä musta ja valkoinen tai harmaa ja valkoinen.

Jos tilanne on päinvastainen, ja voit nauttia puhdas tila, jossa sisustus on hyvin läsnä ja haluat ne lisätä hieman väriä, niin valita jäljitelmän lattialaatat värillisellä kuvioita.

suunnittelu-vinyyli-vinyyli lattialaattojen jäljitelmä-de-maahan sementti Sisustussuunnitteluyrityksen-sementtilaatat jäljitelmäValokuva ja lähde: Team

Mikä suuri jäljitelmä sementtilaatat sinivalkoinen, katso: ajatus-laatta-sooli-sol-vinyyli jäljitelmä jäljitelmä

Integrointi jäljitelmä sementti laattalattia hänen elintila on melko helppoa. Hänen esteettinen sopeutuu hyvin monia eri tyyliä: teollisuus-, minimalistinen, moderni ja jopa klassista. Alla näemme sisustus huone teollistuneempaa työtila, joka on integroitu lattia jäljitelmä harmaa ja valkoinen sementti laatta. interieur-teollisuus-muotoilu-jäljitelmä-laatat sementin

Mitä jäljitelmä pinnoite sementtilaatat kylpyhuoneeseen? Vuonna kylpyhuone, me valitsemme laattoja tai vinyyliä. Tämä kappale on hyvin usein alttiina kosteudelle ja molemmat materiaalit ovat ainoita, jotka voivat ilman ongelmia kestävät vettä. kylpyamme-idee maahan vinyyli jäljitelmä-laatta sementtiin

Jäljitelmä pinnoite sementtilaatat käytetään usein määrittelemään ja visuaalisesti erillinen avoin tila. Tämä koskee nykyelämän, kuvassa alla, joka määriteltiin asennuksen lattian ja alkuperäinen seiniin. Tämä pinnoite loi vaikutelman koteloida ja kutsuva. Kun asut hyvin avoin tila, on usein tarpeen tarkastella visuaalisen erottamisen käytännön ratkaisuja.

lounge jäljitelmä laatta-of-sementti-ideoita

Et usko, mutta sementtilaatat jäljitelmä pinnoitus, kuvassa alla, oli käsintehty omistajat tässä talossa!

päällyste-maa-vinyyli-laatta jäljitelmä-de-sementtilaatat

Nykyaikainen olohuone, joka hyödyntää kauneus sementti laattojen kuvioita pienin askelin. Se on tyylikäs! Lattialla tässä huoneessa oli pukeutunut laatat vaalean ja tumman harmaa. Ympäröivän tilan sohva ja pöytä, on visuaalisesti erottaa annetun laatta rivi jäljitelmä sementtilaatat. Tämä sisustus huoneessa nähdään hyvin harmoninen ja trendikäs.

maa-vinyyli-laatta jäljitelmä-of-sementti-suunnittelu-ajatusValokuva ja lähde: Team

Sininen päällystetyn valkoinen graafinen kuvio näet kuvassa alla, oli todellakin kotitekoisia. Ja kyllä, se on jopa mahdollista luoda itselleen oman pinnoite jäljitelmä sementtilaatat! Tarvitset motivaatio, aikaa ja joku antaa sinulle käsin.laatta-to-sementti ulokkeen ajatus-sol-vinyyli jäljitelmä

Selvä: sementin laatat ovat palanneet ja hyvin muodikas. Me yhä nähdä niitä moderni sisustus, mutta entistä modernisoitu muoto - vinyyli, laatat, tapetit. Minkä vaihtoehdon valitset riippuu. On suositeltavaa verrata tosielämässä, nähdä visuaalisen eroja ja kosketti. Joka tapauksessa, nauttia kauniista kuvioita sementtilaatat kohtuulliseen hintaan ja sinun ei tarvitse investoida työvoiman koska se on helppo kysyä itseltäsi.

sol-vinyyli-laatta jäljitelmä sementin

Vinyyli lattialaattojen sementti jäljitelmä: kaunis joukko kuvioita ja värejä

laatta-to-sementti-jäljitelmä ajatus-sisätila-pinnoite ja maaperän

Vinyyli lattialaattojen sementin jäljitelmä Deco idea: matotSisätila kellarissa jäljitelmä laatta-sol-vinyyli-laatta jäljitelmä sementin

Leroy Merlin: erilaisia ​​jäljitelmä sementti laattojen ratkaisuja


About the author

admin